Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Cea care a gazat românii pe 10 august, recompensată cu un salariu uriaș la stat

GALERIE
liviu-dragnea-si-carmen-dan-170315_bilant_mai_05_inquam_photos_octav_ganea__1-e1534237245298
  • liviu-dragnea-si-carmen-dan-170315_bilant_mai_05_inquam_photos_octav_ganea__1-e1534237245298
- +

Europarlamentarul USR-PLUS Vlad Gheorghe a anunţat, marţi seară, că fosta şefă MAI Carmen Dan a fost angajată “pe un salariu gras” la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România drept recompensă pentru “serviciile presate pentru don Livio”.

“NE-A GAZAT, ACUM S-A ANGAJAT - CARMEN DAN ARE SALARIU GRAS

Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost ‘recuperat’ de pe linie moartă şi a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate pentru şefu'. Carmen Dan şi-a găsit o slujbă la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România. Mai precis, la Centrul Naţional de Administrare a Registrelor Naţionale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea şi funcţionarea tuturor registrelor naţionale notariale”, a precizat europarlamentarul, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Gheorghe consideră că singurul lucru care o recomandă pe “fosta secretară de şcoală generală din Videle cu licenţă luată la 30 de ani” să fie angajată la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România pe un “salariu gras” este faptul că este “omul lui Liviu Dragnea”.

“Chiar ea a recunoscut [că este omul lui Dragnea – n.r.]”, a adăugat europarlamentarul care, pe 10 august 2018, a fost lovit de jandarmi deşi era cu mâinile ridicate deasupra capului.

“Până la pedeapsa cuvenită în dosarul #10August, pentru ex-ministra din Teleorman ‘viaţa merge înainte’ şi leafa la fel. Date fiind competenţele deosebite ale duamnei, este foarte ocupată la serviciu, abia pridideşte să-l laude pe don Livio că e ‘puternic şi semeţ’ în puşcărie”, a continuat Vlad Gheorghe.

Totodată, politicianul o sfătuieşte pe Carmen Dan să nu stea atât de liniştită, “admirând infractorii”.

“În ciuda tuturor eforturilor făcute de cei puşi în funcţii cheie de PSD să îngroape dosarul, #10August a fost redeschis. Şi nu renunţăm. Iar vinovaţii vor plăti. Mai târziu decât ar trebui, dar vor plăti”, a conchis europarlamentarul.

Reamintim că, luna trecută, Curtea de Apel Bucureşti a decis, în mod definitiv, redeschiderea anchetei din “Dosarul 10 august”, admiţând o plângere depusă de unul dintre manifestanţi în acest sens.

Mai exact, este vorba despre Ioan Crăciuneanu, protestatar care a fost gazat şi ameninţat de jandarmi la mitingul din Piaţa Victoriei, iar o grenadă de mână cu efect iritant lacrimogen a căzut lângă el şi l-a rănit la picior.

În plângerea depusă în instanţă, Crăciuneanu solicita redeschiderea anchetei faţă de foştii şefi ai Jandarmeriei, Sebastian Cucoş, Cătălin Sindile şi Laurenţiu Cazan, dar şi faţă de colonelul Cătălin Paraschiv, poreclit în presă “Fantoma în alb”.

De asemenea, protestatarul solicita deschiderea anchetei şi împotriva unor decidenţi politici, precum Speranţa Cliseru, fost prefect al Capitalei; Carmen Dan, fost ministru de Interne, şi Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD, care ar fi “dispus şi coordonat, direct sau indirect, din punct de vedere operativ, intervenţia forţelor de ordine împotriva participanţilor la protestul din data de 10.08.2018 desfăşurat în Piaţa Victoriei, Bucureşti, precum şi faţă de celelalte persoane care i-au ajutat să săvârşească astfel de fapte”.

Sursa: epochtimes

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri