anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial (P)

Ceasuri originale - cum îți dai seama dacă un ceas este original?

GALERIE
fake-vs-real top
 • fake-vs-real top
- +

Tuturor ne plac ceasurile. Fiecare dintre noi dispune de câteva modele. Sunt accesorii la modă, ce pot fi achiziționate ușor în zilele noastre. Însă pasionații de ceasuri vor dori să poarte întotdeuna un ceas de marcă original. Frumusețea designului, fascinația unui mecanism special, o curea deosebită, un model în ediție limitată sunt aspecte căutate doar de iubitori și care ne spun deja că vorbim despre un cunoscător.

Ce au special ceasurile originale și de ce ar trebui să le alegem?

Ceasurile originale, care aparțin unor mărci de prestigiu au de cele mai multe ori prețuri exorbitante. Cum purtarea unui brand, poate face impresie bună, tentația de a  ne gândi să cumpărăm o replică sau un ceas contrafăcut poate fi uneori destul de mare. Însă aceasta este doar o capcană. Nu înșelăm pe nimeni, ne păcălim doar pe noi, oferind un preț mult mai mare unui ceas ce altfel ar fi unul cât se poate de obișnuit.

Pasionații cunosc multe detalii importante. Însă, cu siguranță, cei mai mulți dintre noi nu cunosc principalele aspecte care deosebesc un ceas contafăcut de unul original. De aceea vom oferi mai jos câteva informații care pot fi de ajutor pentru a recunoaște  când avem de-a face cu ceasuri originale:

 • doar în magazinele de specialitate aveți garanția că veți găsi ceasuri originale;
 • dacă un ceas are un preț mult mai mic decât cel din magazine și nu este o ofertă din promoțiile producătorului, cu certitudine acesta nu este un ceas original;
 • ceasurile originale, indiferent de marcă, nu vor fi livrate niciodată cu defecțiuni sau neconformități de calitate;
 • un ceas original va avea întotdeauna un număr de serie și o gravură impecabile;
 • dacă ați cumpărat un ceas cu un nume de brand scris incorect, cu siguranță este o replică neinspirată;
 • ceasurile originale sunt întotdeauna însoțite de garanție și de un certificat de calitate;
 • niciun producător care se respectă nu va livra un ceas care se strică foarte repede;
 • chiar dacă aspectul general este foarte asemănător cu cel al mărci pe care o copiază, un astfel de ceas își va pierde repede strălucirea și nu are nico valoare.
 • cei pe care îi puteți impresiona recurgând la un model replică sunt doar necunoscătorii, impresia pe care o puteți face unui pasionat poate fi doar una de amuzament.

Pentru mai multe detalii citiți articolul cum recunoști un ceas fals.

Datorită profitabilității, există o adevărată industrie dedicată ceasurilor false. Printre mărcile cele mai copiate amintim: Rolex, Audemars Piguet, Tissot, Hublot, Calvin Klein, Breitling, Omega, Fossil. Modelele premium au întotdeaua prețuri speciale. Dacă vă permiteți achiziția lor este foarte bine. Dacă doriți să cumpărați unul, apelați la magazine specializate.  Dacă doar vreți sa faceți impresia că ați avea unul, mai bine renunțați.

În zilele noastre există ceasuri interesante, cu mecanisme și design special la prețuri accesibile oricărui buzunar. Dacă alegeți unul care vi se potrivește și este adaptat ținutei purtate veți primi aprecieri indiferent de marca lui.

Pentru a cumpăra ceasuri originale și modele deosebite, accesați întotdeauna site-ul Watchshop.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

G7 reîncărcat

Lucian DÎRDALA

G7 reîncărcat

În sine, ideea ca G7 să devină un centru de coordonare spune multe despre aşteptările liderilor occidentali în privinţa următorilor ani: competiţie strategică acerbă, punctată de riscuri militare. Ar fi un mediu în care această structură de cooperare între „Cei Şapte” şi-ar putea dovedi utilitate, după spulberarea optimismului legat de globalizare şi noua concordie între democraţii şi dictaturi.

opinii

„Războiul sfânt” al rasei

Florin CÎNTIC

„Războiul sfânt” al rasei

Astăzi, 29 iunie, la ora 14.30, la Ateneul Naţional din Tătăraşi, Marius Turda, istoric şi universitar de clasă internaţională, profesor la Universitatea Oxford Brooks, lansează ediţia românească a unei cărţi esenţiale pentru înţelegerea ideilor şi politicilor consacrate rasei şi eugenismului în Ungaria secolulului XX. Evenimentul cuprinde şi vernisajul unei expoziţii itinerante, care va rămâne o lună pe simezele Ateneului, şi care merită şi ea a fi urmărită.

The Show must go on!

Radu PĂRPĂUȚĂ

The Show must go on!

Fraţilor şi surorilor, merită să vorbim puţin despre pandemia consensuală şi dementocratică planetară. Ce-i drept, acum se stinge uşor, dar nimic nu ne face să credem că nu mai poate reapărea: din nou sau sub alte forme, mai atroce, iar „măsurili” tot mai erect comunistoide, de ar rânji cu gura până la urechi Ceaşcă de ar mai trăi: „V-am zis eu că măsurili trebui luate”.

Bill Evans - un romantic al avangardei

Alex VASILIU

Bill Evans - un romantic al avangardei

La sfârşitul lunii februarie 1957 era publicat în America de Nord albumul discografic New Jazz Conceptions - momentul impunerii lui Bill Evans printre cei mai inovatori, mai influenţi muzicieni din istoria acestui tip de artă. Raportul inovaţie - influenţă a fost rar stabilit în jazz-ul modern, însă Bill Evans poate fi considerat un caz fericit, mai ales că a rămas în istorie cu preafrumoasa, cuprinzătoarea formulă un romantic al avangardei.

pulspulspuls

Cum a stat şăful cel mare pân’ la ziuă-n club, dând peste cap programul?

Cum a stat şăful cel mare pân’ la ziuă-n club, dând peste cap programul?

Pentru că ieri am auzit că a ieşit oleacă de tevatură prin politichia de Bahlui legat de ceea ce remarcam noi într-un pulsuleţ, am zis că musai să venim cu oarece precizări suplimentare pe astăzi, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Ro-Alert te sperie de-acu și în străinătate

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.