Cătălin Rădulescu, Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu s-au înscris în PER
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

Cătălin Rădulescu, Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu s-au înscris în PER

GALERIE
radulescu
  • radulescu
- +

Deputatul Cătălin Rădulescu a anunţat că s-a înscris în Partidul Ecologist Român (PER), deşi nu i-a fost uşor după 26 de ani de viaţă politică în PSD. El a adăugat că nu va fi uşor ca PER să treacă pragul de 5% necesar intrării în Parlament, însă politicienii înscris în partid sunt nişte luptători. Răduleascu mai spune că Marcel Ciolacu i-a îndepărtat atât pe el, cât şi pe Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Codrin Ştefănescu şi Ecaterina Andronescu şi alţi peste 100 de de parlamentari de pe listele de candidaţi la alegerile generale pentru că s-au opus „votării stărilor de alertă şi carantinării românilor suspicionaţi de coronavirus”.

„Dragi foşti colegi parlamentari, primari consilieri şi membrii Psd , dragi romani şi prieteni dragi , săptămâna trecută ,deşi mi-a fost foarte greu ,ca după 26 de ani de viaţa politica in Psd sa fac alt pas , m-am înscris împreuna cu prietenii mei , Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu in Partidul Ecologist Roman ( PER) . Nu spune nimeni ca va fi uşor sa facem 5% sa intram in Parlament, însă suntem luptători , suntem unii din cei mai vocali şi mai patrioţi parlamentari şi ne vom exprima din nou , aşa cum in Psd-ul confiscat de securişti şi pus la picioarele lui Iohanis şi ale ambasadorilor străini , nu ne-am mai putut exprima ! Conducerea inculta , analfabeta şi securistica , a Psd -ului , a eliminat de pe listele parlamentare 90% din actualii parlamentari , intelectuali ( profesori , jurişti , economişti , medici , ingineri ) , colegi tineri sau mai in vârsta pe care i-am cunoscut şi preţuit şi care acum un mandat sau mai multe mandate , s-au înregimentat , crezând intr-o conducere care preţuia meritocratia şi profesionalismul”, a scris Cătălin Rădulescu sâmbătă pe Facebook.

Acesta a adăugat că ştie că toţi românii apreciază verticalitate celor care au plecat din PSD la PER şi vor susţine acest proiect şi nu „pe impostorii care au preluat PSD-ul şi s-au dezis apoi de toţi foştii preşedinţi ai PSD”.

„Din păcate cei care conduc acum Psd , sunt tot ce a avut mai slab partidul, oameni cu studii pe la facultăţi private , sau pe la Sri , informatori şi delatori , şi care au avut rolul de a pune mâna pe partid , de a-l preda Preşedintelui Iohanis şi altor puteri străine şi a-l “ epura “ de toti intelectualii , de toti patriotii şi psd-istii vocali şi inconfortabili . Ştiu sigur ca toti foştii mei colegi ne vor susţine in noul nostru proiect numit PER , şi chiar dacă acum sunt dezgustati şi se simt tradati , şi vor sa se retragă din politica , vor putea face parte din structurile actuale şi viitoare ale PER -ului , pentru ca noi ii preţuim la fel ! Ştiu de asemeni ca primarii PSD , membrii mai noi sau mai vechi ai acestui partid şi românii care ne cunosc şi care ne-au iubit şi ne iubesc şi ne -au apreciat pentru verticalitatea noastră , cât si romanii care nu s-au prezentat la vot ,ne vor susţine pe noi şi nu pe impostorii care au preluat Psd -ul şi s-au dezis de toti foştii preşedinţi ai Psd -ului , sau partidele care i-au carantinat in case , le-au distrus afacerile şi le-au restrâns drepturile şi libertăţile , aşa cum au făcut-o tripleta : Pnl -Usr -Pmp”, a completat Rădulescu.

El a mai precizat că atât el cât şi LIviu Pleşoianu, Şerban Nicolae, Codrin Ştefănescu şi Ecaterina Andronescu au susţinut mereu meritocraţia şi profesionalismul în PSD, nu incultura, analfabestismul şi ocuparea funcţiilor pe pile.

„Zeci de mii de oameni ne scriu şi comentează vis-a-vis de îndepărtarea noastră , a mea , a lui Şerban Nicolae , Liviu Pleşoianu , Codrin Ştefanescu , Katy Andronescu şi a celor peste o suta de deputati şi peste cincizeci de senatori de pe listele parlamentare ! Da , am fost îndepărtaţi :- pentru ca ne-am opus votării stărilor de alerta şi carantinarii romanilor suspicionati de coronavirus, atunci când Ciolacu a cerut-o ;-pentru ca nu am fost şi nu suntem de acord cu închiderea bisericilor şi a lăcaşelor de cult şi cu împiedicarea romanilor sa se roage ;-pentru ca am protestat de fiecare data când anumiţi ambasadori au intervenit in treburile interne ale ţării noastre independente şi suverane şi ale Parlamentului României ;-pentru ca ne-am opus abuzurilor procurorilor Dna şi statului paralel format de Băsescu -Coldea-Kovesi şi preluat de Iohanis , şi care au avut rolul de a elimina din viaţa politica toti liderii naţionalişti şi din mediul afacerilor toate companiile româneşti puternice ;-pentru ca am iniţiat legi care sa oprească defrişările pădurilor nostre de către firmele austriece şi nemţeşti , prietene ale “ ţarului Iohanis “ ; - pentru ca ne-am opus preluării “ pe nimic “ a resurselor nostre naturale şi am cerut parteneriat şi creşterea sporită a nivelului redevenţelor ; - pentru ca am susţinut redobândirea demnităţii naţionale , a protejării limbii şi tradiţiilor strămoşeşti , a credinţei şi a familiei tradiţionale româneşti ; - pentru ca vrem ca toate persoanele fizice şi oamenii de afaceri care au suferit in aceasta pandemie sa fie susţinute de guvern ; -pentru ca ne-am opus restrângerilor de orice fel , a drepturilor şi libertatilor romanilor ; - pentru ca vrem ca , copii nostrii sa fie educaţi şi ne-am opus închiderii şcolilor şi învăţământului on -line ; - pentru ca am susţinut meritocratia şi profesionalismul in partid şi nu incultura , incompetenta , analfabetismul şi ocuparea funcţiilor de către specialişti şi nu de rudele sau amantele unora din partid ; - pentru ca nu am voit ca partidul sa fie condus de delatori , informatori şi trădători care ne-au adus in opoziţie şi au fost mentorii căderii guvernului Psd , numai şi numai pentru interesul lor personal şi pentru a pune mâna pe partid şi a-l preda lui Iohanis şi unor ambasadori”, a mai afirmat Rădulescu.

Aflați amănunte de pe news.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.