anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Cei mai frumoşi câini din ţară vor defila la Centrul Expoziţional

GALERIE
expozitie caini
 • expozitie caini
- +

Iaşul va găzdui aici Expoziţia Naţională de Frumuseţe Canină.

Centrul Expoziţional „Moldova“ din capăt CUG se va transforma pentru două zile în loc de întâlnire pentru câini. În loc de expoziţii de tehnică de vârf sau de produse industriale, care întârzie să apară, investiţia de 10 milioane euro a Consiliului Judeţean va găzdui Expoziţia Naţională de Frumuseţe Canină. Aceasta se va desfăşura în perioada 12-13 octombrie, în organizarea Asociaţiei Chinologice Metropolitane. Aceasta va beneficia de spaţiul Centrului Expoziţional în mod gratuit, în baza unui acord de parteneriat cu CJ ce va fi pus în discuţia plenului în cadrul şedinţei de luni. Conform proiectului de acord, Asociaţia se obligă să asigure apariţia logourilor judeţului şi municipiului sau a textului „în parteneriat cu Judeţul Iaşi - Consiliul Judeţean Iaşi şi Municipiul Iaşi“ în toate materialele de promovare a evenimentului. Conform organizatorilor, succesul expoziţiei ar putea oferi oportunitatea ca Iaşul să găzduiască o expoziţie chinologică internaţională în cursul anului viitor.

Centrul Expoziţional „Moldova“ a fost construit pentru îmbunătăţirea accesului la mediul de afaceri a investitorilor din regiune. Obiectivele declarate ale Centrului, pentru care a fost obţinută finanţarea din partea Uniunii Europene, erau dezvoltarea infrastructurii de afaceri în vederea creşterii competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii din Regiunea Nord-Est şi asigurarea infrastructurii de afaceri, a logisticii şi resurselor pentru dezvoltarea echilibrată şi stimularea creşterii competitivităţii întreprinderilor din regiune.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pohtiţi la fotbal!

Nicolae GRECU

Pohtiţi la fotbal!

N-a fost nevoie de îndemnuri bombastice precum cele din titluri; românii reîncep să vină la fotbal pentru că au pentru cine.

opinii

Mitocanul de la volan (I)

Eugen MUNTEANU

Mitocanul de la volan (I)

Suntem asaltați zilnic cu știri și imagini despre accidente de circulație atroce. Statisticile spun că România este țara europeană cu cei mai mulți morți în accidente de circulație. Dincolo de precaritatea șoselelor, cred că o cauză a acestei situații îngrijorătoare este și existența în libertate a fiarei sălbatice pe care am ales să o numesc mitocanul de la volan.

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Știința economică modernă s-a desprins din ceea ce era cunoscut în mediul academic timpuriu drept filosofie morală. Acțiunile și comportamentele din sfera economică (de exemplu, comerțul, formarea prețurilor, rolul dobânzii în tranzacțiile comerciale, etc.) erau reglementate de Biserică vreme de secole întregi. 

O limbă din prefabricate

Alexandru CĂLINESCU

O limbă din prefabricate

Un fenomen frapant care se petrece astăzi este ceea ce aş numi proliferarea prefabricatelor. Nu e ceva nou, dar devine tot mai accentuat şi, pentru cine ţine la expresivitatea limbii, tot mai supărător. Spun „prefabricate” pentru că e vorba de cuvinte şi formule luate de-a gata şi puse uneori în cele mai neaşteptate contexte. Au făcut de pe acum o glorioasă carieră la televiziune, politicienii şi jurnaliştii le rostesc cu o voluptate solemnă, convinşi că impresionează publicul printr-un limbaj elevat.

pulspulspuls

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

Ehehei, iubiţi dreptcredincioşi, iată că încurcate mai sunt căile Domnului de când treburile lumeşti şi dorinţele de parvenire şi câştig şi-au băgat coada tot mai adânc în sânul şi buzunarele largi de popă ale unor înalţi prelaţi din mitropolia noastră de la Iaşi, atât de greu încercată în ultima vreme. Iacătă aşadar, dragilor, ce au mai putut zămisli minţile întunecate de aceste lucrături diavoleşti: citiţi şi vă cruciţi, nu alta! 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.