Câte cazuri de coronavirus au fost depistate în rândul profesorilor şi elevilor ieşeni
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 10.04.2021

Câte cazuri de coronavirus au fost depistate în rândul profesorilor şi elevilor ieşeni

GALERIE
test coronavirus
 • test coronavirus
- +

Autorităţile au depistat în şcoliele ieşene câteva zeci de elevi care erau infectaţi cu noul coronavirus şi 16 cadre didactice. De asemenea, au fost confirmate câteva cazuri şi în rândul personalului auxiliar şi administrativ.

 • Număr preşcolari/ elevi confirmaţi COVID - 19 începând cu data de 08.02.2021 prezenţi fizic la şcoală - 28 (6 elevi confirmaţi cu noul coronavirus în ultimele 48 de ore).
 • Număr cadre didactice confirmate COVID - 19 începând cu data de 08.02.2021 prezenţi fizic la şcoală - 16 (4 cadre didactice confirmate cu noul coronavirus în ultimele 48 de ore).
 • Număr personal didactic auxiliar confirmat COVID - 19 începând cu data de 08.02.2021 prezenţi fizic la şcoală - 4
 • Număr personal nedidactic confirmat COVID - 19 începând cu data de 08.02.2021 prezenţi fizic la şcoală – 2 (1 angajat confirmat cu noul coronavirus în ultimele 48 de ore).
 • Număr clase de învăţământ gimnazial, liceal, profesional sau postliceal cu cursuri suspendate din cauza confirmării unor cazuri de infectare cu noul coronavirus – 0
 • Număr grupe de învăţământ preşcolar / clase de învăţământ primar care au cursuri suspendate din cauza confirmării unor cazuri de infectare cu noul coronavirus – 23 (încă 9 clase la care s-a luat decizia suspendării cursurilor în ultimele 48 de ore)  Unitati de invatamant cu grupe de învăţământ preşcolar / clase de învăţământ primar suspendate din cauza confirmarii unor cazuri de infectare COVID-19:
 1.      Şcoala Gimnazială „Carmen Sylva”, Iaşi- 1
 2.      Şcoala Gimnazială „Ion Ghica”, Iaşi- 2
 3.      Şcoala Gimnazială „Ionel Teodoreanu”, Iaşi- 2
 4.      Grădiniţa „Montessori School of Iaşi”, Iaşi -1
 5.      Şcoala Gimnazială “Dimitrie Sturdza” Iaşi – 1
 6.      Şcoala Gimnazială “Paradis” Iaşi – 2
 7.      Gradiniţa cu Program Prelungit “Cuvioasa Parascheva” Iaşi
 8.      Gradiniţa Atelier Nr. 1 Iaşi
 9.      Şcoala Gimnazială “Alexandru Vlahuţă” Iaşi
 10.      Şcoala Gimnazială “Veronica Micle” Iaşi
 11.      Şcoala Gimnazială “Ştefan Cel Mare” Dancu
 12.      Liceul Teoretic “Varlaam Mitropolitul” Iasi - 6
 13.     Scoala Gimnaziala Tutora – 2
 14.      Scoala Internationala “Spectrum” Iasi - 1

În unităţile şcolare menţionate, s-au luat următoarele măsuri: izolarea cazurilor confirmate; igienizarea şi dezinfecţia spaţiilor unităţilor şcolare (clase, holuri, toalete); reinstruirea personalului privind regulile de igienă personală şi portul măştii de protecţie.

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Încercare pe înaintare, cu speranţe de transformare

Nicolae GRECU

Încercare pe înaintare, cu speranţe de transformare

Chiar dacă şansele sunt minime, demersul oamenilor de rugby ieşeni demonstrează că sportul acesta se încăpăţânează să existe, să renască şi să reziste în dulcele târg.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (III)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (III)

Sunt relevate în continuare explicaţiile etimologice aberante date unor termeni importanţi în limba română, precum cneaz şi voievod, şi concluziile istorice inadecvate rezultate din respectivele etimologii.

O Iubire şi nouă fericiri

pr. Constantin STURZU

O Iubire şi nouă fericiri

Când m-am decis să urmez Filosofia, licean fiind, cineva m-a trimis să discut cu un venerabil profesor din acest domeniu. "Care este preocuparea sau tema centrală a Filosofiei?", m-a întrebat dumnealui, încă de la primele cuvinte. "Fericirea!", am răspuns eu spontan. Profesorul s-a uitat puţin dezamăgit la mine: "Nu. Ci disputa dintre materialism şi idealism". 

Urbanismul slăbiciunilor

arh. Ionel OANCEA

Urbanismul slăbiciunilor

Frumuseţea urbei noastre datorează mult colinelor. Din mulţimea lor, Boris Crăciun identifică pe cele şapte semnificative: Repedea, Cetăţuia, Miroslava, Breazu, Copou, Ciric şi Tătăraşi. Centrul e dominat de mănăstirea Golia şi Mitropolie, iar pe cele din jur se ridică mănăstirile Cetăţuia şi Miroslava. Şi constructorii acestor monumente au avut în preocupare riscurile fundării pe terenurile instabile. 

pulspulspuls

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

Pentru că ne-am jurat în barbă să ne ferim de politichie şi de politicieni măcar sâmbăta, pe uichend, aicea la rubricuţă, haideţi aşadar să părăsim olecuţă acest miraculos tărâm. 

Caricatura zilei

Conducere autonomă nivel 6

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.