Centre de vaccinare fără avize DSP, în a doua etapă de vaccinare
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 23.01.2021

Centre de vaccinare fără avize DSP, în a doua etapă de vaccinare

GALERIE
vaccinare
  • vaccinare
- +

Centre de vaccinare fără avize DSP, în a doua etapă de vaccinare împotriva COVID-19. În întreaga ţară, sălile de sport, vestiarele, casele de cultură sunt transformate în cabinete medicale. Responsabili sunt primarii şi fiecare face aşa cum crede de cuviinţă. În paralel, neîncrederea oamenilor în campania autorităţilor este tot mai accentuată.

''Suntem în vestiarul sălii de sport din Amara, amenajat de primărie ca viitor Centru de Vaccinare. Primarul a cheluit 30 de mii de lei pentru a cumpăra scaune noi, un frigider pentru depozitarea dozelor de vaccin şi aparate de dezinfectat.

Trebuia să se asigure şi că pacienţii care vin la vaccinare nu se vor intersecta cu cei care pleacă, aşa cum spun normele sanitare. A făcut asta doar desenând nişte săgeţi pe un hol îngust.

În cabinetul improvizat nu vor intra mai mult de cinci persoane şi nu se va crea aglomeraţie, asigură primarul, care-i îndeamnă pe localnici să se vaccineze. Deşi, el nu ştie ce va face.

La fel ca în Amara, şi în Ţăndărei va fi organizat un Centru de Vaccinare. La Casa de Cultură. Aici, Centrul a fost organizat ca la carte, cu fluxuri separate pentru pacienţii care vin şi cei care pleacă", realizat de Cristi Popovici.

Aflați amănunte de pe antena3.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.