Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial (P)

Ce ar trebui sa cuprinda o gradina ideala pentru relaxare?

GALERIE
Globall
  • Globall
- +

Daca locuinta ta dispune de un spatiu liber in proximitate, cu siguranta te-ai gandit cel putin odata la amenajarea si transformarea acestuia intr-o oaza de liniste si relaxare. Intr-un cuvant, am putea spune ca vorbim despre gardinile moderne. In genere exista doua mari posibilitati de a utiliza acest spatiu si anume, fie il transformi intr-o gradina clasica in care vei cultiva diverse fructe si legume, fie intr-o gradina impresionanta in care iti vei putea regasi linistea si relaxarea ori de cate ori vei avea nevoie. Daca ai ales cea de-a doua varianta, cu siguranta esti deja constient de faptul ca va trebui sa investesti in cateva elemente importante pentru a te putea bucura de un rezultat final spectaculos. Amenajarea unei gradini ideale pentru relaxare poate parea un proces migalos si costisitor, insa in realitate, lucrurile nu sunt nici pe departe complicate.

Atunci cand luam deiczia de a amenaja o gradina impresioannta, am putea spune ca este esential sa ne alcatuim un plan cu privire la modul in care ne dorim sa arate gradina. In acest fel vom putea stii cu exactitate ce investitii trebuie sa facem si ne vom putea feri totodata si de toate acele investiti inutile. Exista insa o serie de lucruri importante pe care nu ar trebui sa le neglijam sub nicio forma atunci cand ne dorim o gradina ideala pentru linistea si relaxarea noastra. Pavajele si spatiile verzi reprezinta doua dintre cele mai importante aspecte care ar trebui sa se regaseasca in cadrul unei gradini moderne.

 Iata de ce!

    Pavajele.
    Daca pavajele ar putea parea niste elemente banale atunci cand vorbim despre gradini moderne, tendintele in amenajarile exterioare ne demonstreaza faptul ca acestea sunt departe de a putea fi considerate inutile in amenajarea gradinilor. Pavajele moderne pot avea astazi o varietate de forme si culori, ceea ce ne permite sa ne amenajam curtile si gradinile exact asa cum am visat. In ceea ce priveste gradinile, pavajele au ca si scop principal, delimitarea in mod estetic a spatiilor din cadrul gradinii. Cea mai simpla modalitate prin care poti delimita spatiile verzi sau parcelele din cadrul unei gradini, insa avantajul major reiese din faptul ca acestea aduc totodata si un plus de estetica gradinii. Da fau liber imaginatiei si opteaza pentru pavaje de calitate, cu forme care mai de care mai interesante pe care le poti achizitiona de aici!

    Amenajeaza un spatiu verde in cadrul gradinii.
    Gazonul reprezinta o parte importanta din imaginea unei gradini moderne, motiv pentru care este esential ca acesta sa se regaseasca si in gradina ta. Gazonul sau spatiul verde am putea spune ca este acel element care aduce culoare unei gradini, astfel ca este de nelispit din procesul de amenajare al unei gradini. In general gazonul contrasteaza foarte bine cu pavajele, astfel cate vei putea bucura de o gradina deosebita si organizata unde iti vei putea gasi relaxarea ori de cate ori vei dori. Nu uita insa de pomisori avand in vedere ca si acestia pot aduce un plus de estetica si pot contribui in mod direct la starea ta de bine.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri