anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 06.07.2022

Ce are şuşaua derectorului cu plângerea subordonatului şi cu fuga amantei din ţară?

GALERIE
puls
 • puls
- +

Ca să începem cu bine săptămâna, chiar dacă e deja marţi, haideţi stimaţi participanţi la trafic să vă povestim pe azi una scurtă dar vioaie despre şeful de la şuşălile naţionale din târg, musiu Balalaicu, fostul băiat bun la toate care în tinereţe şi-a început activitatea politică turnându-i în pahar fostului dipotat peremist, unterior pesedist, Castanciu. 

Cum care Balalaicu, bre nene? |la care are un hectar de berou în instituţiune, un etaj întreg din noul sediu! Care şi-a sechestrat amanta în maşină, pe câmp, de-a sunat fata la 112 ca să scape, apoi a fugit cu tot cu familie în Germania ca să nu-l mai vadă în faţa ochilor pe obsedat... Ei, ăla! Boon: iaca ce marfă bună, tot numai macră, avem azi despre el! Vă mai amintiţi că acest Balalaicu a fost până acum câteva luni şi conţilier de giudeţ, funcţie din care nu ciugulea el cine ştie ce, dar asta îi asigura alte ciuguleli colaterale, cum ar fi cea de membru în CA la RAJAF, de unde bănuţul dacă nu cade atunci pică, plus altele mai mărunte dar mai multe.

Ei bine, dacă vă aminţiţi, la un moment dat, nu se ştia atunci de ce, Balalaicu a renunţat la toate deodată, mirând pe tătă lumea, şi a rămas doar cu leafa de derector la şuşăle, deloc mică, evident. Aflăm acum că plecarea lui de atunci s-ar fi datorat fricii de ANI, stimaţi telespectatori, după ce, zice-se, un şef mai mic din subordine, cu pilă la partidoi mai mare însă ca a lui, i-ar fi făcut plângere acolo la Bucale. De ce a făcut asta omul? Ia’n daţi foaia la următorul pulsuleţ, ca să vedeţi de ce!

Doi conţilieri zâmbăreţi care-şi trag la gioale prin berourile locotenenţilor

Zice-se că acel plângăcios este chiar şeful de la achiziţiuni al instituţiunii, un fel de şmenar şef al tuturor licitaţiunilor, care are pila, se spune, în zona altui derector de acolo, dar şi şef la partidoi: O Stafie cu Cioc, dacă vă spune ceva numele ăsta cu rezonanţă spre tătucul lui de pe vremuri, sinatorul în rezervă Cucioc. Războiul acestor şefi zice-se că e unul pe viaţă şi pe moarte, încât, ca să mai scape de frecuş, cel care a turnat la ANI ar sta luni de zile la rând numai prin medicale, ca să scape de o punere pe făraş.

Gurile rele zic însă că acesta ar avea acum un as aşa de mare în mânecă, încât Balalaicu, care bănuieşte ceva, nu mai poate dormi noapea nici cu două xanaxuri, nu unul, ca pe vremuri. De ce vă spunem toate astea? Păi, de-un par egzamplu, ca să ştiţi şi voi de ce, când se întâlnesc prin Cejău, protectorii celor doi duşmani îşi zâmbesc unul altuia cu atâta delicateţe.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre cotele de gen

Despre cotele de gen

În principiu, nu ar trebui să ne iluzionăm că introducerea cotelor de gen ar perturba prea mult mecanismele clientelare care continuă să inspire, în România, recrutarea şi promovarea politică.

opinii

Noaptea de Sânziene

Florin CÎNTIC

Noaptea de Sânziene

Într-un răspuns adresat lui Şerban Cioculescu, care criticase Itinerariul său spiritual, Mircea Eliade spunea: „nu scriem un tratat asupra esenţei funcţiunilor spirituale; ci trasăm linii de orientare pe o hartă nelămurită”. Şi noi.

Visez, scriu... (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Visez, scriu... (I)

Odată cu vârsta caut tot mai abitir lucrurile vechi, trecute şi aflate în derivă. Visez, scriu. Constat tot mai clar chestiunea asta. Mai bine zis, mai evident, mai pregnant, căci clar nu e nicidecum. Ba chiar înceţoşat, ca prin sită. 

Vacanţele muzicale de la Piatra Neamţ (I)

Alex VASILIU

Vacanţele muzicale de la Piatra Neamţ (I)

Însemnările de astăzi pot începe cu o întrebare: este bine că există pe meleagurile româneşti atâtea festivaluri? Răspunsul nu poate fi, în principiu, decât afirmativ. Deşi inflaţia acestor întâmplări (şi în domeniul artistic) poate slăbi interesul publicului, care nu mai percepe la adevăratele dimensiuni semnificaţiile de eveniment, există spaţiu de desfăşurare pentru oricine are idei interesante, originale.

pulspulspuls

Hopa: se conturează un tandem surpriză în politichia mâloasă de Bahlui!

Hopa: se conturează un tandem surpriză în politichia mâloasă de Bahlui!

Vă povesteam noi ieri aicea, stimaţi telespectatori, despre cum au apărut pe piaţa politichiei de Bahlui primele semne ale conturării unui viitor tandem de candidaturi Cejău-Premărie, în persoanele stimabililor Măricel-Mihăiţă. 

Caricatura zilei

Conferința lui Iohannis

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.