anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial (P)

Câștigătorii campaniei "Scrisoare către Moş Crăciun"

GALERIE
scrisoareCASTIGATOR CAMPANIE SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOMCASTIGATOR SOFIA - CAMPANIE SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOMSCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (2)SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (1)SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (4)SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (5)SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (4)SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (6)SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM
 • scrisoare
 • CASTIGATOR CAMPANIE SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM
 • CASTIGATOR SOFIA - CAMPANIE SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM
 • SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (2)
 • SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (1)
 • SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (4)
 • SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (5)
 • SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (4)
 • SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM (6)
 • SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN - PANIFCOM
- +

În perioada 9-21 decembrie 2019, copiii cu vârsta până în 14 ani i-au scris Moșului și au depus scrisoarea în cutia poștală special amenajată în tramvaiul lui Moș Crăciun, din principalele cartiere ale Iașului.

Pe 22 decembrie 2019,  Moș Crăciun a premiat 3 scrisori prin tragere la sorți, astfel că, fericiții norocoși sunt:

- Palimaru Darius, în vârstă de 10 ani, care a câștigat bicicleta Pegas,

- Sofia Tun, în vârstă de 6 ani, care a câștigat o trotinetă

- Efrem Tudose, în vârstă de 3 ani, care a câștigat o trotinetă.        

În cadrul campaniei s-au colectat 226 de scrisori. Surprinzător, copiii nu i-au cerut Moșului doar lucruri materiale precum jocuri, dulciuri ori jucării. Unii dintre aceștia i s-au destăinuit lui Moș Crăciun ca unui prieten, alții i-au pictat, iar o fetiță și-a exprimat dorința de a exista o lume mai puțin poluată.”, a declarat Cătălina Florea, marketing manager Panifcom.


 
Campanie realizată de Grupul de Firme Panifcom, în parteneriat cu: Compania de Transport Public Iași, Asociația TramClub Iași, radio Impact FM.

Mai multe detalii: www.panifcom.ro  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spaima Constituţiei

Cătălin ONOFREI

Spaima Constituţiei

Asta-i pohta ce-au pohtit?

opinii

Omnia Vincit Amor

Florin CÎNTIC

Omnia Vincit Amor

Ca cercetător care a lucrat pe arhiva Mircea Eliade existentă la Colecţiile Speciale ale bibliotecii Regenstein a Universităţii din Chicago, mă întreb în fiecare an, pe 22 aprilie, ce mai rămâne din amintirea marelui istoric al religiilor azi, când discursul demolator este atât de hotărât cu predecesorii „incorecţi politic”. Însă, oricât de înverşunaţi ar fi detractorii lui, un singur lucru nu i-l pot lua: iubirea pe care i-a purtat-o Christinel.

Dorul şi amintirea de-a pururi

Grigore ILISEI

Dorul şi amintirea de-a pururi

În acest Floral 2022, în ziua de 18, cu 80 de ani în urmă, a venit pe lume în Bălăbăneşti, judeţul Covurlui, Ecaterina Şerbu, din 22 noiembrie 1965 Ecaterina Ilisei. S-a petrecut acea naştere de prunc în locul cu pricina, pentru că aici, în aşezarea dintre dealuri şi văi ameţitoare, îi duseseră soarta şi misia pe Constantin Şerbu, subofiţer de jandarmi şi şef de post, şi pe soţia lui Aneta, născută Moldoveanu, din părţile Constanţei, părinţii Ecaterinei. 

Enescu în presa română (I)

Alex VASILIU

Enescu în presa română (I)

Selecţii din interviurile acordate în România de George Enescu au fost publicate sporadic de-a lungul timpului, însă muzicologul şi compozitorul Laura Manolache a avut iniţiativa ordonării cronologice în două volume a unui număr impresionant de răspunsuri la întrebările jurnaliştilor. 

pulspulspuls

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

La sfârşitul săptămânii trecute, mai precis vineri, spre seară, consilierul de taină al primarului Chirica, inegalabilul Radu Botez, a produs o cugetare care a zguduit gândirea geoeconomică actuală în contextul războiului din Ucraina. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X