Ce mai găsesc polițiștii de frontieră de la Sculeni: Carte de identitate falsă ascunsă în pantof

luni, 17 iunie 2024, 13:08
1 MIN
 Ce mai găsesc polițiștii de frontieră de la Sculeni: Carte de identitate falsă ascunsă în pantof

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat, în pantoful căruia a fost descoperită o carte de identitate falsă, similară celor emise de autorităţile române.

În data de 15 iunie a.c., în jurul orei 23.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la trecerea frontierei, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 35 de ani, pasager într-un autoturism ce se deplasa spre Germania.
În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări amănunţite, descoperind astfel, în pantoful persoanei, o carte de identitate similară celor emise de autorităţile române.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii