Cel mai mare centru de pregătire Cambridge din România reia cursurile la sediu
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Cel mai mare centru de pregătire Cambridge din România reia cursurile la sediu (P)

GALERIE
TS2
  • TS2
- +

După 1 an și 2 luni în care toate lecțiile au fost susținute online, cursanții celui mai bun centru de pregătire Cambridge din România pot reveni la ore fizic.
Twinkle Star a continuat cursurile lingvistice în format online încă din martie 2020, singura cale prin care s-a putut asigura continuitatea cursurilor pentru a obține un certificat Cambridge English. 

“Fetița mea învață limba engleză la Twinkle Star încă de la 3 ani și suntem foarte încântați de toată experiența. Profesorii sunt dedicați iar condițiile sunt într-adevăr moderne. Suntem foarte recunoscători că s-au găsit soluții rapide de a muta orele în online în timpul pandemiei”, a precizat Bogdan M.

“Am sperat să începem cât mai repede cursurile față în față. Mulțumim pentru întregul suport, pentru materialele oferite în perioada în care cursurile s-au desfășurat exclusiv online din cauza contextului epidemiologic, și, mai ales, mulțumim pentru starea de spirit pozitivă pe toată durata pandemiei. Mereu de nota 10 (zece)!”, a precizat un alt părinte.

După ce angajații centrului lingvistic s-au vaccinat în luna februarie a acestui an, grupele cu preșcolari și școlari mici au putut învăța limba engleză sau germană și în sediul Twinkle Star din Iași. Începând din această săptămână, revin în sala de clasă și ceilalți cursanți, de vârste mai mari. În paralel va fi asigurată în continuare și constanță în funcționarea grupelor online, pentru cei care doresc să continue pregătirea exclusiv în acest format. 

“În acest moment avem aproximativ 3.700 cursanți în Iași din care 40,25% doresc să continue în varianta online, iar 98% din cursanți au afirmat că orele online au avut același efect ca învățarea în clasă. Suntem bucuroși că pot reveni acum în sala de clasă toți cursanții care își doresc acest lucru.                  De asemenea, îi așteptăm pe cei interesați să participe și la cursurile Școlii de Vară. Peste 320 de părinți au ales deja această soluție pentru copiii lor, cursurile intensive de vară au loc atât la sediu cât și în varianta online și se vor desfășura în perioada iulie-august, fiind dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 4-18 ani”, a precizat Ruxandra Rață-Bucevschi, fondator și manager general al centrului lingvistic Twinkle Star.

Cei interesați de înscrierea la Școala de Vară (cursuri intensive de limba engleză sau limba germană organizate pe durata a una, două sau trei săptămâni) pot afla mai multe detalii: https://twinklestar.ro/scoala-de-vara/.

Școala de Vară este un proiect educațional dezvoltat și perfecționat pe parcursul a 12 ani de Twinkle Star, desemnat “Cel mai Bun Centru de Pregătire Cambridge Step-by-Step din România” și “Gold Preparation Centre” de către Cambridge Assessment English ‒ departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie. 

Cursurile sunt concepute în așa fel încât copiii să dobândească mai multă încredere să comunice în limbi străine și să asimileze noțiuni care îi ajută să-și pună în valoare abilitățile lingvistice în orice context: acasă, la școală, în vacanțe. Activitățile Școlii de Vară sunt axate pe: conversație, creativitate, jocuri, crafturi, cântece, desene, petreceri tematice, ateliere și activități interactive pentru dezvoltarea abilităților de comunicare. Profesorii au realizat aceste cursuri astfel încât deprinderea, învățarea și consolidarea cunoștințelor de limbă engleză, germană sau norvegiană să se realizeze prin metode distractive, relaxante, potrivite pentru perioada vacanței.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce a fost multă vreme tabu ipoteza că virusul care a provocat COVID-19 ar fi scăpat din Laboratorul din Wuhan?

Alexandru LĂZESCU

De ce a fost multă vreme tabu ipoteza că virusul care a provocat COVID-19 ar fi scăpat din Laboratorul din Wuhan?

Procedeele, dezvăluite recent, prin care a fost discreditată timp de aproape un an şi jumătate o teorie de bun simţ, aceea că virusul care a provocat pandemia ar fi putut proveni de la Laboratorul de Virusologie din Wuhan, ilustrează corupţia din domenii ştiinţifice cu mare miză financiară şi maniera în care „ştiinţa” a fost politizată.

Filmuletul zilei

opinii

Câte ceva despre parabole

Nichita DANILOV

Câte ceva despre parabole

Am trăit într-o lume parabolică. Într-o comunitate închisă. Prizoniera propriilor dogme. O lume în care predomina elementul religios. Am trăit într-o lume în care Evul Mediu era la el acasă. Dogmele şi cutumele unei astfel de lumi mi s-au imprimat adânc în suflet, încă din fragedă copilărie.

Sociologia teatrală şi critica vie

Dana ȚABREA

Sociologia teatrală şi critica vie

Două chestiuni din volumul al doilea de Teatru în diorame, semnat de Miruna Runcan, oglindind perioada comunistă dintre anii 1965 şi 1977, care reprezintă, în opinia autoarei, intervalul cel mai suportabil existenţial şi de efervescenţă teatrală din zbuciumata istorie a comunismului românesc, merită să fie supuse atenţiei: investigaţia sociologică asupra teatrului a lui Pavel Câmpeanu în contextul în care facultăţile şi institutele de cercetare sociologică fuseseră închise şi dezbaterea cu privire la actul critic.

O scrisoare din RFG

Michael ASTNER

O scrisoare din RFG

Prin aprilie, la Amnaş fiind, am găsit într-un dulap o scrisoare veche primită de ai mei de la soţia unuia dintre fraţii lui tata, scrisoare scrisă şi trimisă după ce fuseseră în vizită în România. Pe cât de banală pare, pe tot atât de interesantă este totuşi această relativ scurtă misivă venită din Republica Federală Germania, deci din Germania de Vest. Iat-o:

pulspulspuls

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Ehehee, dragilor, oare cum să facem noi şi să dregem pe azi, uichend fiind, să nu vă plictisim sau încrunţim frunţile tot cu nărozii din politichii, ci doar cu mondenităţi locale şi vesele, dar nici să ne depărtăm prea tare de subjectul zilei, ăla pentru care mulţi nădragi tremură de vreo două zile pe la palatul cel roznovan, dar şi mai jos, spre sediul din Podu Roş (hop: iaca şi rima!)? 

Caricatura zilei

Răposat reclamant

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.