Ce se întâmplă dacă te speli pe față cu roșii, timp de două săptămâni       

marți, 28 mai 2024, 19:31
1 MIN
 Ce se întâmplă dacă te speli pe față cu roșii, timp de două săptămâni       

Roșiile sunt savuroase, mai ales în sezonul verii. În plus, au numeroase beneficii pentru sănătate, dar și pentru ten. Potrivit specialiștilor, roșiile conțin foarte mulți antioxidanți, care ajută la echilibrarea pH-ului pielii, la vindecarea coșurilor, diminuarea acneei și uniformizarea semnelor și cicatricilor rămase pe piele, potrivit ziare.com.

Astfel, dacă îți dorești un ten fără imperfecțiuni și foarte luminos, te poți spăla pe față cu o felie de roșie zilnic. Sucul de roșie trebuie lăsat să acționeze două minute, apoi clătește fața cu apă călduță. Roșiile conțin foarte multe vitamine și minerale, iar licopenul care se găsește în aceste legume are efecte de întinerire și revigorare. Mai mult de atât, leguma conține vitamina A, benefică pentru repararea și refacerea celulelor.

De asemenea, aciditatea roșiilor este benefică pentru a trata acneea și îndepărta punctele negre. Pentru zonele afectate se aplică suc de roșii și se lasă să acționeze timp de 30 de minute. Acest ritual trebuie făcut timp de două săptămâni, zilnic.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii