Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Cele mai mari nevoi în dragoste ale partenerilor, în funcţie de ZODIE

GALERIE
barbati, horoscop
  • barbati, horoscop
- +

Aproape fiecare om implicat intr-o relatie are impresia ca stie foarte bine ce nevoi trebuie sa-i satisfaca partenerului pentru ca acesta sa fie implinit. Nevoile in dragoste sunt, insa, definite de numerosi factori, printre care se numara si caracteristicile zodiei fiecaruia in parte.Avem tendinta de a ne comporta cu partenerii de cuplu asa cum credem noi ca este de cuviinta, avand, adesea, impresia falsa ca noi simt mai bine ce are nevoie celalalt. Insa nevoia principala in dragoste difera de la zodie la zodie, caci semnul astrologic sub care ne-am nascut ne influenteaza atat caracteriticile firii, cat si acele aspecte necesare pentru implinirea emotionala.

Pentru mai multa armonie in cuplu si pentru a evita posibile tensiuni si frustrari care apar tocmai pe fondul neimplinirii unor anumite nevoi, trebuie sa cunosti acel aspect esential in dragoste care-ti sensibilizeaza si implineste partenerul.

BERBEC – nativii aceste zodii au nevoie de parteneri deschisi, prompti, care “lucreaza” intotdeauna cu cartile pe fata. Nerabdarea si lipsa de spontaneitate sunt principalele cauze care taie avantul unui berbec intr-o relatie amoroasa. Cel mai grav lucru pe care il poti face unui partener berbec este sa-i creezi impresia – adevarata sau falsa – ca ii ascunzi ceva. Asadar, deschiderea totala in relatia de cuplu este principala nevoie a berbecului in dragoste.

TAUR – delicatetea este unul dintre aspectele esentiale pentru partenerul taur. Nativii acestei zodii sunt constienti de importanta “fondului”, dar daca acesta nu este prezentat intr-o forma potrivita, delicata atunci intreaga substanta se pierde. Delicatetea si bunul-simt in relatia de cuplu sunt esentiale pentru taur, motiv pentru care cei care au parteneri nativi ai acestei zodii trebuie sa invete sa “umble cu manusi” mai ales atunci cand discuta teme delicate.

GEMENI – comunicarea in cuplu este cea mai mare nevoie in dragoste a gemenilor. Pentru nativii acestei zodii conteaza enorm sa pastreze legatura in permanenta cu partenerii, pe parcursul zilei. Din acest motiv nu reactioneaza tocmai placut atunci cand nu li se raspunde la telefon. Dar comunicarea nu se refera doar la conversatie, ci si la alte lucruri. Tot ce tine de contactul intim, miros, atingere, imbratisare, sarut, trebuie sa faca parte din relatia de cuplu, in fiecare zi, pentru ca un geaman sa fie implinit.

RAC – pentru nativii acestei zodii este esential sentimentul de protectie pe care-l au sau nu in relatia de cuplu. Racii au nevoie de siguranta pentru a “inflori”, iar daca un nativ al acestei zodii se simte lasat deoparte, lipsit de loialitatea partenerului sau neglijat, efectul poate fi catastrofal pentru relatia de cuplu. Asadar, cel care are o relatie amoroasa cu un rac trebuie sa-i transmita in permanenta ca se poate baza pe el si ca, inainte de toate, starea de bine a acestuia este cea care conteaza.

Vezi mai multe pe lyla.ro.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri