Cea mai inovatoare tehnologie de întreţinere a textilelor, disponibilă astăzi la Moldova Mall !
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

Cea mai inovatoare tehnologie de întreţinere a textilelor, disponibilă astăzi la Moldova Mall !

GALERIE
Tiffany
  • Tiffany
- +

Tiffany Curăţătorie ecologică utilizează un sistem profesionist de curăţare şi intreţinere a textilelor denumit "LAGOON", unic în lume, bazat pe tehnologia wet-cleaning, furnizat de către renumitul producător mondial Electrolux Laundry Sistems din Suedia. Sistemul de curăţare LAGOON protejează fibrele, redându-le vitalitatea, strălucirea şi prospeţimea; sistemul se bazează pe apă şi detergenţi speciali, bio-degradabili şi non-toxici!

Beneficiile  clienţilor sunt:

- curăţare şi îndepărtare totală a petelor sau a mirosurilor neplăcute: apa şi detergenţii bio-degradabili deschid fibra, înlăturând murdăria şi transportand-o în compartimente speciale ale maşinilor de curăţat;

- mecanismul de curăţare/stoarcere actionează blţnd şi în deplin control, asupra textilelor, mărind astfel durata de viaţă a fibrelor;

- fibrele vor avea o prospeţime specifică şi vor emana un miros deosebit, spre deosebire de procesul chimic tradiţional de scoatere a petelor, care este inodor;

- culorile vor fi mai strălucitoare, chiar daca au fost depozitate sau neutilizate o mare perioadă de timp;

- inexistenţa oricăror produse toxice în procesul de curăţare; detergenţii utilizaţi nu sunt dăunători mediului, fibrelor şi pielii.

- avem selectaţi doar angajaţi cu experienţă în domeniul textil, special instruiţi să folosească astfel de  echipamente de ultimă generaţie;

Tehnologia folosită de noi este singura tehnologie de întreţinere a textilelor atestată de WOOLMARK COMPANY – singura autoritate mondială de acreditare a produselor din lână.

Începând din 15 noiembrie, Tiffany Curăţătorie Ecologică vă aşteaptă şi la punctul de lucru din Moldova Mall, parter.

info@curatatorieiasi.ro / www.curatatorieiasi.ro

INFO-CLIENTI: 0733-423.444

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.