Casa de gradină - opţiune eficientă pentru a crea mai mult spaţiu
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Casa de gradină - opţiune eficientă pentru a crea mai mult spaţiu

GALERIE
casa de gradina 1
  • casa de gradina 1
- +

Atunci când avem o casă şi dorim mai mult spaţiu, o soluţie accesibilă şi eficientă este casa de gradină locuibilă tot anul, încadrată în mediul natural, în aer liber. Eficientă energetic, cu o izolaţie termică performantă, capabilă să asigure atât iarna cât şi vara un confort maxim, casa de grădina are avantajul că poate fi instalată în 2-3 zile.

Prin această construcţie se căştigă un spaţiu suplimentar, fără a fi nevoie de a ne muta din casă sau de a face modificări care să stânjenescă viaţa de zi cu zi.

Datorită stucturii modulare, casa  de grădina poate fi complet personalizată iar dimensiunile pot fi adaptate la orice specificaţii. Ea poate fi: casă de gradina propriuzisă, casă de vacanţă, birou, studiou muzical, cafenea, reprezentanţă firmă, sală de fitness, ansamblu educaţional, soluţie imediată pentru zonele calamitate, casă de locuit şi destinaţiile posibile nu se opresc aici. Poate fi o structură de business: ansambluri de birouri, sală de conferinţe, sală pentru vizitatori, cabinete de consultaţii şi tratament.

Costă mai puţin decât o anexă şi va adauga plusvaloare construcţiei deja existente.

Casa de gradină din oferta standard are pachetul electric complet. Optional pot fi ataşate următoarele elemente:

-pereţi de compartimentare,

-baie(wc,dus,chiuvetă),

-bucătărie(chiuvetă, mini-mobilier),

-calorifer electric cu termostat,

-terasă din lemn în faţa casei,

-prelungirea părţii din faţa a acoperişului cu 1 metru,

-sistem de alarmă,

-rulouri pentru protecţia uşilor,

Cu un raport preţ/calitate foarte bunşsi un timp de montare redus, casa de gradină reprezintă alegerea perfectă pentru extinderea spaţiului de locuit existent.

 Detalii suplimentare pot fi vizionate pe : http://www.casaoptima.ro/casaoptima/casegradina.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.