Ce stadioane au închiriat Austria, Ucraina şi Macedonia în Bucureşti pentru Campionatul European
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Ce stadioane au închiriat Austria, Ucraina şi Macedonia în Bucureşti pentru Campionatul European

GALERIE
stadion
  • stadion
- +

Pregătirile pentru Campionatul European au intrat în linie dreaptă şi la Bucureşti, chiar dacă din cele trei terenuri de antrenament care trebuiau să fie gata anul trecut, doar două au fost recepţionate. Echipele care vor juca în Capitală şi-au făcut deja rezervările. Din păcate, Satdionul Giuleşti este încă departe de a fi gata, astfel încât, în locul său va fi folosit stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari. Echipa naţională de fotbal a Austriei va folosi ca teren de antrenament stadionul Arcul de Triumf şi se va caza la Hotel Sheraton.

Austria nu îşi va stabili baza de cantonament la Bucureşti, rămânând, probabil, acasă între meciurile din grupă, astfel încât a optat doar pentru stadion şi hotel de tranzit. Stadionul Arcul de Triumf a fost inclus de către UEFA în circuitul stadioanelor pentru echipele aflate în tranzit în Bucureşti, care nu au un cantonament localizat aici. Acordul a fost semnat între UEFA Events SA şi MTS, proprietar al stadionului la data semnării. În afara echipei Austriei, echipele din optimi care vor juca la Bucureşti vor folosi, de asemenea, stadionul Arcul de Triumf, pentru antrenamentele dinaintea meciului din 28 iunie 2021. Cele două echipe vizitatoare se vor caza una la Athénée Palace Hilton (câştigătoarea grupei F) şi cealaltă la Hotel Sheraton. Calificată în urma play-off-ului din Nations League, echipa Macedoniei de Nord a optat pentru cantonament la Bucureşti, cu cazare la hotel JW Marriott şi antrenamente pe Stadionul Steaua.

Baza din Ghencea a fost introdusă de UEFA Events SA pe lista facilităţilor pentru EURO 2020 în urma unui Acord semnat cu MapN, în 29 decembrie 2020. Echipa Naţională a Ucrainei ales încă de anul trecut să-şi stabilească baza de cantonament la Bucureşti, la Complexul hotelier CARO, iar ca teren de antrenament a închiriat stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari. Costurile sunt suportate de echipa Ucrainei. Acordul de închiriere a fost deja prelungit cu un an după amânarea EURO 2020.

UEFA poate plăti proprietarilor bazelor Steaua şi Arcul de Triumf un bonus de satisfacţie la finalul competiţiei, dacă echipele au fost mulţumite de condiţiile de antrenament asigurate, conform Federaţiei Române de Fotbal.

Meciurile oficiale se vor juca doar pe Arena Naţională.  Anul trecut, autorităţile promiteau că Stadionul Giuleşti va fi gata pentru Euro 2020. Acum, după cum se vede, mai este mult de lucru. La începutul acestui an era aproape gata structura de rezistenţa a acoperişului tribunelor.  "Precizăm faptul că pentru stadionul Giuleşti, contractual, termenul de finalizare a lucrărilor este primul trimestru al anului 2021. După efectuarea recepţiei la terminarea lucrărilor, CNI va preda obiectivul de investiţii către Clubul Sportiv Rapid Bucureşti, beneficiarul final, în sarcina căruia cade exclusiv programarea evenimentelor sportive”
a declarat directorul de investiţii al CNI, Adrian Cefalan, pentru Gazeta Sporturilor.

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joaca de-a reforma

Cătălin ONOFREI

Joaca de-a reforma

Îmi aduc aminte că aţi promis o Românie normală la cap, la inimă şi la trup!

Filmuletul zilei

opinii

Make Romania Great Again!

Briscan ZARA

Make Romania Great Again!

A fost vreodată România noastră grandioasă, a fost vreun moment din istorie la care ne putem raporta şi care poate fi luat drept exemplu de reuşită, de „aşa da”? Poate cineva spune că o anumită perioadă a fost cea mai apropiată de nivelul albastru al satisfacţiei dintre toate? A existat un moment la care să ne raportăm şi să zicem: „Nu mai e cum a fost atunci când eram cei mai şmecheri, când călăream valul, când eram temuţi, respectaţi, apreciaţi la adevărata valoare”?

Bunul păstor

Mihai DORIN

Bunul păstor

A plecat la Domnul mult prea devreme, la o vârstă la care un îndrumător spiritual îşi desăvârşeşte misiunea creştină, Prea Sfinţitul Florentin Crihălmeanu, episcop greco-catolic de Cluj-Gherla. Clujenii ne-au oferit cu acest prilej o lecţie de dragoste şi civilizaţie, prin felul în care au înţeles să-şi arate preţuirea pentru blândul păstor, care în cei peste 23 de ani de slujire a cucerit inimile credincioşilor. Şi nu au fost doar cei greco-catolici, aşa cum eu însumi am înţeles cu ani în urmă, atunci când l-am cunoscut, ci deopotrivă ortodocşi ori romano-catolici. 

Un chip pururi adorat

Nichita DANILOV

Un chip pururi adorat

A luminat ea, femeia, vreodată, inima lui bântuită de disperare şi dorinţă de moarte? În întunecatele clipe ale existenţei sale, şi-a adus oare aminte Eminescu de trecerea Veronicăi prin viaţa sa? Sau a fost şi ea o dezamăgire pustiitoare, cum deseori e existenţa oricăruia dintre noi pentru un altul? A fost ea picătura de neant ce a umplut paharul suferinţei sale sau stropul de lumină ce i-a împrăştiat, fie şi pentru o clipă, întunericul?

pulspulspuls

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Iată, stimaţi telespectatori, că iarăşi pică ieşenii de papagal în politichia care se face la Bucureşti.

Caricatura zilei

N-a pățit-o numai Trump

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.