Câştigătorii campaniei „Lei de Business Tânăr“ vor fi premiaţi la Gala AVISSO 10 ANI
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 06.03.2021

Focus suplimentul „Iasul in Afaceri”

Câştigătorii campaniei „Lei de Business Tânăr“ vor fi premiaţi la Gala AVISSO 10 ANI

Dragoş Anastasiu, în juriul competiţiei de idei de afaceri

GALERIE
lei_prima paginaDragos Anastasiu
  • lei_prima pagina
  • Dragos Anastasiu
- +

În luna septembrie, AVISSO a lansat Campania „Lei de Business Tânăr”, competiţie de idei de afaceri pentru cei care doresc să devină antreprenori. Concursul se adresează celor care vor să se lanseze în afaceri, au o idee cu potenţial de dezvoltare, dar nu deţin expertiza necesară redactării unui plan de afaceri care să genereze interes pentru investitori sau pentru a accesa o linie de finan­ţare. La finalul lunii octombrie, juriul va selecta doi autori de idei de business şi îi va ghida în a le concretiza într-un plan de afaceri. AVISSO le va oferi, ulterior, timp de un an, servicii de consultanţă în afaceri pentru a identifica surse de finanţare pentru business-urile lor, financiar-contabile şi de promovare. Concursul este prilejuit de aniversarea a 10 ani de activitate AVISSO, astfel încât câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Galei AVISSO 10 ANI. 


„Cele mai bune două idei vor fi pre­miate pe data de 3 noiembrie 2016, în cadrul evenimentului de gală AVISSO 10 ANI, care va reuni reprezentanţi ai comunităţii de afaceri, administraţie publică, mediul cultural, societate civilă şi in­vi­taţi speciali din ţară”, declară Mirabela Miron, Preşedintele AVISSO. Domnia sa adaugă: „succesul şi dezvoltarea AVISSO se datorează, în primul rând, sprijinului şi încrederii oferite de partenerii şi colaboratorii noştri, cărora vrem să le mulţumim şi alături de care dorim să sărbătorim cei 10 ani în care am oferit servicii de consultanţă pentru dezvoltarea mediului de afaceri ieşean”.

La Gala AVISSO 10 ANI au confirmat deja prezenţa Adrian Benţa, consultant fiscal, Daniel Şandru, Pre­şedinte al Juriului „Oamenii Timpului” şi Dragoş Anastasiu, care s-a alăturat ca membru al juriului pentru Campania „Lei de Business Tânăr”. Dragoş Anastasiu este Preşedintele Grupului Eurolines România, care reuneşte cea mai ma­re reţea de agenţii de turism din ţară şi unul dintre cei mai importanţi transportatori rutieri de persoane, şi care reprezintă brandul TUI în România. Din iulie 2016, Dragoş Anastasiu este noul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane. Alte personalităţi ale mediului de afaceri local şi naţional care compun juriul campaniei sunt: Paul Butnariu, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iaşi, Mihaela Mariucă, consultant în afaceri, managing partner AVISSO, Mirabela Miron, Preşedintele AVISSO, Robert Şova, Preşedintele CECCAR, Adina Tapalagă, Director General SCC Services România.

Cei care vor dori să se înscrie în competiţie sunt invitaţi să acceseze platforma „Lei de business tânăr“ (www.lei.avisso.eu) şi să completeze formularul interactiv pus la dispoziţie.

Ideea de afacere propusă trebuie să conţină  o prezentare în detaliu a produselor şi serviciilor rezultate, cu evidenţierea elementelor de noutate pentru piaţa adresată, o prezentare concretă a clienţilor potenţiali şi piaţa căreia se adresează produsele, o prezentare a necesarului de spaţiu, echipamente şi personal, o prezentare privind trei resurse-cheie ale afacerii, precum şi o descriere a experienţei aplicantului în domeniul antreprenorial.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.