anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 26.06.2022

Advertorial

Cât de pasionat eşti de amenajări şi decoraţiuni? Descoperă ultimele tendinţe în materie chiar acum

GALERIE
brikston klinkerBrikstoncaramida aparenta brikston klinkercaramizi Brikstoncaramiziglaf brikston klinkerglaf brikstonglaf ceramic brikston klinkerglaf ceramic brikstonLogo Brikston cu slogan pe fundal albLogo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 Cpavaj brikston klinkerpavaj ceramic brikston klinker etnapavaj ceramic brikston klinkerplacaj ceramic brikston klinker baieplacaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpegplacaj ceramic brikston klinker dormitorplacaj ceramic brikstonPoza Brikston si robot industrial
 • brikston klinker
 • Brikston
 • caramida aparenta brikston klinker
 • caramizi Brikston
 • caramizi
 • glaf brikston klinker
 • glaf brikston
 • glaf ceramic brikston klinker
 • glaf ceramic brikston
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal alb
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 C
 • pavaj brikston klinker
 • pavaj ceramic brikston klinker etna
 • pavaj ceramic brikston klinker
 • placaj ceramic brikston klinker baie
 • placaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpeg
 • placaj ceramic brikston klinker dormitor
 • placaj ceramic brikston
 • Poza Brikston si robot industrial
- +


Dacă eşti la fel de pasionat ca noi, atunci sigur doreşti să fii la curent cu trend-ul reîntoarcerii către folosirea materialelor naturale în construcţia de case, precum şi în amenajarea lor interioară. Iar dacă ai evaluat vreodată investiţia în amenajarea casei tale în termenii rezistenţei, uşurinţei la punerea în operă şi a mentenanţei minime, atunci vei regăsi fără probleme toate aceste beneficii în gama de produse Brikston.

Popularea universului interior al casei tale cu placaj ceramic klinker, utilizarea pavajului ceramic la interior în spaţii precum holul, bucătăria sau baia, dar şi alegerea glafurilor ceramice pentru pervazele geamurilor sunt câteva dintre opţiunile la care poţi recurge indiferent dacă locuieşti la casă sau la bloc. Brikston are în portofoliul său de produse materiale de amenajare şi construcţie naturale, din ceramică de tip klinker, a căror durabilitate este incomparabilă cu alte soluţii existente pe piaţă.

Iar acest lucru se datorează unui singur fapt: pentru că efotul nostru de a face pledoarie pentru o nouă estetică şi arhitectură aliniate la tendinţele occidentale poate fi susţinut doar prin alegerea şi promovarea exact al acestui tip de produse. Desigur, consumatorii diverşi au nevoi şi gusturi diverse. Aşa încât celălalt pilon strategic a fost constanţa cu care am diversificat gama de produse şi paleta de culori astfel încât ea să răspundă cu brio tuturor cerinţelor şi exigenţelor voastre.

Poţi consulta acum întreg portofoliul nostru de produse direct pe site-ul Brikston (www.brikston.ro), unde am instalat mai multe instrumente utile şi uşor utilizabile, astfel încât tu să poţi simula nu doar costurile legate de o eventuală amenajare, ci şi aspectul dat de culorile pentru care poţi opta. Un astfel de soft desigur că va facilita alegerea finală şi va face experienţa ta de cumpărare mult mai plăcută.

Simulatorul de culori poate fi accesat la adresa: http://simulator.brikston.ro/, iar calculatorul de materiale îl vei găsi mergând la http://www.brikston.ro/intro_calculator.html. Spor la testat şi amenajat! Urmăreşte şi articolele viitoare pentru a afla mai multe detalii despre fiecare dintre produse în parte şi beneficiile lor specifice. Iar dacă ţi se par utile, dă-le mai departe prietenilor şi cunoscuţilor tăi care poate se află chiar acum într-o dilemă legată de amenajarea şi decorarea casei lor. 
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.