Ce greșeli să eviți pentru a pregăti cel mai bun grătar
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Ce greșeli să eviți pentru a pregăti cel mai bun grătar

GALERIE
gratar
  • gratar
- +

Ca sa-ti iasa cel mai bun gust la gratar, e important sa stii ce sa faci. Evita aceste greseli!

Nu gati pe un gratar murdar

Pentru o mancare gustoasa, este esential ca gratarul pe care o prepari sa fie curat. Iar pentru asta, trebuie sa stii un truc: cel mai bine se curata atunci cand este fierbinte. Asa ca, pune-l 5 minute pe foc, pana se incinge, apoi curata-l cu o perie speciala si cu putina grasime. Daca nu ai inca, investeste intr-o perie pentru gratar de calitate.

Nu-l curata imediat dupa ce ai terminat de gatit

Ai terminat de gatit toata carnea si a ramas in urma un gratar negru, cu resturi de mancare arse. Nu le curata. Acestea iti protejeaza gratarul pana la urmatoarea utilizare. Lasa-l sa stea asta si curata-l inainte de a-l folosi, cum ti-am explicat mai sus.

Nu intoarce carnea mai mult de o data

Dungile care raman pe carne de la gratar sunt rezultatul unei singure intoarceri. Daca intorci carnea de mai multe ori, nu mai obtii acelasi rezultat. Si nu mai presa carnea pe gratar - ii scurgi toate sucurile continute si obtii un gratar uscat.

Aflati amanunte de pe foodstory.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Suflu nou în PNL, de la suflete moarte

Cosmin PAȘCA

Suflu nou în PNL, de la suflete moarte

Confruntarea dintre taberele Orban şi Cîţu în PNL nu are, până acum, nicio vagă nuanţă axiologică. Pare exclusiv o dispută pe resursele statului, asumată implicit de ambele părţi. Două armate de suflete moarte care vor să dea un „suflu nou” sifonării de fonduri publice.

Filmuletul zilei

opinii

Întâlniri

Codrin Liviu CUȚITARU

Întâlniri

„Cum, nu sunteţi profesorul Valică Şoapă de la Fizică?” „Nu”, am zis tulburat, „eu sunt de la Litere. Dumneavoastră, domnule Nefriceanu, sunteţi de la Fizică!” „Eu, Nefriceanu?” a strigat Nefriceanu uimit. „De la Fizică? Nicidecum! Sunt Placido Seringo de la Arte!”

Regionalizare (III)

George ŢURCĂNAŞU

Regionalizare (III)

Când vorbim despre necesitatea unei reforme administrative în România, cel mai adesea ne gândim doar la regionalizare, la înfiinţarea unui nivel administrativ superior judeţului. Însă, foarte important în gestionarea mai eficientă la nivelurile scalare locale e şi reînfiinţarea unui palier intermediar între comună şi judeţ.

Rolul băncilor centrale

Alin ANDRIEȘ

Rolul băncilor centrale

Băncile centrale sunt rezultatul unui îndelungat proces de evoluţie istorică, cristalizându-se organizatoric şi funcţional odată cu apariţia structurilor naţionale care le‑au creat. 

pulspulspuls

O întâlnire politică secretă între doi mari duşmani ieşeni. Ce voiau unul de la altul?

O întâlnire politică secretă între doi mari duşmani ieşeni. Ce voiau unul de la altul?

Una mai rece pe azi, taman potrivită pentru o asemenea zi caldă de vară, stimaţi telespectatori. Dar, mai întâi, să vă introducem în context. 

Caricatura zilei

Tort imobiliar

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.