Ce este Lumea lui Tuti, Dințișorul Zurliu, locul din Iași în care copiii chiar vor să meargă la dentist (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Ce este Lumea lui Tuti, Dințișorul Zurliu, locul din Iași în care copiii chiar vor să meargă la dentist (P)

GALERIE
cabinet Iasiclinica copiicabinet copiicabinet copii 2echipa Iasicabinet 3
 • cabinet Iasi
 • clinica copii
 • cabinet copii
 • cabinet copii 2
 • echipa Iasi
 • cabinet 3
- +

Cum ar fi dacă vizitala dentist a copilului tău ar semăna cu o aventură în spațiu ce are ca misiune un zâmbet sănătos? Și cum ar fi dacă cel mic ar deveni, în loc de pacient, cadet al Academiei Spațiale Dr. Leahu și ar fi întâmpinat la fiecare pas de prietenii lui Tuti, Dințișorul Zurliu?

Sună ireală, însă toate acestea sunt posibile la Academia Spațială Dr. Leahu din Iași, un concep unic, inspirat de micii pacienți, ce urmărește ca fiecare copil să aibă o experiență cu adevărat excepțională, de la modul în care se simte, interacționează cu medicul stomatolog, învață, până la tratamentul personalizat pe care îl primește.

Vizita la medicul stomatolog pentru copii este o etapă importantă pe care cei mici o au de parcurs la început de drum, aceasta punându-și amprenta în mod direct asupra dezvoltării corecte ca viitori adulți cu o dantură sănătoasă și frumoasă. Astfel, cu cât întâlnirea cu medicul dentist are loc mai devreme, iar experiența la stomatolog este una pozitivă, cu atât copilul se obișnuiește mai repede cu această rutină nou creată, înțelege importanța igienei orale și învață să aibă grijă de zâmbetului lui. Este însă de datoria părinților să aleagă ce este cel mai bun pentru copilul lui, iar pentru că știm că nu întotdeauna găsirea unei clinici stomatologice dedicate tratamentului stomatologic pentru copii ori a unui medic pedodont cu experiență este o sarcină ușoară, vă prezentăm prima clinică stomatologică pentru copii cu sistem de gamification, Academia Spațială Dr. Leahu, din Iași.

Academia Spațială Dr. Leahu din Iași, o nouă abordare în serviciile stomatologice pentru copii

De acum înainte nu va mai trebui să îți convingi copilul să meargă la stomatolog. Cei mici vin din proprie inițiativă la Academia Spațială Dr. Leahu din Iași pentru a se distra și a verifica împreună cu prietenul lor, medicul dentist, cât de bine au avut grijă de dințișorii lor. Copiii sunt recompensați și primesc insigne pentru fiecare problemă rezolvată, precum tratamentul cariilor, extracții sau sigilări. Fiecare pacient va primi în cadrul primei vizite și o vestă de cadet, pentru a-și purta atașate pin-urile și badge-urile câștigate.  

Lumea lui Tuti este locul din Iași în care copii vor să meargă la dentist. Acest „Disneyland” al stomatologiei are la bază un concept original gândit sub semnul imaginației, educației și distracției și se regăsește în toate clinicile Dr. Leahu din țară, inclusiv în clinica stomatologică Dr. Leahu din Iași. Aici copiii se distrează, învață despre sănătatea dinților și primesc îngrijirea de care au nevoie pentru o dantură fără problemele, dinți puternici și sănătoși. Personalul medical profesionist, cu experiență în interacțiunea cu copiii, își așteaptă micii pacienți pentru a le oferi cele mai prietenoase tratamente stomatologice, folosind tehnicile de ultimă generație în îngrijirea dentară, dar și pentru a-i învăța prin jocimportanța periajului dentar realizat corect și a vizitelor la dentist.

Lumea lui Tuti, Dințișorul Zurliu, deschide drumuri noi spre distracție

În clinica stomatologică Academia Spațială Dr. Leahu din Iași, copiii sunt ascultați, încurajați și tratați cu respect, iar relația cu medicul dentist este una de prietenie. Este un loc unde copiii vor vrea să revină cât mai des. „Ideea pe care o avem în minte în interacțiunea cu fiecare pacient este că ne dorim ca din copilul de astăzi să devină adultul responsabil de mâine. Prioritizăm educația pentru deprinderea unor obiceiuri care să îi permită să fie sănătos fizic și psihic, prevenția și tratamentele minim invazive, utilizând materiale care ajută la vindecare. Dorința noastră este ca orice copil să aibă o experiență cu adevărat excepțională”, Dr. Asma Battah, specialist pedodont.

În cadrul Academiei Spațiale Dr. Leahu, copiii se distrează în spațiile special amenajate, învață despre sănătatea dinților prin jocuri interactive pe tablete. Astfel, mersul la dentist va deschide drumuri noi spre distracție, dar și spre educația cu privire la igiena orală. La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Iași vei găsi o echipă de medici stomatologi cu experiență vastă în tratamentul stomatologic al copiilor, cele mai moderne tehnici de lucruși servicii de consiliere cu privire la sănătatea orală. Pentru o abordare medicală integrată, echipa de medici pedodonți este completată de specialiști ortodonțiși chirurgi, astfel încât copilul tău să primească cel mai bun tratament.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Volei, handbal, rugby

Nicolae GRECU

Volei, handbal, rugby

Dacă ar fi de ales trei jocuri sportive pentru a le sprijini, tradiţia  ar obliga guvernanţii să se opreasă la cele trei.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

În episodul de faţă sunt menţionate numele tuturor cercetătorilor care au contribuit la finalizarea proiectului.

Însemnări pentru predica de mâine

pr. Constantin STURZU

Însemnări pentru predica de mâine

Pilda întoarcerii fiului risipitor este considerată de scriitorul Charles Dickens cel "mai măreţ pasaj din literatura universală". Nu cred că este inimă care să nu vibreze la citirea ei. 

Forma oraşului

arh. Ionel OANCEA

Forma oraşului

O ştire surprinzătoare, învelită în trecut, revelatoare pentru ieşeni, vine tocmai de la începutul secolului nouăsprezece. Oraşul avea pe atunci aproximativ zece mii de suflete în structură cosmopolită, cum stă bine unei capitale de ţară, moldoveni, evrei, greci, armeni, albanezi, ruşi şi mulţi alţii în procente mai mici. 

pulspulspuls

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

S-a dus Peni Hill deunăzi şi a dat interviu la un ziar din capitală, ca să mai scoată capul în lume după problemele cu justiţia. 

Caricatura zilei

Bloc lângă vilă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.