Ce mesaj a publicat formația Coldplay pe Instagram după primul concert la București

joi, 13 iunie 2024, 14:23
1 MIN
 Ce mesaj a publicat formația Coldplay pe Instagram după primul concert la București

Formaţia Coldplay, care a susţinut miercuri primul concert la Bucureşti, a publicat pe Instagram imagini şi videoclipuri de la show.

„Încă o premieră pentru noi astăzi… un debut mult aşteptat în România şi în Bucureşti. Este minunat să fim în sfârşit aici, ne-am bucurat de o primire foarte călduroasă şi abia aşteptăm să începem… W. X”, au scris cei de la Coldplay înaintea primului concert.

Chris Martin a sărutat scena atunci când a apărut pe stadion.

Aproximativ 50.000 de fani au fost la concertul de miercuri din cadrul Music Of The Spheres World Tour al trupei Coldplay şi alţi 50.000 sunt aşteptaţi joi seară.

Controversatul cântăreţ de manele Babasha a declarat, într-un videoclip pe Instagram, că urmează să cânte şi în această seară alături de Chris Martin.

Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu şi este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion. Grupul britanic a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a câştigat numeroase premii, între care şapte trofee Grammy.

Viitorul album al trupei, „Moon Music”, va fi lansat anul acesta.

Citiți și: Membrii trupei Coldplay profund afectați de huiduielile la adresa lui Babasha, manelistul care a deschis concertul

Citiți și: Reacţii după momentul Babasha şi Chris Martin la Arena Naţională: „Îmi pare rău că odată cu fluierăturile a fugit bucuria”

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii