anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 06.07.2022

COMUNICAT DE PRESĂ

Cele mai importante teme pentru sectorul construct&real estate vor fi discutate în cadrul Pria Construct&Real Estate Conference în 7 decembrie 2021, online de la 11,00

GALERIE
pria construct
 • pria construct
- +

PRIAevents, având ca parteneri, FPSC și Groupama, organizează Pria Construct&Real Estate Conference în 7 decembrie 2021, una dintre cele mai importante dezbateri online pentru sectorul de construcții cu tema principală - Sectorul construcțiilor 2021 – finanțări, investiții, risk management.

Temele principale sunt:

 • Cum se poate finanța sectorul construcțiilor în următorii ani? Ce investiții face statul?
 • PNRR, Anghel Saligny sunt soluțiile?
 • Cum pot susține companiile de construcții economia  în această perioadă?
 • Cum își protejează companiile de construcții, proiectare, instalații si materiale de construcții angajații?
 • Cât de benefice sunt facilitățile pachetelor salariale în sectorul construcțiilor pentru dezvoltarea și pentru păstrarea forței e muncă?
 • Care sunt riscurile cu care se confruntă acum companiile din sectorul construcțiilor? Managementul riscului și soluții oferite de asiguratori
 • Creșterea prețurilor materialelor de construcții. Cum se vor reflecta acestea în prețul construcțiilor?
 • Cum colaborează constructorii in contextul crizei cu arhitecții, proiectanții, companiile de materiale de construcții si asiguratorii?
 • De ce nu trebuie întrerupta activitatea acestor companii? De ce trebuie menținut cash flow-ul în această perioadă pentru companiile din segmentul construcțiilor?

PRIA Construc&Real Estate reprezintă  reuniunea companiilor, specialiștilor și autorităților implicate în sectorul de construcții în Romania.

În cadrul conferinței online PRIA Construc&Real Estate Conference , 7 decembrie 2021, veți beneficia de aflarea noutăților legislative, de analizarea celor mai importante teme pentru acest sector și de tendințele actuale în construcții și real estate.

Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

Abordați despre subiectele pe care considerați că este important să le dezbateți și schimbăm împreună legislația.

Vă asociați cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din România și Republica Moldova.

Pentru a primi linkul pentru vizionare online, completați, vă rugăm, formularul de AICI.

Accesați și www.priaevents.ro pentru mai multe detalii.

Eveniment susținut de Ziarul de Iași 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre cotele de gen

Despre cotele de gen

În principiu, nu ar trebui să ne iluzionăm că introducerea cotelor de gen ar perturba prea mult mecanismele clientelare care continuă să inspire, în România, recrutarea şi promovarea politică.

opinii

Noaptea de Sânziene

Florin CÎNTIC

Noaptea de Sânziene

Într-un răspuns adresat lui Şerban Cioculescu, care criticase Itinerariul său spiritual, Mircea Eliade spunea: „nu scriem un tratat asupra esenţei funcţiunilor spirituale; ci trasăm linii de orientare pe o hartă nelămurită”. Şi noi.

Visez, scriu... (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Visez, scriu... (I)

Odată cu vârsta caut tot mai abitir lucrurile vechi, trecute şi aflate în derivă. Visez, scriu. Constat tot mai clar chestiunea asta. Mai bine zis, mai evident, mai pregnant, căci clar nu e nicidecum. Ba chiar înceţoşat, ca prin sită. 

Vacanţele muzicale de la Piatra Neamţ (I)

Alex VASILIU

Vacanţele muzicale de la Piatra Neamţ (I)

Însemnările de astăzi pot începe cu o întrebare: este bine că există pe meleagurile româneşti atâtea festivaluri? Răspunsul nu poate fi, în principiu, decât afirmativ. Deşi inflaţia acestor întâmplări (şi în domeniul artistic) poate slăbi interesul publicului, care nu mai percepe la adevăratele dimensiuni semnificaţiile de eveniment, există spaţiu de desfăşurare pentru oricine are idei interesante, originale.

pulspulspuls

Hopa: se conturează un tandem surpriză în politichia mâloasă de Bahlui!

Hopa: se conturează un tandem surpriză în politichia mâloasă de Bahlui!

Vă povesteam noi ieri aicea, stimaţi telespectatori, despre cum au apărut pe piaţa politichiei de Bahlui primele semne ale conturării unui viitor tandem de candidaturi Cejău-Premărie, în persoanele stimabililor Măricel-Mihăiţă. 

Caricatura zilei

La umplut piscina

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.