Ce înseamnă finisajele și cât de mult contează detaliile pentru confortul unui apartament nou (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Ce înseamnă finisajele și cât de mult contează detaliile pentru confortul unui apartament nou (P)

GALERIE
2-camere-1
  • 2-camere-1
- +

Vremurile în care orice apartament nou se vindea imediat, indiferent de poziționare, calitate a construcției sau dotări interioare au apus de mult. Acum, cumpărătorii sunt foarte atenți la toate elementele legate de locuințele care le vor deveni cămin poate și pentru mai multe decenii. Într-o bună măsură, diferența pe piață este făcută de aceste aspecte. De aceea, anunțul Prime Kapital referitor la construirea Silk District, “cel mai cool” cartier din Iași, este provocator și merită o analiză mai atentă. Ce înseamnă cool, din punct de vedere al materialelor folosite? Iată o scurtă explicație oferită de companie. 

Livingurile și dormitoarele vor avea parchet triplu stratificat, iar băile vor fi finisate cu plăci ceramice. Gresia și faianța porțelanată, potrivită pentru zone umede și uscate, va fi montată cu adeziv special, cu un ciclu de viață de peste 100 de ani! Plăcile utilizate vor fi de gradul A, proiectate, testate și fabricate de un producător de referință. 

Mobilierul din zona lavoarului este creat special pentru fiecare tip de baie și este proiectat astfel încât să reziste la umiditate, fiind fabricat din materiale rezistente la dilatare sau contracție.

Ușile exterioare vor fi metalice, antiefracție. Structura de oțel face ca acest tip de ușă să reziste în timp, nefiind vulnerabilă la îndoiri sau rugină. Toate apartamentele sunt prevăzute cu uși interioare cu o înălțime de 2,1 m, fonoizolatoare, care se integrează într-un design modern.

Interioarele apartamentelor au design curat, fără stâlpi sau grinzi la vedere, înălțimea liberă în apartament fiind de 2,78 m. Fiecare unitate are suprafețe vitrate generoase, din podea până în grindă. 

Gradul de rezistență al clădirilor va fi extrem de ridicat, materialele folosite vor asigura izolație termică și fonică deosebită, instalațiile de răcire și încălzire vor fi sigure și eficiente din punct de vedere energetic.

Confortul va fi sporit de faptul că toate rețelele interioare de utilități sunt proiectate pentru a fi integrate în structura de rezistență și în pereții interiori, astfel încât spațiul de locuit să nu fie irosit. Rezultă astfel un interior înalt, luminos, aerisit și neobstrucționat.

Specialiștii Prime Kapital spun că abordarea companiei este aproape personalizată pentru cumpărători, că sarcina lor este de a găsi o rezolvare pentru problemele frecvente cu care se confruntă o persoană atunci când cumpără o locuință și nu, în general, de a construi apartamente.  În aceste condiții, sarcina dezvoltatorului este aceea de a crea un mediu, un ambient anume, ceva care să conducă la confort și satisfacție, dincolo de necesitățile locative de bază. De aceea detaliile contează.

Amănunte legate de modul de achiziție a apartamentelor din complexul Silk District pot fi găsite pe pagina de contact a site-ului silkdistrict.ro. În această lună se aplică reduceri consistente, Early Bird.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

Dan CONSTANTIN

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

După cum se poate observa din cele trei cazuri, atât intervenţia, cât şi neintervenţia Poliţiei provoacă pierderi de vieţi omeneşti.

Filmuletul zilei

opinii

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Nichita DANILOV

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Consider că nu e simplu să scrii un reportaj contemplându-ţi de pe marginea prăpastiei propriul tău abis existenţial în care simţi că luneci fără să găseşti un punct de echilibru.

Noii infractori

Dana ȚABREA

Noii infractori

În cadrul Maratonului dramaturgiei israeliene pe scene româneşti, derulat între 14 şi 16 aprilie, cele cinci teatre partenere (Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, Teatrul „L.S. Bulandra” Bucureşti şi Teatrul de Stat din Constanţa), propun publicului, cu ocazia Zilei Naţionale a Israelului, montări ale pieselor unor autori israelieni de prestigiu, precum Edna Mazia, Hillel Mittelpunkt, Zadok Zemach, Savyon Liebrecht sau Hanoh Levin.

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Michael ASTNER

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Ultima întrebare a interviului (din Die Welt) luat de Mara Delius politologului Mark Lilla (despre care am scris săptămâna trecută) pune-n discuţie declaraţia unei critici a scrisorii deschise semnată anul trecut de 150 de intelectuali din SUA (majoritatea de stânga!, cum m-a asigurat la telefon un prieten…).

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Cu telefonu pe trecere

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.