Ce au făcut doi poliţişti din Iaşi când o vecină i-a trezit la 4 dimineaţă cu bătăi în uşă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 24.01.2021

Ce au făcut doi poliţişti din Iaşi când o vecină i-a trezit la 4 dimineaţă cu bătăi în uşă

GALERIE
incendiu
  • incendiu
- +

Doi angajați ai IPJ Iași au salvat o viață în mijlocul nopții și au oprit la timp propagarea unui incendiu.

 

Într-una dintre nopțile trecute, doi angajați ai I.P.J. Iași, soț și soție, dormeau acasă când în ușă s-au auzit bătăi puternice, repetate. Era vecina de la apartamentul alăturat, în sufrageria căreia izbucnise un incendiu de la instalația electrică. Ardea deja canapeaua din sufragerie, iar în încăpere era un fum înecăcios.

Imediat, cei doi colegi au intervenit și au scos-o pe femeie din locuință, au oprit alimentarea cu energie electrică și au stins incendiul. De asemenea, i-au anunțat pe reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Deși era ora 04.00 dimineața când femeia, care locuiește singură, le-a cerut ajutorul, cei doi colegi nu au ezitat nicio clipă și au luat primele măsuri pentru a preveni extinderea incendiului și alte eventuale repercusiuni.

Dinu și Mădălina consideră că au avut o reacție firească răspunzând cu  promptitudine la apelul femeii speriate și nu-și doresc decât să reprezinte un exemplu pentru cele două fetițe pe care le au.

"Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Iași apreciază intervenția promptă a celor doi angajați și le transmite felicitări pentru gestul lor", se precizează în comunicatul oficial.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.