Ce spune antrenorul Arteta, după ce Arsenal a învins Lens cu 6-0: Nici măcar nu visasem la aşa ceva

joi, 30 noiembrie 2023, 10:57
1 MIN
 Ce spune antrenorul Arteta, după ce Arsenal a învins Lens cu 6-0: Nici măcar nu visasem la aşa ceva

Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal, a lăudat "agresivitatea şi determinarea" jucătorilor săi la meciul cu RC Lens, scor 6-0, de miercuri, care le-a asigurat un loc în optimile de finală ale Ligii Campionilor şi primul loc în grupă.

"Nici măcar nu visasem la aşa ceva! Am avut ocazia să ne calificăm cu primul loc în grupă şi am făcut-o într-un mod convingător în faţa unei echipe foarte bune", a declarat antrenorul formaţiei Arsenal.

"Încă de la început, echipa a dat dovadă de multă agresivitate şi determinare pentru a merge mai departe. Totul a mers în direcţia noastră, mai ales în primele treizeci de minute. Sunt foarte fericit că am câştigat acest meci, ne-am făcut treaba", a mai spus el.

Arsenal conducea deja cu 4-0 după 27 de minute. A fost cea mai mare înfrângere a unei echipe franceze în competiţiile europene de când Parma a învins Bordeaux cu 6-0 în Cupa UEFA în martie 1999, potrivit statisticianului Opta. Golurile au fost marcate de Havertz ’13, Jesus ’21, Saka ’23, Martinelli ’27, Odegaard ‘45+1 şi Jorginho ’86 (penalti).

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii