Cea mai inovatoare tehnologie de întreţinere a textilelor, disponibilă astăzi la Moldova Mall !
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 25.11.2020

Comunicat de presă

Cea mai inovatoare tehnologie de întreţinere a textilelor, disponibilă astăzi la Moldova Mall !

GALERIE
Tiffany
  • Tiffany
- +

Tiffany Curăţătorie ecologică utilizează un sistem profesionist de curăţare şi intreţinere a textilelor denumit "LAGOON", unic în lume, bazat pe tehnologia wet-cleaning, furnizat de către renumitul producător mondial Electrolux Laundry Sistems din Suedia. Sistemul de curăţare LAGOON protejează fibrele, redându-le vitalitatea, strălucirea şi prospeţimea; sistemul se bazează pe apă şi detergenţi speciali, bio-degradabili şi non-toxici!

Beneficiile  clienţilor sunt:

- curăţare şi îndepărtare totală a petelor sau a mirosurilor neplăcute: apa şi detergenţii bio-degradabili deschid fibra, înlăturând murdăria şi transportand-o în compartimente speciale ale maşinilor de curăţat;

- mecanismul de curăţare/stoarcere actionează blţnd şi în deplin control, asupra textilelor, mărind astfel durata de viaţă a fibrelor;

- fibrele vor avea o prospeţime specifică şi vor emana un miros deosebit, spre deosebire de procesul chimic tradiţional de scoatere a petelor, care este inodor;

- culorile vor fi mai strălucitoare, chiar daca au fost depozitate sau neutilizate o mare perioadă de timp;

- inexistenţa oricăror produse toxice în procesul de curăţare; detergenţii utilizaţi nu sunt dăunători mediului, fibrelor şi pielii.

- avem selectaţi doar angajaţi cu experienţă în domeniul textil, special instruiţi să folosească astfel de  echipamente de ultimă generaţie;

Tehnologia folosită de noi este singura tehnologie de întreţinere a textilelor atestată de WOOLMARK COMPANY – singura autoritate mondială de acreditare a produselor din lână.

Începând din 15 noiembrie, Tiffany Curăţătorie Ecologică vă aşteaptă şi la punctul de lucru din Moldova Mall, parter.

info@curatatorieiasi.ro / www.curatatorieiasi.ro

INFO-CLIENTI: 0733-423.444

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Condiţia sincerităţii

Lucian DÎRDALA

Condiţia sincerităţii

Problema este că noi avem alegeri acum, iar campania electorală ar trebui să fie intervalul în care să-i întrebăm pe politicieni cum vor proceda mai încolo. Dacă vrem să ameliorăm funcţionarea sistemului nostru politic, sinceritatea este una dintre condiţiile fundamentale.

Filmuletul zilei

opinii

Memoria Moldovei reloaded (II)

Florin CÎNTIC

Memoria Moldovei reloaded (II)

Dincolo de festivism şi artificii, se cuvine să vedem victoria de la Chişinău a Maiei Sandu printr-o lentilă de Realpolitik, dacă vrem să ne folosească la ceva. Iar arhivele oferă nu numai argumente identitare şi istorice, dar şi sugestii de bună guvernare.

De ce mă ocup cu literatura?

Radu PĂRPĂUȚĂ

De ce mă ocup cu literatura?

Într-un articol pe care l-am publicat cu ani în urmă în „Ziarul de Iaşi” scriam despre profesiunea mea de credinţă ca scriitor. În articolul „Scrisul” vorbeam despre faptul că scrierea literaturii îţi mănâncă toată viaţa. Scrisul şi gândul la scris îţi ocupă tot timpul, te devorează, nu te lasă ziua, îţi omoară nopţile, te chinuie în tren, în taxi, în parc şi vai! la serviciu, peste tot, clipă de clipă, zi de zi. 

Ca-n vis...

Nicolae TURTUREANU

Ca-n vis...

Ieri, o zi în care „m-am simţit”, adică n-am fost aşa nesimţit, ca-n altele. Dar proiectele matinale s-au zburătăcit. Mai întâi, am cedat insistenţelor (de câteva zile) ale „ăstora”, de-a-mi instala un nou program pe computer. La naiba, acum toate-s puse altfel, iar eu umblu ca un elefănţel printre porţelanuri... Şi nu pricep mai nimic. 

pulspulspuls

Unde dai şi unde crapă, după un of exprimat la ceas de seară

Unde dai şi unde crapă, după un of exprimat la ceas de seară

Una scurtă pe azi tot din zona Ţaigherimii, stimaţi participanţi la trafic, dacă tot i-am avut în vizor în ultimele zile pe aceşti băieţi isteţi. 

Caricatura zilei

Licitație

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.