Cât costă o căzătură în Kaufland: 15.000 de lei pentru că a alunecat pe o pată de ulei
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Cât costă o căzătură în Kaufland: 15.000 de lei pentru că a alunecat pe o pată de ulei

GALERIE
Kaufland
  • Kaufland
- +

O ieşeancă cere despăgubiri de 23.500 de lei de la compania care administrează magazinul din Podu de Piatră unde s-a întâmplat accidentul. Femeia ar fi alunecat pe o pată de ulei şi a suferit o fractură la nivelul pumnului. Kaufland i-a oferit 10.000 de lei, iar prima instanţă i-a acordat 15.000.

O pată de ulei de pe podea ar putea costa compania Kaufland România SCS peste 5.000 de euro. O ieşeancă a dat în judecată firma care administrează supermarketurile Kaufland, cerând despăgubiri de 23.500 lei pentru un incident petrecut în septembrie 2019. La acea dată, C.V. se afla în supermarketul Kaufland din Podul de Piatră, în dreptul raionului de legume-fructe. Ieşeanca susţine că în zonă se afla o pată de ulei nesemnalizată. A alunecat şi a căzut, ceea ce i-a provocat o fractură la nivelul pumnului, pentru a cărei recuperare au fost necesare peste două luni. A solicitat supermarketului o plată compensatorie, fiind însă refuzată, fapt ce a determinat-o să se adreseze instanţei. Femeia solicitase suma de 23.500 lei, compusă din daune materiale în valoare de 3.500 lei şi daune morale de 20.000 de lei. Kaufland îi oferise doar 10.000 de lei.

În faţa magistraţilor Judecătoriei, reprezentanţii companiei au afirmat că nicio persoană nu a observat momentul în care C.V. ar fi alunecat şi nici nu ar fi fost reclamată de către alţi clienţi existenţa unei zone alunecoase pe podea.

Judecătorii au stabilit că C.V. fusese în supermarket în ziua respectivă, în jurul orei 9.00, întorcându-se la scurt timp cu mâna bandajată, ceea ce confirma relatarea acesteia. În plus, chiar martorul propus de Kaufland admisese faptul că exista posibilitatea apariţiei unei pete de ulei lângă raionul de legume-fructe, având în vedere faptul că în imediata apropiere se afla raionul pentru ulei. Magistraţii au apreciat că supermarketul se face vinovat de neglijenţă, dar că o sumă de 15.000 de lei reprezintă un cuantum rezonabil pentru prejudiciul creat. Sentinţa a fost atacată de reprezentanţii Kaufland, cazul aflându-se acum pe rolul Tribunalului.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Mutare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.