anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Ce se serveşte la pahar când madamii şi madamele de la USR îşi fac planurile de război?

GALERIE
puls
  • puls
- +

Iată una mai veselă pe azi, stimaţi telespectatori, ca să ne mai treacă amărăciunea asta provocată de Putinică şi gheneralii lui yesman-i fără nimica-n pantaloni ca să-şi înfrunte şeful când o ia pe arătură. 

Aşadar, pentru că tot a lansat azi madam Cozet marea campanie de strângere de semnături pentru referendumul de demitere a lui Mihăiţă, odată cu operaţiunea lui Putinică, operaţiune pentru care îi acordăm o bilă albă, că madam merită, haideţi să vă spunem şi una micuţă, la pachet, pentru că tot vine acuşica uichendul şi nu se merită să ne încruntăm mai mult decât cere situaţiunea.

Spun bârfitorii din preajma madamei dipotat că marile strategii politice, atâtea câte are în sărăcia ei filiala useristă locală, se fac şi se desfac adesea până târziu în noapte, alături de madamă, la restaurantul de degustări vinaţuri şi brânzeturi de pe Lăpuşneanu numit Travagant, stimaţi consumatori.

Iar gurile rele mai spun că participanţii atâta se mai înfierbântă uneori tot făcând scenarii optimiste, ba mai turnând un păhărel servit cu o feliuţă de brânzică maturată încât nu de puţine ori o mai iau şi pe arătură, brazde din care nu-şi revin decât a doua zi pe la amiază, după ce-şi fac complet orele de somnică. Aşa că noi am zice că e cam clar: marea lovitură electorală din 2024 e ca şi dată... Cel puţin la Iaşi.

Unde încarcă bateriile Mihăiţă? 

Apropo de Mihăiţă şi de cancanurile de zi sau de noapte: pentru că la el ştiţi deja unde îşi serverşte berica, măslina, pralina şi altele specifice serilor relaxante, haideţi să vă spunem şi unde se reface fiziuc personagiul, ca să reziste mai bine la masă ori la birou!

De-un par egzamplu, cică în chiar seara dinainte ultimului termen de la instanţă al lui Mihăiţă, acesta şi echipa lui de apropiaţi au jucat futbol, cum de altfel cică o face în fiece joi între orele 16.30 şi 18.00, pe terenul sintetic al premăriei, de la Ciric. Poftim, ce-ai întrebat, dumneata ăla mai din spate: dacă s-a plătit taxa de folosire? Ei, iote că asta am uitat să-ntrebăm...

PS: Iaca la final şi poza cu beroul lui Mihai Chirica! Ce părere aveţi de atâta iconăraie pe pereţi şi peste tot, dragi psihologi?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cioloş a văzut prea mult la filme

Cosmin PAȘCA

Cioloş a văzut prea mult la filme

Sunt cel mult trei scenarii posibile. 1. REPER devine o unealtă a USL, asumată ca atare printr-o politică transparentă de alianţe, prin care se dizolvă treptat relevanţa USR. Adică ne întoarcem la un fel de FSN, adică, ani pierduţi. 2. După alegerile din 2024, dacă nu accede în Parlament, REPER devine un forum de dezbateri şi se pierde în anonimat. Adică un fel de GDS, adică, ani pierduţi. 3. După alegerile din 2024, dacă intră în Parlament, REPER devine în mod natural un aliat al USR, se propune chiar de o fuziune. Adică un fel de PLUS, adică, ani pierduţi.

opinii

Expatriaţii

Codrin Liviu CUȚITARU

Expatriaţii

Hemon este un prozator de mare forţă care, pe lângă indiscutabilul talent literar, deţine şi un bagaj cultural, psiho-emoţional mai corect spus, excepţional. Privit în sine, acesta se dovedeşte capabil, de unul singur, mai ales în condiţiile vieţii autorului într-o civilizaţie străină, să deschidă calea către capodoperă.

Despre contagiunea financiară

Alin ANDRIEȘ

Despre contagiunea financiară

După criza financiară globală, înţelegerea fenomenului de contagiune la nivelul instituţiilor financiare a devenit o prioritate pentru factorii de decizie în vederea creşterii stabilităţii financiare, cu scopul de a reduce efectele crizelor financiare viitoare sau chiar de a le preveni. 

„Războiul sfânt” al rasei

Florin CÎNTIC

„Războiul sfânt” al rasei

Astăzi, 29 iunie, la ora 14.30, la Ateneul Naţional din Tătăraşi, Marius Turda, istoric şi universitar de clasă internaţională, profesor la Universitatea Oxford Brooks, lansează ediţia românească a unei cărţi esenţiale pentru înţelegerea ideilor şi politicilor consacrate rasei şi eugenismului în Ungaria secolulului XX. Evenimentul cuprinde şi vernisajul unei expoziţii itinerante, care va rămâne o lună pe simezele Ateneului, şi care merită şi ea a fi urmărită.

pulspulspuls

În loc de utrenie: Metropolia lui Flutur şi fluturii din stomacurile de la Iaşi

În loc de utrenie: Metropolia lui Flutur şi fluturii din stomacurile de la Iaşi

Deşi am văzut că mai toată lumea în sutane din târg cam mimează nepăsarea vizavi de declaraţiile şefului Cejeului bucovinean Flutur referitoare la crearea unei mitropolii a Bucovinei, adicătelea cum ar veni la Iaşi să rămânem doar cu cea a Moldovei, în realitate auzim pe căi neoficiale că agitaţia este maximă, iar acele declaraţii chiar au creat îngrijorare la Palatul Metropolitan din Iaşi. 

Caricatura zilei

Ro-Alert te sperie de-acu și în străinătate

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

    Fotografia zilei

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.