Case de pariuri: Cum sunt cotați principalii candidați la Primăria Iași. Candidatul care te îmbogățește

joi, 23 mai 2024, 10:30
2 MIN
 Case de pariuri: Cum sunt cotați principalii candidați la Primăria Iași. Candidatul care te îmbogățește

Șase (din nouă) candidați la funcția de primar al Iașului au fost cotați de o casă de pariuri în privința șanselor de a câștiga alegerile. Favorit detașat este Mihai Chirica (PNL), urmat de Marius Bodea (ADU). Pe locul trei, casa de pariuri l-a plasat pe candidatul PSD, Bogdan Balanișcu. Aceeași casă de pariuri a cotat și candidații la Primăria Pașcani.

Potrivit ofertei stabilite de casa de pariuri, Mihai Chirica are prima șansă de a câștiga alegerilor cu o cotă de 1,1 – acest lucru înseamnă că, de exemplu, dacă cineva pariază 100 lei pe candidatul PNL, iar acesta va câștiga alegerile, atunci pariorul va încasa 110 lei, respectiv 10 lei în plus față de suma pariată.

Favoritul al doilea este Marius Bodea cu o cotă de 7, urmat de Bogdan Balanișcu cu o cotă de 15. Casa de pariuri i-a mai inclus în ofertă pe alți trei candidați: Cosette Chichirău (cotă 77), Tudor Ciuhodaru (cotă 250) și Viorel Blăjuț (cotă 1.500). Practic, 200 de euro pariați pe victoria lui Blăjuț îi pot aduce pariorului temerar 300.000 de euro.

În schimb, aceeași casă de pariuri estimează, având în vedere cotele, o luptă mult mai strânsă la Pașcani: Marius Pintilie (PNL) apare cu o cotă de 1,6, în timp ce Dumitru Pantazi (PSD) cu 2.25.

Casa de pariuri are în ofertă cote pentru mai multe orașe din țară, dar numai în cazul Capitalei a inclus și vot politic, pe partide, respectiv organizația care va obține cele mai multe voturi la Consiliul General al Bucureștiului.

La alegerile europarlamentare, alianța PSD-PNL are o cotă de doar 1,02 – acest lucru înseamnă că 100 de lei pariați aduc un câștig de 102 lei. AUR este cotat mai bine decât ADU, cu o cotă de 15, respectiv 25. Alte partide au fiecare o cotă de peste 1.000 – pe ultima poziție fiind Pro România cu o cotă de 3.000.

Pentru câtigarea Capitalei, favoritul casei de pariuri este Nicușor Dan, cu o cotă de 1,44, în timp ce Gabriela Firea este cotată cu 3,33, iar Cristian Piedone cu 11.00.

Oferta casei de pariuri a fost consultată de ZDI în dimineața zilei de joi, 23 mai. Până la momentul alegerilor, cotele candidaților pot fluctua.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii