Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial

Ce avantaje ai cand alegi mobila la comanda (P)

GALERIE
Mobila la comanda
  • Mobila la comanda
- +

Nimic nu este mai dificil decat sa comanzi mobila pentru a-ti amenaja locuinta. Sunt atat de multe optiuni incat te vei simpli coplesit de numarul mare de variante pe care trebuie sa le ai in vedere. Cu toate acestea, nu ar trebui sa lasi misiunea alegerii mobilierului perfect sa te depaseasca!

Ai doua variante la dispozitie: alegi mobila la comanda sau mobila realizata la comanda. Noi credem ca mobila la comanda reprezinta o alegere mult mai inspirata, iar pentru a te convinge si pe tine sa o alegi, iti vom prezenta mai multe avantaje de care vei beneficia si tu alegand mobilierul realizat la comanda. Iata care sunt avantajele:

Se adapteaza usor

Un prim avantaj al mobilierului realizat la comanda este capacitatea acestuia de a se adapta cerintelor tale de spatiu. Fiecare am gandit intr-un anumit fel locuinta construita asa ca trebuie sa gasim solutiile potrivite in functie de spatiul de care dispunem. 

De multe ori, este aproape imposibil sa gasesti mobilier standard care sa se potriveasca perfect spatiului nostru. In schimb, marele avantaj al mobilierului realizat la comanda este faptul ca il putem construi exact in functie de nevoile noastre. 

In acest fel, tot spatiul va fi amenajat in mod optim iar fiecare centimetru patrat va fi eficientizat. 

Ai mobilier unic

Iti doresti exclusivitate? Cel mai probabil ca nu te incanta ideea de a cumpara un set de mobila pe care il gasesti in multe dintre magazinele din oras. Nu ai vrea sa ai aceeasi mobila de bucatarie precum vecina de la parter, asa iata un mare avantaj al mobilierului facut la comanda: este unic.
Acesta va fi realizat dupa cerintele tale, ceea ce inseamna ca te vei putea lauda cu un set de mobilier exact pe placul tau, cum probabil ca nimeni nu mai are in locuinta. Suna bine?

Ar trebui sa alegi si tu mobila facuta la comanda pe care o gasesti in magazinul Kera Furniture, iar daca o vei alege, suntem siguri ca nu vei regreta.

Calitatea este excelenta

In general, mobila realizata la comanda se mai remarca si cu o foarte buna calitate. Asta inseamna ca te vei putea bucura de mobila cumparata o lunga perioada de timp, fara ca aspectul sau sa aiba de suferit si totodata fara ca al sau caracter functional sa aiba de suferit.

Nu iti cumperi zilnic obiecte de mobilier iar ori de cate ori o faci, ar trebui sa pui calitatea pe primul loc. Suntem siguri ca nu vei regreta ci dimpotriva, se va dovedi a fi una dintre cele mai bune decizii pe care le-ai fi putut lua.

Poti obtine mobilier functional

In timp ce spatiul din locuintele noastre este tot mai restrans, nevoia de a detine mobilier functional creste. Asta inseamna ca vei putea profita de fiecare loc liber din casa, obtinand astfel mobilier foarte practic, ce iti va permite sa depozitezi o multime de lucruri si mai ales care va eficientiza la maximul spatiul din locuinta ta.

Vei avea parte nu numai de confort, ci mai ales de o functionalitate la cel mai inalt nivel, asa cum majoritatea specialistilor in amenajari interioare ne recomanda sa facem.

Control asupra pretului

Lumea obisnuieste sa creada despre mobila facuta pe comanda faptul ca e scumpa. Intr-adevar, acest tip de mobilier poate fi mai costisitor, dar nu ar trebui sa uitam faptul ca ai tot controlul asupra pretului final. Poti adauga sau renunta la anumite corpuri sau specificatii, intocmai pentru a putea obtine un pret care sa corespunda bugetului tau. 

Totodata, sa nu uitam ca in general calitatea costa, asa ca nu ar trebui sa tii cont doar de pret.

Designul va fi mai atragator

In final, un alt avantaj important de care vei beneficia si tu atat timp cat alegi mobila la comanda este faptul ca in acest fel vei obtine un decor foarte placut in locuinta ta. Uniformitatea pe care ti-o ofera mobilierul realizat la comanda este poate cireasa de pe tort a acestui tip de mobilier.

Poate fi avantajul care sa te convinga si pe tine sa nu mai eziti in fata acestei alegeri si sa optezi chiar acum pentru mobilierul la comanda.

Alegand astfel, vei descoperi multe alte avantaje care nu vor face nimic altceva decat sa te convinga ca ai luat o decizie buna. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri