Câştigătorii campaniei „Lei de Business Tânăr“ vor fi premiaţi la Gala AVISSO 10 ANI
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

Focus suplimentul „Iasul in Afaceri”

Câştigătorii campaniei „Lei de Business Tânăr“ vor fi premiaţi la Gala AVISSO 10 ANI

Dragoş Anastasiu, în juriul competiţiei de idei de afaceri

GALERIE
lei_prima paginaDragos Anastasiu
  • lei_prima pagina
  • Dragos Anastasiu
- +

În luna septembrie, AVISSO a lansat Campania „Lei de Business Tânăr”, competiţie de idei de afaceri pentru cei care doresc să devină antreprenori. Concursul se adresează celor care vor să se lanseze în afaceri, au o idee cu potenţial de dezvoltare, dar nu deţin expertiza necesară redactării unui plan de afaceri care să genereze interes pentru investitori sau pentru a accesa o linie de finan­ţare. La finalul lunii octombrie, juriul va selecta doi autori de idei de business şi îi va ghida în a le concretiza într-un plan de afaceri. AVISSO le va oferi, ulterior, timp de un an, servicii de consultanţă în afaceri pentru a identifica surse de finanţare pentru business-urile lor, financiar-contabile şi de promovare. Concursul este prilejuit de aniversarea a 10 ani de activitate AVISSO, astfel încât câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Galei AVISSO 10 ANI. 


„Cele mai bune două idei vor fi pre­miate pe data de 3 noiembrie 2016, în cadrul evenimentului de gală AVISSO 10 ANI, care va reuni reprezentanţi ai comunităţii de afaceri, administraţie publică, mediul cultural, societate civilă şi in­vi­taţi speciali din ţară”, declară Mirabela Miron, Preşedintele AVISSO. Domnia sa adaugă: „succesul şi dezvoltarea AVISSO se datorează, în primul rând, sprijinului şi încrederii oferite de partenerii şi colaboratorii noştri, cărora vrem să le mulţumim şi alături de care dorim să sărbătorim cei 10 ani în care am oferit servicii de consultanţă pentru dezvoltarea mediului de afaceri ieşean”.

La Gala AVISSO 10 ANI au confirmat deja prezenţa Adrian Benţa, consultant fiscal, Daniel Şandru, Pre­şedinte al Juriului „Oamenii Timpului” şi Dragoş Anastasiu, care s-a alăturat ca membru al juriului pentru Campania „Lei de Business Tânăr”. Dragoş Anastasiu este Preşedintele Grupului Eurolines România, care reuneşte cea mai ma­re reţea de agenţii de turism din ţară şi unul dintre cei mai importanţi transportatori rutieri de persoane, şi care reprezintă brandul TUI în România. Din iulie 2016, Dragoş Anastasiu este noul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane. Alte personalităţi ale mediului de afaceri local şi naţional care compun juriul campaniei sunt: Paul Butnariu, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iaşi, Mihaela Mariucă, consultant în afaceri, managing partner AVISSO, Mirabela Miron, Preşedintele AVISSO, Robert Şova, Preşedintele CECCAR, Adina Tapalagă, Director General SCC Services România.

Cei care vor dori să se înscrie în competiţie sunt invitaţi să acceseze platforma „Lei de business tânăr“ (www.lei.avisso.eu) şi să completeze formularul interactiv pus la dispoziţie.

Ideea de afacere propusă trebuie să conţină  o prezentare în detaliu a produselor şi serviciilor rezultate, cu evidenţierea elementelor de noutate pentru piaţa adresată, o prezentare concretă a clienţilor potenţiali şi piaţa căreia se adresează produsele, o prezentare a necesarului de spaţiu, echipamente şi personal, o prezentare privind trei resurse-cheie ale afacerii, precum şi o descriere a experienţei aplicantului în domeniul antreprenorial.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vot de Sf. Nicolae

Lucian DÎRDALA

Vot de Sf. Nicolae

Chiar dacă parlamentarii şi Parlamentul, ca instituţie, nu se bucură de încredere în rândul opiniei publice, cetăţenii României sunt singurii care pot remedia această situaţie, prin voturile lor. Singura condiţie ar fi ca ele să fie rezultatul unui proces de reflecţie atentă şi, poate, de deliberare sinceră cu cei apropiaţi.

Filmuletul zilei

opinii

Votul ca dar

Florin CÎNTIC

Votul ca dar

Deşi nu sunt superstiţios, m-am gândit să reiau acest text scris înainte de europarlamentarele de anul trecut, cu speranţa că poate nu şi-a pierdut din caracterul său profetic şi duminică va fi dusă la bun sfârşit o acţiune începută atunci.

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Radu PĂRPĂUȚĂ

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Această lume nu judeca sau, vai! nu condamna lumea de ieri cu mintea de azi, stângistă, de un neomarxism avântat şi prostesc. Măcar de-ar fi numai prefăcut, dar e prostesc. Nu cunoştea „progresismul” actual şi nici nu-l practica. Pentru ea lumea veche era şi lumea de azi, nu era una „mai înaintată”. 

Boala locvacităţii deşănţate

Ioan MILICĂ

Boala locvacităţii deşănţate

Să ne imaginăm, urmând firul consideraţiilor lui Huxley, că apocalipsa discursivă declanşată pe durata pandemiei actuale se traduce nu numai într-un puhoi de bâlbe, aberaţii, confuzii şi nehotărâri de tot soiul, ci şi într-un lanţ de constrângeri, privaţiuni şi pedepse, impuse printr-un discurs public ofensiv şi cinic, care amplifică încordarea şi istovirea psihică a indivizilor. 

pulspulspuls

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Fiindc-am auzit că tot a anunţat nea Şică Orban că vine azi la Iaşi, am zis că merită să-i transmitem pe această cale şi o anume informare despre care suntem siguri că nu ştiu să i-o spună conţilierii lui de la Bucureşti, în legătură cu Iaşul. 

Caricatura zilei

Moldova: ”Avem autostradă, doar că-i la Bacău”

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.