Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial

Cât de pasionat eşti de amenajări şi decoraţiuni? Descoperă ultimele tendinţe în materie chiar acum

GALERIE
brikston klinkerBrikstoncaramida aparenta brikston klinkercaramizi Brikstoncaramiziglaf brikston klinkerglaf brikstonglaf ceramic brikston klinkerglaf ceramic brikstonLogo Brikston cu slogan pe fundal albLogo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 Cpavaj brikston klinkerpavaj ceramic brikston klinker etnapavaj ceramic brikston klinkerplacaj ceramic brikston klinker baieplacaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpegplacaj ceramic brikston klinker dormitorplacaj ceramic brikstonPoza Brikston si robot industrial
  • brikston klinker
  • Brikston
  • caramida aparenta brikston klinker
  • caramizi Brikston
  • caramizi
  • glaf brikston klinker
  • glaf brikston
  • glaf ceramic brikston klinker
  • glaf ceramic brikston
  • Logo Brikston cu slogan pe fundal alb
  • Logo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 C
  • pavaj brikston klinker
  • pavaj ceramic brikston klinker etna
  • pavaj ceramic brikston klinker
  • placaj ceramic brikston klinker baie
  • placaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpeg
  • placaj ceramic brikston klinker dormitor
  • placaj ceramic brikston
  • Poza Brikston si robot industrial
- +


Dacă eşti la fel de pasionat ca noi, atunci sigur doreşti să fii la curent cu trend-ul reîntoarcerii către folosirea materialelor naturale în construcţia de case, precum şi în amenajarea lor interioară. Iar dacă ai evaluat vreodată investiţia în amenajarea casei tale în termenii rezistenţei, uşurinţei la punerea în operă şi a mentenanţei minime, atunci vei regăsi fără probleme toate aceste beneficii în gama de produse Brikston.

Popularea universului interior al casei tale cu placaj ceramic klinker, utilizarea pavajului ceramic la interior în spaţii precum holul, bucătăria sau baia, dar şi alegerea glafurilor ceramice pentru pervazele geamurilor sunt câteva dintre opţiunile la care poţi recurge indiferent dacă locuieşti la casă sau la bloc. Brikston are în portofoliul său de produse materiale de amenajare şi construcţie naturale, din ceramică de tip klinker, a căror durabilitate este incomparabilă cu alte soluţii existente pe piaţă.

Iar acest lucru se datorează unui singur fapt: pentru că efotul nostru de a face pledoarie pentru o nouă estetică şi arhitectură aliniate la tendinţele occidentale poate fi susţinut doar prin alegerea şi promovarea exact al acestui tip de produse. Desigur, consumatorii diverşi au nevoi şi gusturi diverse. Aşa încât celălalt pilon strategic a fost constanţa cu care am diversificat gama de produse şi paleta de culori astfel încât ea să răspundă cu brio tuturor cerinţelor şi exigenţelor voastre.

Poţi consulta acum întreg portofoliul nostru de produse direct pe site-ul Brikston (www.brikston.ro), unde am instalat mai multe instrumente utile şi uşor utilizabile, astfel încât tu să poţi simula nu doar costurile legate de o eventuală amenajare, ci şi aspectul dat de culorile pentru care poţi opta. Un astfel de soft desigur că va facilita alegerea finală şi va face experienţa ta de cumpărare mult mai plăcută.

Simulatorul de culori poate fi accesat la adresa: http://simulator.brikston.ro/, iar calculatorul de materiale îl vei găsi mergând la http://www.brikston.ro/intro_calculator.html. Spor la testat şi amenajat! Urmăreşte şi articolele viitoare pentru a afla mai multe detalii despre fiecare dintre produse în parte şi beneficiile lor specifice. Iar dacă ţi se par utile, dă-le mai departe prietenilor şi cunoscuţilor tăi care poate se află chiar acum într-o dilemă legată de amenajarea şi decorarea casei lor. 
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri