Câștigătorii campaniei "Scrisoare către Moş Crăciun"
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

duminica, 05.12.2021

Advertorial (P)

Câștigătorii campaniei "Scrisoare către Moş Crăciun"

GALERIE
scrisoareCASTIGATOR CAMPANIE SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOMCASTIGATOR SOFIA - CAMPANIE SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOMSCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (2)SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (1)SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (4)SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (5)SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (4)SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (6)SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM
 • scrisoare
 • CASTIGATOR CAMPANIE SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM
 • CASTIGATOR SOFIA - CAMPANIE SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM
 • SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (2)
 • SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (1)
 • SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (4)
 • SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (5)
 • SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (4)
 • SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (6)
 • SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM
- +

În perioada 9-21 decembrie 2019, copiii cu vârsta până în 14 ani i-au scris Moșului și au depus scrisoarea în cutia poștală special amenajată în tramvaiul lui Moș Crăciun, din principalele cartiere ale Iașului.

Pe 22 decembrie 2019,  Moș Crăciun a premiat 3 scrisori prin tragere la sorți, astfel că, fericiții norocoși sunt:

- Palimaru Darius, în vârstă de 10 ani, care a câștigat bicicleta Pegas,

- Sofia Tun, în vârstă de 6 ani, care a câștigat o trotinetă

- Efrem Tudose, în vârstă de 3 ani, care a câștigat o trotinetă.        

În cadrul campaniei s-au colectat 226 de scrisori. Surprinzător, copiii nu i-au cerut Moșului doar lucruri materiale precum jocuri, dulciuri ori jucării. Unii dintre aceștia i s-au destăinuit lui Moș Crăciun ca unui prieten, alții i-au pictat, iar o fetiță și-a exprimat dorința de a exista o lume mai puțin poluată.”, a declarat Cătălina Florea, marketing manager Panifcom.


 
Campanie realizată de Grupul de Firme Panifcom, în parteneriat cu: Compania de Transport Public Iași, Asociația TramClub Iași, radio Impact FM.

Mai multe detalii: www.panifcom.ro  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ar fi prea frumos

Nicolae GRECU

Ar fi prea frumos

În noul format al Cupei Davis, extrem de ofertant, echipa României are o mică şansă de a participa la masa bogaţilor.

Filmuletul zilei

opinii

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (IV)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (IV)

Autorul continuă seria distincţiilor între editarea ştiinţifică a textelor vechi şi diortosirea periodică a cărţilor întrebuinţate în serviciul liturgic.

O zi cu Părintele Florescu

pr. Constantin STURZU

O zi cu Părintele Florescu

Un eveniment editorial: publicarea volumului "Lumea ca o zi de vineri. Din jurnalul unui preot misionar" (Editura Doxologia, Iaşi, 2021). Nu e puţin lucru să publici azi o carte cu binecuvântarea Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei şi Bucovinei şi cu un cuvânt înainte entuziast al lui Andrei Pleşu, care constată că în paginile lucrării se împleteşte "cu atâta naturaleţe cateheza cu libertatea spirituală, cu surpriza (nearogantă) a interpretării, cu experienţa de viaţă şi, când e cazul, cu umorul" (p. 10). Dar, când este vorba de Părintele Ioan-Florin Florescu, pe mine - din 1997, de când l-am cunoscut - nu mă mai miră nimic. În sensul bun, curat. Precum sunt "uimirea şi cutremurul" (p. 55), cele care ne ţin vii în Biserică.

Altfel

arh. Ionel OANCEA

Altfel

Am reiterat în acest spaţiu povestea proiectelor publice de amploare pentru a releva complexitatea lor. Marele proiect de reabilitare a centrului istoric din Oradea a durat peste cincisprezece ani. Pentru ca un asemenea proiect public să aibă sorţi de izbândă este necesară punerea la punct în detaliu a mecanismelor economice, juridice şi tehnice. Ele înseamnă, între multe altele, negocieri dificile între partenerii implicaţi direct în proiect, dar şi acceptarea lui de comunitate.

pulspulspuls

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Aventurile consilierului Balalaicu de la partidoiul ieşean, care caută un post bun pe la vreun minister, dar, desigur, s-ar mulţumi şi cu ceva pe plan local, dar care musai să producă caşcaval, aventuri pe care le-am povestit aici la gazetă exclusiv din dorinţa de a arăta cum merg lucrurile în politichia ieşeană, au stârnit un interes neaşteptat în rândul cititorilor noştri şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cântecel de sezon

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.