anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Cât de uşor ajungi să aluneci pe lângă: iată Prea Fericitul!

GALERIE
puls
 • puls
- +

Jenantă situaţiune a unor notabilităţi naţionale de la care avem cu totul alte aşteptări, puse în această postură ridicolă de veritabili pămpălăiuţi cu ştaif de un nichipercea de lider studenţesc de la Iaşi. 

Nu ştim dacă sunteţi la curent, dar e vorba de un eveniment studenţesc la Putna din uichend, unde a vorbit acest lider cu un discurs demn de AUR, complet antieuropean, şi la care, culmea, fiind invitaţi preşedintele academiei şi patriarhul BOR, ambii au aplaudat frenetic alături de sala imberbă, iar până să-şi dea seama ce fac (dacă şi-or fi dat), momentul se consumase deja în defavoarea lor.

Foarte jenant, ce mai deal-vale… Dar altceva voiam noi să aducem în discuţiune aicea: cică prin zona sutanelor negre se vorbeşte că acel june exaltat, despre care se mai spune chiar că ar fi un mare admirator al Legiunii şi Căpitanului, a anunţat că va organiza un mare congres la Iaşi, la care va chema români verzi din toată lumea, să arate mapamondului că tineretul neamului nostru are o misiune sfântă. Partea bună este că, iată, fibra naţională şi conservatoare a ţării s-a trezit din adormire. Partea rea este că a prins a vorbi in dodii. 

Peni Hill ţine şi el aproape, cum altfel

Şi dacă tot vorbim se oameni jenanţi, cum putea oare ca Peni Hill al nostru cel pitit în palatul cel roznovan să nu fie şi el la înălţime, printr-una cel puţin la fel de ridicolă.

Cum ştiţi, de vreo două zile circula prin mediul online una postare a unei demoazele ce venise la Iaşi cu treaba, şi s-a fâţâit olecuţă prin centru ca să-i ia şi a 30-a pereche de pantofi, apoi a postat pe feisbuc că aşa da oraş, Iaşul, şi că acum i se pare Clujul o cocină, iar Bucureştiul un grajd. Ei bine, nici nu se ştie cu exactitate cine e demoazela asta şi câte parale face, dacă face, căci Peni a şi postat pe pagina oficială o mulţumire, reluând postarea jignitoare total la adresa celor două oraşe.

Ca să nu mai spunem de Peni căci contribuţia lui la cum arată Iaşul, sau la partea frumoasă a lui, atâta câtă e, se reduce la ceva iarbă nouă printre blocuri şi cam atat. Vorba aia: vino mamă să mă vezi cum lucrez la spaţii verzi! Acuşica, staţi aşa, că vine băiatu’!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Alexandru LĂZESCU

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Războiul din Ucraina nu a făcut decât să amplifice crize globale deja existente; în condiţiile unui nou Război Rece, iluziile că mai este posibil modul de viaţă din trecut şi mai pot fi menţinute politicile sociale generoase, deja nesustenabile, trebuie abandonate.

opinii

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Nichita DANILOV

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Lumea lui Nicolae Stan se configurează rotindu-se melancolic în jurul pipei din lemn de cireş pe care o fumează agale stând în cerdacul casei parohiale tânărul preot al satului Crăsani, Radu Plămadă, pătruns până dincolo de adâncul sufletului său de ceea ce crede că ar fi menirea sa.

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Ciprian IFTIMOAEI

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Orice demers ştiinţific, implicit sociologic, începe cu definirea conceptelor, cu o definiţie, pentru ca toată lumea să ştie despre ce vorbim. În cazul ne faţă, trebuie să lămurim ce este o „problemă” şi ce anume o face să fie „socială”. De pildă, consumul de alcool sau droguri poate să fie o problemă individuală sau poate să devină socială la un moment dat. În genere, problema socială este un dezechilibru, o disfuncţie la nivelul societăţii, sau un eveniment care afectează oamenii negativ, despre care există percepţia că poate fi rezolvată prin anumite măsuri din partea statului (strategii, politici, metode, tehnici şi proceduri de intervenţie) şi/sau din partea mediului neguvernamental.

Sportul alb şi Războiul negru

Michael ASTNER

Sportul alb şi Războiul negru

A iscat ceva vâlvă decizia organizatorilor turneului de mare şlem de la Wimbledon, atunci când au decis să nu permită participarea jucătorilor şi jucătoarelor din Rusia şi din Belarus. 

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.