Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Comunicat de presă

CÂŞTIGĂ UN APARTAMENT NOU ÎN ANSAMBLUL SOLUMNIA

GALERIE
SOLUMNIA_www.solumnia.ro_Ziarul de Iasi_concurs
  • SOLUMNIA_www.solumnia.ro_Ziarul de Iasi_concurs
- +

Vrei să câştigi un apartament nou în Iaşi, într-un ansamblul rezidenţial nou, amplasat într-o zonă în plină dezvoltare, care să îţi aducă venituri lunare garantate şi un randament financiar mare, atât la închiriere, cât şi la vânzare? Alege ansamblul mixt SOLUMNIA, care include atât cea mai înaltă clădire de apartamente din Iaşi, cât şi o clădire de birouri, care va creşte rentabilitatea investiţiei imobiliare.

Cumperi un apartament SOLUMNIA şi mai poţi câştiga unul

Cumpără un apartament SOLUMNIA în cel mai nou ansamblu mixt de pe strada Aurel Vlaicu nr. 84, zona Tătăraşi - Piaţa 2 Băieţi, achită minim 50% din preţul acestuia şi te înscrii automat în concurs. Fiecare talon de concurs îţi aduce şansa unică de a câştiga unul dintre premiile celui mai profitabil concurs de pe piaţa imobiliară din Iaşi:

- Premiul I: un apartament SOLUMNIA cu 1 cameră
- Premiul II: un loc de parcare subteran

- Premiul III: 5.000 lei.
Mai multe apartamente SOLUMNIA achiziţionate, indiferent de tipul şi de suprafaţa acestora, îţi aduc mai multe şanse de câştig.

Campania organizată de ansamblul SOLUMNIA se desfăşoară până pe 30 aprilie 2020, iar extragerea premiilor va avea loc pe data de 8 mai 2020, ziua SOLUMNIA, la ora 11:00. Valoarea totală aproximativă a premiilor este de 38.000 euro şi este apreciată ca fiind campania cu cele mai valoroase premii raportat la campaniile organizate pe piaţa imobiliară din Iaşi.

Cea mai bună ofertă de apartamente

Preţul de vânzare al apartamentelor SOLUMNIA este unul foarte bun raportat la zona, calitatea construcţiei, dar şi la dotările şi finisajele incluse în preţ. Astfel, în primele 6 luni de la lansarea ansamblului SOLUMNIA au fost vândute peste 50% din numărul total de apartamente.

Toate apartamentele SOLUMNIA beneficiază de dotări şi de finisaje premium, care asigură un confort sporit de locuire, cum ar fi: încălzire în pardoseală, centrală termică murală cu condensare, aparat aer condiţionat, tâmplărie profil PVC, 7 camere şi geam tripan, uşi interioare de tip celular cu feţe din HDF, parchet laminat, gresie şi faianţa calitatea 1, rectificată, băi utilate şi mobilate (cadă, wc suspendat, lavoar încastrat, mobilier, oglindă), izolare fonică s.a.

Aurel Vlaicu – noul pol de dezvoltare a oraşului

Ansamblul SOLUMNIA este amplasat în zona Tătăraşi Sud, pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84, la 2 minute de Piaţa Doi Băieţi şi la 50 m de staţia de tramvai Phoenix. Aurel Vlaicu este o zonă ideală atât pentru familii, cât şi pentru investitori, datorită traficului fluid şi a legăturilor foarte bune spre centru, a proximităţii faţă de grădiniţe, şcoli, centre de retail şi centre comerciale, dar şi a interesului companiilor multinaţionale de a-şi deschide sedii sau puncte de desfacere în zona Aurel Vlaicu.

Pentru detalii despre apartamentele SOLUMNIA şi înscrierea în concurs, contactează direct echipa SOLUMNIA: 0771 095 195, apartamente@solumnia.ro, www.solumnia.ro.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri