anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

vineri, 31.03.2023

ADVERTORIAL

Cât durează să îţi repari laptopul?

GALERIE
laptop-reparatie-iasi
 • laptop-reparatie-iasi
- +

Potrivit unui studiu de piaţă, principalele criterii în funcţie de care românii îşi aleg firma de service, unde să îşi repare gadgeturile sunt: durata medie de reparaţie a unui produs şi calitatea serviciilor.

Analizând piaţa, timpul de reparaţie al unui laptop poate varia între 2 si 5 zile, în funcţie de organizarea activităţii, de numărul de tehnicieni de care dispune respectivul punct de lucru, de gradul de complexitate al reparaţiei, de aparatura utilizată.

De exemplu, Depanero, partener de service Emag are 5 zile durata de reparaţie a unui produs, la care se adaugă timpul de retur al produsului, ajungându-se la circa 7 zile. Studiind şi piaţa ieşeană, cel mai important service de laptopuri şi calculatoare din Iaşi, Artcore Computers are durata medie de reparare a unui produs de 2 zile, detaşându-se net de competitori.

Printre operaţiunile care se fac aproape pe loc la Artcore Computers, montarea de display şi curăţarea de praf sunt cele mai rapide intervenţii din service.Tehnologia a evoluat tot mai mult, gradul de utilizare a dispozitivelor IT a crescut, implicând în acelaşi timp şi o incidenţă ridicată a defecţiunilor. De asemenea, nevoia consumatorilor faţă de aceste dispozitive a crescut.

Când achiziţionaţi un laptop, trebuie să ţineti cont de garanţia acestuia, de aceea este important ca locul de unde îl achiziţionaţi să deţina şi un service. Cu siguranţă că atunci când cumparaţi un laptop, nu vă gândiţi că acesta s-ar putea defecta, însă, statistic vorbind, între 4-10 % din dispozitive se strică după primele 6 luni de funcţionare.

S-au întâlnit multe cazuri în care clienţii care şi-au achiziţionat produse din supermarket-uri au renunţat la garanţii din cauza timpului lung de rezolvare al acestora, plătind extra serviciile de service pentru a rezolva în timp util defecţiunea. 

Gradul de mulţumire al clienţilor a devenit foarte important, de aceea pe piaţa de profil există o competiţie în oferirea de avantaje, discounturi şi se pune accent pe calitatea serviciilor.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ne aşteaptă vremuri urâte

Pavel LUCESCU

Ne aşteaptă vremuri urâte

Trei din patru români cred că în România lucrurile merg într-o direcţie greşită. E un procent imens care apare în sondaje la un nivel similar doar în perioadele de criză extremă. Pare totuşi vag, ce înseamnă de fapt „direcţie greşită”.  

opinii

Greve şi mişcări sociale

Alexandru CĂLINESCU

Greve şi mişcări sociale

Un mare savant german, eminent filolog şi critic literar, Ernst-Robert Curtius (1886-1956), a publicat în 1930 o carte admirabilă intitulată Eseu despre Franţa, o carte în care autoul îşi exprima iubirea pentru Franţa, pentru civilizaţia, cultura şi literatura franceză. Îmi place să scot această carte din bibliotecă şi să recitesc fragmente din ea, de fiecare dată când ţara de care sunt şi eu foarte ataşat trece prin încercări dificile sau dă semne de slăbiciune ori de derută. Eseu despre Franţa este o lectură reconfortantă deoarece Curtius pune în evidenţă valorile inalterabile ale Franţei, insistând asupra ideii că în centrul conceptului francez de civilizaţie se află literatura. Pagini vibrante sunt consacrate Parisului, văzut ca un oraş compus dintr-o infinitate de aspecte diferite şi care îi conferă un farmec inconfundabil. Oarecum neaşteptată este afirmaţia că Franţa ar fi o ţară conservatoare şi unde revoluţiile izbucnesc ca reacţie, cu atât mai violentă cu cât conservatorismul este mai puternic.

Când onestitatea întâlneşte discernământul

pr. Constantin STURZU

Când onestitatea întâlneşte discernământul

Multe sunt lucrurile pe care le putem învăţa din viaţa Sfintei Maria Egipteanca (recomand spre lectură varianta extinsă, nu vreun rezumat). M-aş opri în mod special la două aspecte, ambele dătătoare de mari nădejdi.

Centrul Cultural European de la Iaşi

George PLEȘU

Centrul Cultural European de la Iaşi

Într-un cadru festiv, în prezenţa ambasadorilor Franţei şi Germaniei, a directorilor Institutului Goethe şi Institutului francez din Bucureşti, precum şi a numeroşi reprezentanţi ai unor instituţii ieşene, pe 23 martie a fost inaugurat Centrul Cultural European de la Iaşi, primul din ţară cu o astfel de titulatură. Gândit să găzduiască şi Centrul Cultural Italian, precum şi spaţii expoziţionale pentru UAP Iaşi şi Universitatea Naţională de Artă George Enescu, la Palatul Braunstein s-au mutat momentan Centrul Cultural German (etajul 3) şi Institutul Francez (etajul 1), care îşi păstrează însă şi sediul din Casa Racoviţă din Copou.

pulspulspuls

O caracatiţă pe roţi în zona jupânului Mihăiţă. Unde marcaţi bănuţul la cafeluţă

O caracatiţă pe roţi în zona jupânului Mihăiţă. Unde marcaţi bănuţul la cafeluţă

Se tot vehiculează de mai multă vreme faptul că acele cafeneluţe negre pe roţi, amplasate numai în locuri strategice şi cu mare vad, ar umple anumite buzunăraşe din zona unor şefi din subordinea lui Mihăiţă, dragi consumatori.

Caricatura zilei

România - Belarus

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.