anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Focus suplimentul „Iasul in Afaceri”

Câştigătorii campaniei „Lei de Business Tânăr“ vor fi premiaţi la Gala AVISSO 10 ANI

Dragoş Anastasiu, în juriul competiţiei de idei de afaceri

GALERIE
lei_prima paginaDragos Anastasiu
  • lei_prima pagina
  • Dragos Anastasiu
- +

În luna septembrie, AVISSO a lansat Campania „Lei de Business Tânăr”, competiţie de idei de afaceri pentru cei care doresc să devină antreprenori. Concursul se adresează celor care vor să se lanseze în afaceri, au o idee cu potenţial de dezvoltare, dar nu deţin expertiza necesară redactării unui plan de afaceri care să genereze interes pentru investitori sau pentru a accesa o linie de finan­ţare. La finalul lunii octombrie, juriul va selecta doi autori de idei de business şi îi va ghida în a le concretiza într-un plan de afaceri. AVISSO le va oferi, ulterior, timp de un an, servicii de consultanţă în afaceri pentru a identifica surse de finanţare pentru business-urile lor, financiar-contabile şi de promovare. Concursul este prilejuit de aniversarea a 10 ani de activitate AVISSO, astfel încât câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Galei AVISSO 10 ANI. 


„Cele mai bune două idei vor fi pre­miate pe data de 3 noiembrie 2016, în cadrul evenimentului de gală AVISSO 10 ANI, care va reuni reprezentanţi ai comunităţii de afaceri, administraţie publică, mediul cultural, societate civilă şi in­vi­taţi speciali din ţară”, declară Mirabela Miron, Preşedintele AVISSO. Domnia sa adaugă: „succesul şi dezvoltarea AVISSO se datorează, în primul rând, sprijinului şi încrederii oferite de partenerii şi colaboratorii noştri, cărora vrem să le mulţumim şi alături de care dorim să sărbătorim cei 10 ani în care am oferit servicii de consultanţă pentru dezvoltarea mediului de afaceri ieşean”.

La Gala AVISSO 10 ANI au confirmat deja prezenţa Adrian Benţa, consultant fiscal, Daniel Şandru, Pre­şedinte al Juriului „Oamenii Timpului” şi Dragoş Anastasiu, care s-a alăturat ca membru al juriului pentru Campania „Lei de Business Tânăr”. Dragoş Anastasiu este Preşedintele Grupului Eurolines România, care reuneşte cea mai ma­re reţea de agenţii de turism din ţară şi unul dintre cei mai importanţi transportatori rutieri de persoane, şi care reprezintă brandul TUI în România. Din iulie 2016, Dragoş Anastasiu este noul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane. Alte personalităţi ale mediului de afaceri local şi naţional care compun juriul campaniei sunt: Paul Butnariu, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iaşi, Mihaela Mariucă, consultant în afaceri, managing partner AVISSO, Mirabela Miron, Preşedintele AVISSO, Robert Şova, Preşedintele CECCAR, Adina Tapalagă, Director General SCC Services România.

Cei care vor dori să se înscrie în competiţie sunt invitaţi să acceseze platforma „Lei de business tânăr“ (www.lei.avisso.eu) şi să completeze formularul interactiv pus la dispoziţie.

Ideea de afacere propusă trebuie să conţină  o prezentare în detaliu a produselor şi serviciilor rezultate, cu evidenţierea elementelor de noutate pentru piaţa adresată, o prezentare concretă a clienţilor potenţiali şi piaţa căreia se adresează produsele, o prezentare a necesarului de spaţiu, echipamente şi personal, o prezentare privind trei resurse-cheie ale afacerii, precum şi o descriere a experienţei aplicantului în domeniul antreprenorial.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum ar fi arătat Teatrul Naţional din Iaşi dacă era gândit la Valea Lupului?

Cosmin PAȘCA

Cum ar fi arătat Teatrul Naţional din Iaşi dacă era gândit la Valea Lupului?

Iaşul nu-şi va recăpăta nici în următorii patru sau 40 de ani „aerul” european dacă autorităţile locale se vor zgârci la preţul proiectelor şi vor îndepărta, dintr-un patriotism local prost înţeles (sau din motive de corupţie?) companii importante pe plan internaţional.

Filmuletul zilei

opinii

Patos ideologic

Codrin Liviu CUȚITARU

Patos ideologic

A apărut odată cu faţa vopsită în alb şi negru. Gestul constituia un mesaj postcolonialist. În dualitatea fizionomică se sugera dubla critică, dubla identitate a individului postmodern, coexistenţa culturilor - una a „colonizatorului” tradiţional şi cealaltă a „colonizatului” de odinioară. A fost acuzat de rasism, întrucât a implicat că bietul „colonizat” nu poate fi decât o persoană de culoare.

Eficienţa pieţelor financiare

Alin ANDRIEȘ

Eficienţa pieţelor financiare

De-a lungul timpului investitorii pe pieţele financiare au căutat să găsească o metodă de identificare a valorii reale a unui activ financiar care să le permită obţinerea unor profituri considerabile. 

Despre necesitatea unui nivel LAU1 în sistemul administrativ al României (I)

George ŢURCĂNAŞU

Despre necesitatea unui nivel LAU1 în sistemul administrativ al României (I)

Despre sistemul european statistic şi administrativ.

pulspulspuls

Vă mai amintiţi de portocaliul Dezaxinia? Iacătă-l cu ce se mai remarcă la slujbă!

Vă mai amintiţi de portocaliul Dezaxinia? Iacătă-l cu ce se mai remarcă la slujbă!

Apropo de focarul de covid din aceste zile care s-a oploşit pe la berourile chefereului ieşean, şi despre care nu mai contenesc bârfele, căci, poate nu ştiţi, oamenii de acolo chiar mor de plictiseală la serviciu, nu gluma, haideţi să vă spunem şi noi una haioasă pe astăzi, legat de parascovenie. 

Caricatura zilei

Indieni vânători de nemascați

Editia PDF

Bancul zilei

COVID ne-a învatat sa ne spalam pe mâini. Sper sa apara un virus care sa ne învete sa ne spalam si pe picioare. (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.