anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 26.06.2022

Câştigul nesperat la LOTO, ghinionul vieţii lui. Ce poate să facă prea multă bucurie

GALERIE
castig la loto
 • castig la loto
- +

Câştigul la loto a reprezentat până la urmă pentru un ieşean ghinionul vieţii lui. A ajuns la spital, dar puţin a lipsit să îşi piardă viaţa. Totul, din cauza reacţiei entuziaste pe care a avut-o după ce s-a văzut câştigător.

 

În iulie 2015, C.F. s-a dus în barul sătesc „La ciobănaşu” aflat pe uliţa sa pentru a sărbători numerele ghicite la Loto. Şi-a luat o bere, ocazie cu care s-a lăudat cu norocul său în faţa gestionarei. Euforic, a dat să-i sărute mâna acesteia. Femeia s-a opus, dar C.F. a insistat, luându-i mâna cu forţa. În ziua următoare, s-a dus la agenţia Loto pentru a-şi ridica banii. Întors în Bălţaţi, s-a oprit la alt bar de pe stradă, „La roşu”.

Pe seară, la bar au ajuns şi fratele, şi mama sa. Aceasta din urmă i-a spus că soţul gestionarei de la „La ciobănaşu” auzise de incidentul din ziua precedentă şi îl caută ca să se răzbune. I-a sugerat să-şi ceară scuze, pentru ca lucrurile să nu degenereze. Lui C.F. i s-a părut o idee bună, aşa că s-a îndreptat spre casa lui Andrei Moisii Asăvoaie, soţul ultragiat. S-a întâlnit cu aceştia în drum şi şi-a cerut scuze. Acestea i-au fost acceptate, iar totul părea să reintre în normal.

Doar că, la sfârşitul discuţiei, Moisii l-a lovit brusc cu pumnul în cap pe C.F. Acesta a căzut, lovindu-se de asemenea cu faţa de asfalt. A fost ridicat şi stropit cu apă pentru a-şi reveni, după care a plecat spre casă. În zilele următoare, C.F. a continuat să se simtă rău, ajungând în cele din urmă la spital, la trei zile după incident. Suferise o fractură craniană, hematom subdural şi multiple contuzii cerebrale, rănile punându-i viaţa în pericol. Medicii au constatat că nici nu mai ţine minte exact ce s-a întâmplat, spunând iniţial că a căzut de la înălţime. A fost operat şi a supravieţuit, având totuşi nevoie de două luni şi jumătate de îngrijiri medicale. Ulterior, a trebuit să se întoarcă la spital de mai multe ori.

Moisii a fost trimis în judecată în 2020, în faţa Judecătoriei Paşcani. Aici, el a prezentat un fir al evenimentelor uşor diferit. Conform explicaţiilor lui Moisii, se afla acasă, când a fost strigat din drum. Ieşind, s-a întâlnit cu C.F. şi cu mama acestuia. C.F. şi-a cerut scuze, iar mama lui i-a propus în mai multe rânduri lui Moisii să-i dea o palmă lui C.F., ca să se înveţe minte să nu se mai ia de alte femei. Moisii a refuzat, dar C.F. a insistat şi el să fie pedepsit fizic. „Dă-mi două în bot, sunt vinovat, îmi cer scuze”, i-ar fi spus acesta.

Ar fi lovit doar pentru că a fost enervat de insistenţele lui C.F. şi ale mamei acestuia. Magistraţii de la Paşcani l-au condamnat pe Moisii la 2 ani de închisoare, cu suspendare, obligându-l totodată şi la plata a 10.000 de lei ca daune morale faţă de C.F. Atât agresorul, cât şi victima sa au declarat apel. Moisii a cerut reîncadrarea juridică a faptei, din vătămare corporală în lovire sau alte violenţe, ceea ce ar fi atras o pedeapsă mai uşoară. La rândul său, C.F. a cerut majorarea despăgubirilor acordate. Curtea de Apel a decis recent menţinerea pedepsei aplicate lui Moisii, cu creşterea despăgubirilor la 25.000 lei.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.