Căşti audio susceptibile a fi contrafăcute, de un milion de lei, găsite într-un container în Portul Constanţa

sâmbătă, 10 decembrie 2022, 14:55
1 MIN
 Căşti audio susceptibile a fi contrafăcute, de un milion de lei, găsite într-un container în Portul Constanţa

Căşti audio contrafăcute, de un milion de lei, au fost găsite într-un container sosit în Portul Constanţa din China, iar mărfurile erau destinate unei firme din Polonia.

Garda de Coastă a transmis, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că o echipă comună formată din poliţişti de frontieră, poliţişti din cadrul Serviciului Poliţie Transporturi Maritime şi inspectori vamali au verificat un container sosit din China, încărcat cu căşti audio, ce era destinat unei societăţi comerciale din Polonia.

„În urma verificărilor amănunţite, s-a constatat faptul că în interiorul containerului se aflau 6.648 de căşti audio, inscrpţionate cu numele unei firme consacrate, şi care erau susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute. Bunurile în cauză, în valoare de aproximativ 1 milion de lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor”, se arată în comunicat.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii