anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Cât de des trebuie schimbat uleiul cutiei de viteze?

GALERIE
Cât de des trebuie schimbat uleiul cutiei de viteze
 • Cât de des trebuie schimbat uleiul cutiei de viteze
- +

Este bine să avem în permanență grijă de verificarea și de revizia autoturismului nostru. Și asta nu pentru că legislația a devenit mai aspră și amanzile sunt mult mai mari, ci pentru că este în joc siguranța mașinii noastre și implicit siguranța noastră. În plus, de informarea corectă, de observarea atentă, de respectarea prevederilor legale și a indicațiilor de intreținere din cartea autoturismului ține buna funcționare a mașinii pe o perioadă cât mai lungă de timp.

Pentru a vă ajuta să identificați și să interveniți cat mai rapid in soluționarea oricăror probleme legate de buna funcționare a autoturismului vostru, site-ul Dailydriven.ro vine cu o serie de sfaturi utile dailydriven, menit sa va ofere răspunsuri la numeroase întrebari care vă pot frământa. Tot aici puteți găsi și review-uri pentru mumeroase mărci de autoturisme, articole extrem de utile despre reparații, un dicționar detaliat de piese auto, sfaturi utile pentru întreținerea și remedierea unor probleme mecanice și numeroase coduri OBDII.

Pe acest site, la pagina sfaturi utile veți gasi cele mai variate și interesante întrebări și răspunsuri la cele mai frecvente probleme pe care le intâlniți în întreținerea și în exploatarea autoturismului. Iată mai jos câteva exemple:
•    Ce trebuie să știi despre sistemul de frânare?
•    Care sunt semnele că bateria începe să te lase?
•    Ce se întâmplă dacă de pe țeava de eșapament iese fum albastru?
•    De ce vibrează volanul?
•    Care sunt cele mai des întâlnite probleme la motor?
•    Cum poți schimba singur uleiul de motor?
•    Care sunt semnele unor discuri de frână deformate?
•    Cum să intreții cutia de viteze?
•    Care sunt simptomele unei cutii de viteză automată cu probleme?
•    Cum poți face economii prin exploatarea efcientă a autoturismului?
•    La ce trebuie să te uiți și ce trebuie sa verifici când cumperi o mașină la mâna a doua?
•    Ce este LIMP MODE?

Aceste sunt o infimă parte dintre cele mai importante informații și detalii pe care le puteți găsi în site. Pentru a afla mai multe, accesați pagina sfaturi intretinere și cautați răspunsurile la întrebările care vă preocupă!

De ce să accesăm site-ul Dailydriven.ro?

Menirea salutară a acestui site este aceea de a ne ajuta să devenim cât mai informați în domeniul achiziției, întreținerii, exploatării și reparării auto. Accesul la informații decalitate ne poate ajuta să fim mult mai atenți atunci când vrem sa cumpărăm și să folosim o mașină. Având răspunsuri la întrebările, atunci când constatăm disfuncționalități putem să fim capabili să soluționăm mai ușor problemele cu care ne confruntăm.

In plus, toți pasionații de automobile, amatori, profesioniști sau doar simpli conducători sunt chemați să se implice, să întrebe, să răspundă și să interacționeze cu informațiile de pe acest portal, extrem de util.

Datorită tuturor acestor aspecte, site-ul Dailydriven.ro este o sursă recomandată de informații auto pentru toți posesorii de autoturisme. Cele mai incitante întrebări și răspunsuri, sfaturi și recomandări sunt puse la dispoziția utilizatorilor de cel mai tare site interactiv deinformații utile și avizate pentru pasionații de mașini.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Alexandru LĂZESCU

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Războiul din Ucraina nu a făcut decât să amplifice crize globale deja existente; în condiţiile unui nou Război Rece, iluziile că mai este posibil modul de viaţă din trecut şi mai pot fi menţinute politicile sociale generoase, deja nesustenabile, trebuie abandonate.

opinii

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Nichita DANILOV

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Lumea lui Nicolae Stan se configurează rotindu-se melancolic în jurul pipei din lemn de cireş pe care o fumează agale stând în cerdacul casei parohiale tânărul preot al satului Crăsani, Radu Plămadă, pătruns până dincolo de adâncul sufletului său de ceea ce crede că ar fi menirea sa.

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Ciprian IFTIMOAEI

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Orice demers ştiinţific, implicit sociologic, începe cu definirea conceptelor, cu o definiţie, pentru ca toată lumea să ştie despre ce vorbim. În cazul ne faţă, trebuie să lămurim ce este o „problemă” şi ce anume o face să fie „socială”. De pildă, consumul de alcool sau droguri poate să fie o problemă individuală sau poate să devină socială la un moment dat. În genere, problema socială este un dezechilibru, o disfuncţie la nivelul societăţii, sau un eveniment care afectează oamenii negativ, despre care există percepţia că poate fi rezolvată prin anumite măsuri din partea statului (strategii, politici, metode, tehnici şi proceduri de intervenţie) şi/sau din partea mediului neguvernamental.

Sportul alb şi Războiul negru

Michael ASTNER

Sportul alb şi Războiul negru

A iscat ceva vâlvă decizia organizatorilor turneului de mare şlem de la Wimbledon, atunci când au decis să nu permită participarea jucătorilor şi jucătoarelor din Rusia şi din Belarus. 

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.