anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Ce are baragladina şefă de la Zoaia cu clipul unsuros din premărie?

GALERIE
puls
 • puls
- +

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, când am văzut clipul catindatului ieşean la evropene SemiOm, cel susţinut de semipremarele Mihăiţă, pe dată am zis: clar aicea e mână şi viziune de paraplegici intelectual de-ai Bună Zoaiei lui Ghihocel burdihănosul şi şantajistul. 

Pe scurt: aceeaşi concepţie de doi bani, acelaşi gust pentru umor vulgar, sexual şi promiscuu, aceeaşi aplecare spre grobianism şi lipsă de fineţe intelectuală. Şi drept dovadă că aşa şi este, iaca şi aprecierea premarelui, făcută a doua zi după ce am publicat şi noi filmul, ca să vedeţi grozăvia filmată în palatul cel roznovan, monument istoric: “Ca promovare e foarte bine, asta îi spuneam şi lui George. Iar mesajul este foarte pozitiv”.

Na, opinie de fost şef de promoţie, premare de oraş vniversitar cu pretenţii de capitală culturală! Şi, doi la mână: băi nene băi, să dai acceptul pentru un asemenea film într-o instituţie pe care o conduci şi despre care zici că vrea să se rupă de fanteziile sexuale ale predecesorului Jiji, tu, despre care se vorbeşte peste tot că umbli nopţile prin cluburi, şi care mai şi eşti la a n-şprea nevastă, apăi, băi nene băi, dă-o-n soarele mă-sii de premărie!

Şi cine sunt, în realitate, personagiile din filmuleţ?

Acuma strict în calitate de critici de film amatori şi de baltă ce suntem, şi după ce am analizat videoclipul lui SemiOm&Mihăiţă, nouă ni s-a părut că personagiile perindate pe acolo, în afară de eroul negativ SemiOm, ar fi cam aşa: cel ce dormea cu capul pe berou e dereftorul şef Tom pe Rug, ăla cu naveta de bere în braţe ne-a părut a fi chiar Mihăiţă, ăla dezbrăcat şi legat de gât cu cureaua de demoazela cu minijupă de pieleaam zice că-i vicele Habarnagiu, iar demoazela în peroană nomeni alta decât secretara şefă. Ei, ce ziceţi? Sau, am uitat pe careva?

De ce a ales Dragnea Iaşul? Iaca de ce!

Ideea în baza căreia cică Dragnea a acceptat propunerea venită de la Măricel, cea cu mitingul de la Iaşi, ar fi că, aşa cum l-au sfătuit conţilierii electorali pe şeful partidoiului, printr-o astfel de mişcare se va estompa cu zgomot electoral succesul şi afişarea cu marii lideri ai Evropii a lui Iohannis.

Unii zic chiar că, în aceeaşi idee, unii ciraci electorali de-ai lui Dragnea ar fi propus chiar provocarea unor ciocniri controlate cu contramanifestanţii, pentru a se asigura o mefiatizare suficientă ce să acopere complet summitul de la Sibiu, la care Dragnea şi Dăncilă nu au fost invitaţi de liderii evropeneşti.

Dar, până la urmă, cică s-ar fi renunţat la ideea asta, din cauză că ar fi putut uşor degenera şi apoi ar fi putut fi decontată negativ tot de partidoi şi de Dragnea. În rest, cum aţi văzut: Tom şi Jerry!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un mai prea îndepărtat (I)

Cătălin ONOFREI

Un mai prea îndepărtat (I)

Au trecut peste trei decenii de la primele alegeri „libere”!

opinii

Papua Noua Românie

Briscan ZARA

Papua Noua Românie

Furtul şi distrugerea lucrurilor care nu-ţi aparţin sunt obiceiuri respectate cu sfinţenie de toţi aici. Fiecare dintre aceste fapte va fi recompensată cu vârf şi îndesat în lumea de apoi, deci e bine să ai cât mai multe din astea în portofoliu.

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Cristina DANILOV

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Conceptul de „violenţă de gen”, considerată a fi iniţial o chestiune de familie ce nu trebuia să iasă pe uşi şi, deci, în care nu trebuie să se intervină din afară, denumeşte azi o problemă mai largă ce pare să se fi extins, dincolo de uşa casei, pe mai multe paliere din viaţa de zi cu zi a multor femei. Prezenţa acestui tip de violenţă în relaţii de cuplu sau profesionale scoate în evidenţă, din păcate, şi mai mult imaginea femeilor aflate în situaţie de subordonare faţă de bărbaţi şi presupune asumarea relaţiilor de putere inegale din punct de vedere istoric dintre cele două genuri, prin care bărbaţii sunt legitimaţi să-şi menţină status-quo-ul de dominaţie.

Artă şi război

Mihai DORIN

Artă şi război

Războiul a fost mereu o temă de reflecţie pentru istorici şi artişti, dar şi o temă de investigaţie declarat „obiectivă” de către istorici şi asumat subiectivă de către artişti. Nu e o competţie între cele două viziuni, ci o formă de complementaritate liberă. 

pulspulspuls

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

Pentru că tot este astăzi în calendarul ortodoxiei ziua Sfântului Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat, haideţi să împărtăşim cu ocazia asta şi cu domniile voastre, iubiţi drept-credincioşi, o chestiune de care ne minunăm şi ne tot roade de mai multă vreme pe noi, iar mai nou auzim că roade şi unele feţe bisericeşti de prim rang din toată arhiepiscopia, şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.