Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Ceea ce nu mai interesează Politehnica

GALERIE
astra
  • astra
- +

FRF a modificat condiţiile şi termenele de licenţiere pentru echipele din Liga I.Datoriile către stat vor fi eliminate din proces

 

 

Comitetul de urgenţă al FRF a decis anumite modificări în ceea ce priveşte Regulamentul Naţionale de Licenţiere a Cluburilor şi de Fair-Play Financiar. Conform frf.ro, având în vedere Ordonanţele militare nr. 1 – 9, aplicabile pe timpul stării de urgenţă, şi luând în considerare acordul UEFA cu privire la modificările solicitate de FRF în ceea ce priveşte Regulamentul Naţionale de Licenţiere a Cluburilor şi de Fair-Play Financiar, s-a dispus modificarea Regulamentului de Licenţiere a cluburilor şi de Fair-Play financiar astfel:

-Suspendă aplicarea prevederilor art. 47bis – lipsa datoriilor către asigurările sociale şi autorităţile fiscale. Pentru evitarea oricărui dubiu acest criteriu nu va fi analizat în cursul prezentului proces de licenţiere pentru obţinerea licenţei aferente participării în Liga 1 sezonul 2020/2021.

-Stabileşte prelungirea termenului de graţie pentru îndeplinirea criteriilor financiare de către solicitanţii licenţei de Liga 1, sezonul 2020/2021, până la data de 29 mai 2020, în loc de 30 aprilie 2020. Acest termen va fi avut în vedere în cuprinsul întregului Regulament pentru stabilirea termenului până la care este necesară îndeplinirea criteriilor financiare de către solicitanţii de licenţă de Liga 1

-Dispune modificarea termenului cu privire la depunerea informaţiilor privind pragul de rentabilitate şi îndeplinirea cerinţei privind pragul de rentabilitate, termen prevăzut în cuprinsul 51 alin. 3, art. 58 alin. 1 şi art. 59 alin. 3 de la 31 mai 2020 la 31 august 2020.

-Suspendă aplicarea prevederilor art. 61bis – lipsa datoriilor către asigurările sociale şi autorităţile fiscale. Pentru evitarea oricărui dubiu acest criteriu nu va fi analizat în cursul procesului de monitorizare financiară desfăşurat în anul 2020.

-Ca urmare a celor de mai sus, modifică termenele procesului de licenţiere conform Anexei 1 (Etapele şi termenele procesului de licenţiere pentru acordarea licenţei UEFA) şi Anexei 2 (Etapele şi termenele procesului de licenţiere pentru acordarea licenţei de Liga 1), precum şi termenele procesului de monitorizare privind pragul de rentabilitate (Anexa 3).

-Cluburile solicitante de licenţă vor încheia un act adiţional la Convenţia arbitrală prevăzută în Anexa nr. IX prin care vor fi modificate termenele soluţionării unui eventual litigiu la TAS în conformitate cu termenele stabilite prin prezenta Decizie în cuprinsul Anexelor 1, 2 şi/sau 3 de mai sus. Actul adiţional va fi transmis administraţiei de licenţiere până cel târziu la data de 7 mai 2020 de către solicitanţii de licenţă UEFA, respectiv 5 iunie 2020 de către solicitanţii de licenţă de Liga

De asemenea, au fost luate măsuri şi pentru Liga II. „Dispune suspendarea prevederilor art. 44 din Regulamentul privind condiţiile de participare la Campionatul naţional Liga a II-a. Pentru evitarea oricărui dubiu pentru participarea în sezonul 2020/2021 al Ligii a II-a nu se va evalua condiţia lipsei datoriilor financiare restante către asigurările sociale/autorităţile fiscale”, scrie frf.ro.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri