anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 05.10.2022

Ce fel de servicii vă poate oferi un electrician cu experiență? (P)

GALERIE
male-electrician-works-switchboard-with-electrical-connecting-cable-2
 • male-electrician-works-switchboard-with-electrical-connecting-cable-2
- +

E aproape imposibil pentru cineva să își imagineze viața omului modern lipsit de conexiunea la dispozitive electrice. Majoritatea defecțiunilor  sunt cauzate de prize și întrerupătoare vechi, sau de problemele apărute la nivelul rețelei electrice în ansamblu. Defecțiunile sunt generate în cele mai multe cazuri de rețelele electrice vechi, dar și la cele noi, din cauza cablurilor montate greșit și a unor lucrări electrice efectuate de persoane fără experiență.

Top 7 motive pentru care serviciile electricienilor sunt vitale

Care sunt serviciile care fac indispensabilă intervenția electricienilor pentru orice locuință?

 • Remedierea prizelor

Ați observat în casa dumneavoastră vreo priză care furnizează curent cu întreruperi, sau chiar deloc? În acest caz, prezența unui electrician poate elimina pentru totdeauna riscul unor circuite, defecțiuni la instalația electrică sau aparate electrocasnice compromise.

 • Protecție la supratensiune 

În caz de supratensiune, sistemul electric va fi afectat semnificativ. Ca să nu mai vorbim de electrocasnice, unde pagubele înregistrate ar putea fi iremediabile. Protecția de supratensiune reprezintă o soluție inteligentă prin care aveți grijă de investiția dumneavoastră și economisiți bani pe termen lung.

 • Evaluarea tabloului electric

Analiza tabloului electric este obligatorie, în special atunci când ‘’sar’’ frecvent siguranțele. Chiar dacă nu este o problemă gravă, totuși nu strică să solicitați o verificare pentru confortul dumneavoastră. 

 • Instalarea comutatoarelor

Becurile cu incandescență consumă prea mult și ridică facturile lunare. LED-urile sunt opțiuni moderne și economice, dar cu toate acestea pot obosi ochii dacă nu sunt reglate la intensitatea optimă. Electricianul este singurul capabil să instaleze un comutator compatibil care să permită utilizatorului să ajusteze gradul de luminozitate pentru confortul ochilor.

 • Organizarea cablurilor

Cablurile ‘’înșirate’’ prin casă pot fi foarte incomode și inestetice, însă, un electrician autorizat va ști cum să le organizeze și să le adăpostească în trasee de cablu.

 • Lumini intermitente

Odată cu trecerea timpului, instalația electrică se șubrezește și devine tot mai dificil să facă față atâtor aparate electrice care funcționează simultan. Dacă se întâmplă frecvent ca în locuința dumneavoastră să se stingă și să se aprindă luminile, atunci instalația electrică trebuie revizuită. 

 • Lucrări preventive

Urmează să vă mutați într-o nouă locuință? Casa dumneavoastră are peste 30 de ani? Chiar dacă nu par să existe probleme la electricitate, totuși, o verificare prealabilă înainte de mutare vă oferă o imagine clară asupra stării în care se găsește instalația electrică. De asemenea, locuințele vechi de peste trei decenii pot prezenta un pericol din cauza rețelei electrice depășite.

Știați că serviciile electricienilor autorizați vă protejează economiile?

Intervenția unui instalator electric crește semnificativ nivelul de siguranță, dar și economiile dumneavoastră! Electricienii cunosc procedurile aferente regulamentului de construcție și știu să aplice măsurile de siguranță precizate de legislația în vigoare. În acest fel, scad riscurile de electrocutare, scurtcircuite, incendii și chiar leziuni severe sau deces. 

 • Eliminați riscul amenzilor

Mulți proprietari încearcă să economisească ocupându-se personal de lucrările la instalația electrică. Lipsa cunoștințelor necesare și a echipamentului special sunt factori care duc la declanșarea incendiilor și ulterior la obligația de plată a amenzilor pentru nerespectarea codului impus de construcții. 

 • Sporiți valoarea locuinței

Deși poate în momentul de față nu planificați revânzarea apartamentului, pe viitor însă, puteți spori prețul de vânzare dacă justificați că rețeaua electrică a beneficiat de implicarea profesioniștilor.

 • Apărați electrocasnicele

Aparatele electrocasnice  pot fi afectate definitiv drept urmare a intervențiilor neprofesionale asupra instalațiilor electrice. Garanția aferentă dispozitivelor nu acoperă defecțiunile cauzate de instalația neprofesionistă.

 • Primiți garanție

Electricienii oferă garanție pentru lucrările lor, care acoperă daune suplimentare, precum incendiile sau aparatele distruse din cauza intervenției deficitare. Garanția reprezintă un mijloc de dovadă pentru inițierea acțiunilor în instanță, în cazul daunelor majore provocate de instalațiile stricate.

Electricianul acumulează de-a lungul timpului multe ore de practică în cadrul cărora se confruntă cu diverse provocări, astfel încât sunt șanse optime ca la fiecare intervenție să știe cum să abordeze fiecare situație specifică. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O reformă care nu se va face (II)

Cătălin ONOFREI

O reformă care nu se va face (II)

Poveste cu doi înecaţi.

opinii

Mahalaua digitală

Florin CÎNTIC

Mahalaua digitală

Deşi nu prea îmi pierd timpul cu comentariile sterile de pe social media, nu încetez să mă minunez de ticăloşia, prostia delirantă şi reaua credinţă care parazitează până la sufocare opiniile articulate, chiar dacă uneori provocatoare din bula mea, ale lui Dan Alexe, Sorin Ioniţă sau Mădălin Hodor. Când scriam acest text, în urmă cu foarte mulţi ani, credeam că se va atenua în timp cotcodăceala otrăvită a smintiţilor care intervin obraznic şi contondent pe internet. După cum vedem azi, maladia s-a agravat.

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Ioan Alexandru TOFAN

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Aşadar, o lege scurtă şi clară (150 de pagini sau chiar 120 este deja prea mult), generală şi fără elanuri civilizatoare, împreună cu o responsabilitate mare acordată celor care predau şi învaţă. Nu ştiu dacă este soluţia potrivită. Dar măcar ne putem gândi la ea, ca alternativă la începuturile care nu se mai termină ale reformelor din educaţie şi la legile care vor să fie săpate în piatră cu mina de la pix.

Despre copilărie (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Despre copilărie (I)

Copilăria mea a coincis cu primii ani ai deschiderii „domniei” lui Ceauşescu, când se instaurase o efervescenţă în societatea românească. M-am gândit să povestesc despre perioada aceea, fiindcă este bine să nu uităm învăţămintele de atunci. 

pulspulspuls

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Astăzi vom trece în revistă câte ceva din comportamentul hormonal de vârsta aproape septuagenară a unor dezvoltatori imobiliari din târgul nostru, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Scăpări de gaze #NordStream5

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.