Câte cepe degerate mai fac sforăriile lui Movilă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

vineri, 21.01.2022

Câte cepe degerate mai fac sforăriile lui Movilă

GALERIE
puls
 • puls
- +

Auzim din teren că city-managerul ex-deputat rămas de pripas Movilă trage în continuare sfori şi curmeie ca să-şi spele păcatele din familie şi să-şi pună soţioara manager la cel mai mare spital din Moldova, unde urmează concurs în curând. 

Iar ultima manevră de care se vorbea ar fi aceea că omul face presiuni la ceilalţi depunători de dosare ca să se retragă din cursă, doar-doar i-o câştiga soţia din postura de candidat unic. Noi doar atâta avem a vă spune: băbăeţ, lăsaţi omul în pace cu gărgăunii lui, căci acolo hăţurile tura asta sunt în mâinile useriştilor, prin ministra de la Sănătate, şpitalul cu pricina, dacă nu ştiaţi, fiind direct subordonat ministerului.

Iar useriştii, aşa cum vedeţi şi alături, şi-au făcut deja afiş ca să facă un mare cal de bătaie din eforturile de depolitizare din Sănătate, aşa că tare ne îndoim noi că vor pune o soţie de politician după aşa campanie. Şi încă una, culmea, de politician de la duşmanul de clasă... Hai deci să fim serioşi, şi nu-l mai băgaţi pe om în seamă, că nu merită!

PS: Că or pune useriştii tot vreo lipitură de partid au ba, asta rămâne de văzut. Dar sigur n-o vor pune de la liberali sau de la Chirica, asta e clar. Deci, rămâne cum am discutat: ca-n tren...

Oamenii şefului

Dacă tot veni vorba de Chirica, una scurtă la final şi despre oamenii ăştia cu care premarele se tot înconjoară. Nu la Movilă ne referim, acest calificat în mecanică agricolă ce se ocupă acum de lobby-urile Iaşului, ci la trupa asta de nebacalaureaţi pe care îi atrage pe lângă el primarul ca un magnet. Păi vă amintiţi de cel care se ocupă cu promovarea pe facebook, pe care îl plătea prin ricoşeu ca angajat la salubris, şi care nu avea deloc bacalaureatul?

Ca să nu mai spunem de patronaşul 2 pe 2 Buhai jr., ficiorul şantajistului şef, care de asemenea a trecut prin toate şcolile ca vodă prin lobodă, că nici intrarea la liceu n-a fost în stare s-o ia singur, ci tot prin transfer, pe spezele lui Buhai senior. Şi, în sfârşi, aflăm acum că nici vicele trădător pe care l-a corupt nu are bacalaureatul luat la vreme. Dar poate că, vorba aia, are Chirica şcoală pentru toţi: doar a fost şef de promoţie, nu? La ce? Ei, parcă mai contează...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primarul Chirica şi limbajul de mahala

Toni HRIŢAC

Primarul Chirica şi limbajul de mahala

Duritatea de limbaj, libertatea indecentă în apreciere sunt arme politice, dar nu pot fi folosite împotriva unor persoane care nu fac politică. Chiar şi în retorica electorală o asemenea exprimare este de obicei apanajul unor extremişti. Faptul că primarul Iaşului le foloseşte este un derapaj care trebuie sancţionat.

Filmuletul zilei

opinii

Pericolul extremismului

Alexandru CĂLINESCU

Pericolul extremismului

Am întâlnit în ultima vreme mai multe luări de poziţie care atribuiau „intelectualilor” vina pentru ascensiunea extremei drepte. Care intelectuali?

Spaţiile pentru artă din Iaşi. O nouă galerie

George PLEȘU

Spaţiile pentru artă din Iaşi. O nouă galerie

Orice deschidere a unei noi galerii este un act de curaj care trebuie salutat şi sprijinit. O scenă cât mai efervescentă, care va căuta să scape de conservatorism şi provincialismul care au dominat mult prea multă vreme cultura ieşeană, şi care va dori să fie conectată la trendurile globale, va atrage atenţia şi asupra potenţialului creativ local şi va genera mai multe puncte de diseminare a artei contemporane şi educare a publicului.

Critica „de întâmpinare”?

Nicolae CREŢU

Critica „de întâmpinare”?

Nu se mai vorbeşte prea mult, de deja destul de multă vreme, despre o critică de întâmpinare. Ceea ce nu înseamnă, totuşi, că ea ar fi dispărut cu totul, poate, mult mai curând şi de înţeles într-o măsură, doar că a suferit, în noi „contexte”, nu puţine mutaţii, deformări, probabil şi pervertiri. Faţă de ce era ea cel mai adesea, deşi nu lipseau nici atunci simulacrele de „critică”, doar fardate cu aşa o etichetă indulgentă, sub regimul comunist şi controlul lui (nu numai cenzura) asupra activităţii editoriale.

pulspulspuls

Ce Harvard, ce Princeton, ce universităţi de top: uitaţi aicea diplomă, băbăeţ!

Ce Harvard, ce Princeton, ce universităţi de top: uitaţi aicea diplomă, băbăeţ!

Mişcare magistrală, de maestru emerit (nu spunem în ce anume) a rectorul de la „Cuza”, dom’ Tudorel, în aceste zile de plin scandal al pagiatului lucrării de doctorat a premierului Ciucă: a scos şi el la bătaie una din diplomele din sertar, şi nu una oarecare. 

Caricatura zilei

Din cauza Omicron, se lasă cu penalizări

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X