Advertorial

Cele mai bune prăjituri de la Frișcot se găsesc acum și în Nicolina!

marți, 14 ianuarie 2020, 02:50
1 MIN

Frișcot a deschis din ianuarie 2020 o nouă locație în cartierul Nicolina, zona Belvedere, vis-a-vis de peco Mol și Grădinița Longavit.

Noua locație, cu un design modern, se pretează atât pentru savurarea unui produs proaspăt de patiserie alături de o cafea, cât și pentru o ieșire alături de cei dragi la o prăjitură. Aici se găsesc produse de cofetărie, patiserie, specialități din pâine și  diverse sortimente de cafea și băuturi răcoritoare.

Promisiunea celor de la Frișcot este că produsele comercializate sunt de cea mai bună calitate, mereu proaspete și obținute numai din ingrediente naturale.

Promoția “Tot anul îți oferim 50% la tortul de ziua ta” este valabilă și pentru Frișcot-Nicolina. Oferta presupune că indiferent de perioada din an, pentru ziua de naștere, Frișcot oferă 50% reducere la Tortul cu ciocolată și Tortul cu iaurt și zmeură, pentru orice cantitate comandată.

Planurile pentru anul 2020 sunt de a extinde lanțul de cofetării Frișcot prin deschiderea unei noi locații, de a îmbunătăți constant calitatea și de a diversifica cât mai mult gama de produse pentru a satisface și cele mai exigente gusturi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii