Ce spune scrisul de mână despre caracterul unei persoane
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 07.03.2021

Ce spune scrisul de mână despre caracterul unei persoane

GALERIE
scris de mana
  • scris de mana
- +

Analiza scrisului de mâna te poate ajuta să-ţi dai seama de cinci trăsături neplăcute de personalitate, pe care nu ai vrea să le descoperi niciodată la partenerul de viaţă

Oamenii al căror caracter se defineşte prin aceste caracteristici îţi pot face viaţa un iad, avertizează site-ul „Handwriting University International“.

Cele cinci trăsături de caracter pe care le poţi identifica în scrisul de mână al persoanelor din viaţa ta:

Minciuna În astfel de cazuri, scrisul este marcat prin buclele de ambele părţi ale literelor „a“ şi „o“. Cu cât buclele sunt mai mari, cu atât creşte şi riscul de a te confrunta cu o persoană lipsită de onestitate.

Dacă există două bucle mici în interiorul literei „o“, atunci persoana respectivă minte ocazional, în privinţa unor detalii mai mult sau mai puţin importante, potrivit specialiştilor. Cel mai rău scenariu este dacă litera „o“, care este una de comunicare, arată ca în imaginea alăturată. Asta înseamnă că te vei confrunta cu un mincinos patologic. Acesta va inventa poveşti şi, probabil că, nici el nu va şti care este realitatea. Din fericire, acest caz nu este des întâlnit.

Stima de sine scăzută Dacă liniuţa literei „t“ este poziţionată foarte jos, atunci în mod cert persoana are o stimă de sine scăzută. Ea se va teme de eşec, de schimbare şi va evita să-şi asume vreun risc.

Stima de sine scăzută Într-o relaţie de cuplu, un astfel de partener te va respecta sau chiar idolatriza şi va încerca să-ţi facă pe plac, considerându-te mai bun decât el. Cu toate acestea, nu trebuie să te laşi înşelat de aparenţe. Persoanele cu o stimă de sine scăzută vor căuta întotdeauna să se răzbune.

În cazul în care eşti o persoană abuzivă care-şi doreşte ca partenerul de viaţă să depindă în totalitate de tine, atunci poate că ai nevoie de om cu un respect de sine scăzut.

O relaţie de dragoste necondiţionată va funcţiona numai între partenerii ce nu se confruntă cu astfel de probleme. Când membrii unui cuplu se plac nu numai unul pe celălalt, ci se iubesc şi pe sine, relaţia va fi mai distractivă, stabilă şi de succes.

Dubla personalitate Literele înclinate în ambele direcţii, atât la stânga, cât şi la dreapta, în aceeaşi propoziţie, denotă un om care întâmpină dificultăţi în luarea deciziilor.

Dubla personalitateAtunci când se simte nesigur, devine introvertit, confruntându-se cu schimbări bruşte de dispoziţie. Într-o relaţie, în zilele bune, aceste persoane pot fi generoase şi distractive, dar vor exista şi perioade când vor avea un comportament nechibzuit, egoist, copilăresc şi enervant.
Paranoia – sau sensibilitate excesivă la critică

Citeşte mai mult pe cerceteaza.com. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.