Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

Ce beneficii ai daca achizitionezi masini rulate de la dealeri si nu de la samsari?

GALERIE
auto-rulate01
  • auto-rulate01
- +

Pornesti de la ideea de baza conform careia ai cateva posibilitati pentru a achizitiona o masina atunci cand te-ai decis sa cumperi una: o masina noua (fie ai banii, fie accesezi credit) sau varianta masinilor second hand care se imparte in doua subcategorii si anume cele de la dealeri autorizati sau de la persoane fizice. Ai renuntat deja la ideea masinii noi? E mai dificila, intr-adevar, dar cand iti indrepti privirea spre auto rulate trebuie sa fii cu ochii-n patru.

In primul rand, de departe pretul cerut de un samsar va fi cel mai mic, dar si riscurile vor fi mult mai mari. Un dealer autorizat va cere mai putin decat pretul unei masini noi dar mai mult decat persoana fizica, insa riscurile tale sunt mai scazute, aproape ca in cazul masinii noi.

Alege auto rulate de cea mai buna calitate pentru cofort si siguranta

Masinile cumparate de la dealerii autorizati pot fi noi sau rulate, dar pentru masinile second hand vei plati ceva mai mult decat daca vei cumpara de la persoana fizica, insa vei avea parte de siguranta. Intr-un showroom autorizat procedurile de vanzare - cumparare sunt mai sigure, fiind realizate intr-un mediu controlat si cu actele necesare bine puse la punct. Starea tehnica a masinii este una mult mai buna. Inainte sa fie pus la vanzare, autoturismul este verificat de specialisti, iar unde este necesar piesele vor fi schimbate.

Costurile sunt mai mici daca vei alege sa cumperi de la persoana fizica, dar daca nu esti atent in detaliu, risti ca la scurt timp dupa folosinta sa fii nevoit sa investesti bani in schimburi de piese sau sa intampini alte probleme ce pot aparea si nu vei mai putea face nimic in aceasta privinta.

Achizitia o vei face abia atunci cand ai decis care este masina care se incadreaza in bugetul tau, raspunde cerintelor tale si se afla in starea in care ti-o doresti. Asta presupune intocmirea actelor, dar nu va dura mult timp. Mai trebuie sa stii si ca in acest domeniu, pentru ca este atat de avansat, vei gasi doua categorii de dealeri: cei care vor aduce masini rulate doar de o anumita marca sau cei care aduc masini rulate indiferent de marca. Acest lucru nu te va incurca in pasii pe care ii vei face, dar este bine de stiut.

De ce este bine sa cumperi masina rulata de la un dealer autorizat?

Vei putea cunoaste intregul istoric al masinii si al proprietarului. Masinile acestea nu sunt mai vechi de cinci ani si au un rulaj de maxim 120000 de kilometri reali. Nu vei avea probleme legate de schimbul kilometrilor de pe ceas. Aceste masini sunt verificate "la sange" inainte sa fie scoase la vanzare. In multe cazuri, aceastea sunt masini scoase la vanzare dupa renuntarea la contractul de leasing. Astfel, nu nu te vei confrunta cu fenomenul "defecte ascunse" pentru ca orice problema este remediata inainte de a fi scoase la vanzare.

Vei primi o factura si vei avea posibilitatea sa achizitionezi in plati esalonate, asta in functie de conditiile fiecarui dealer. Mai mult, un dealer autorizat iti va oferi si garantie si servicii de intretinere. La fel, ce presupune garantia si in ce conditii se ofera depinde de la un dealer la altul, dar daca ajungi la ei intreaba despre asta.

Iata, deci, ca toate aceste aspecte despre care am vorbit si care tin de siguranta, sunt lucruri pe care orice om care doreste sa cumpere o masina vrea sa stie ca le va avea. Iti va oferi un samsar toate aceste lucruri? Ei bine, nu! Varianta masinilor rulate este cea mai accesibila tuturor, pentru ca nu toti isi permit sa cumpere o masina noua, insa nu trebuie sa te arunci cu capul inainte. Tot ce ti-am povestit aici poate fi varianta de mijloc de care ai nevoie.

Daca esti in cautarea unei masini, afla ca cei de  aici  sunt pregatiti sa iti vorbeasca despre pasiunea lor, masinile, si te asteapta cu un parc auto de peste 100 de masini de unde vei putea alege ceva pe placul tau. Cu o experienta in domeniul masinilor rulate de 10 ani si cu un portofoliu impresionant de clienti multumimti, echipa autogeist te asteapta sa iti alegi masina mult dorita.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri