Ce legături financiare sunt între Vlad Voiculescu și „Nic” Voiculescu, consultantul din farmaceutice
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

Ce legături financiare sunt între Vlad Voiculescu și „Nic” Voiculescu, consultantul din farmaceutice

GALERIE
vlad voiculescu
  • vlad voiculescu
- +

Rudă îndepărtată a lui Vlad Voiculescu, „Nic” Voiculescu este un foarte abil și de succes consultant în afaceri, în special farma, dar nu numai. Fostul ministru al Sănătății a negat întotdeauna că ar fi fost sprijinit de „Nic” Voiculescu.

Dar faptele arată o altă realitate.

Nicolae Voiculescu, alintat de presă „Nic”, este membru fondator și membru în consiliul de conducere al Institutului Aspen România. Conform prezentării de pe site-ul Aspen, el și-a început cariera în industria farmaceutică în anul 1991 și este considerat un pionier în dezvoltarea comunităților farmaceutice și medicale. A înființat chiar Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente, organizație la care a deținut funcția de vicepreședinte.

„Nic” Voiculescu și conexiunea elvețiană

În anul 2008 a înființat compania Link Resources alături de avocatul Ion Nestor, de la Nestor, Nestor, Diculescu Kingston, Petersen – casă de avocatură deținută de Ana Diculescu Șova, mama fostului ministru PSD al Transporturilor Dan Șova.

În prezent, firma Link Resources este deținută de compania elvețiană Finsource SA și Diana Maria Dafincescu. Datele de pe site-ul moneyhouse.ch, o bază de date care conține firmele din Elveția, arată că Finsource este reprezentată de Nicolae Voiculescu.

Obiectul principal de activitate al firmei Link Resources este consultanța pentru afaceri și management. Pe site-ul firmei sunt prezentați o serie de foști și actuali clienți. Printre aceștia îi regăsim AstraZeneca, Pfizer, Johnson & Johnson, Sanofi, Bayer, dar și Banca Comercială Română și Erste Bank Group AG.

Mai mult, pe newsweek.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

În atenția DIICOT

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.