anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 07.08.2020

Eveniment

Centric inaugurează un laborator modern pentru studenţii Facultăţii de Informatică

GALERIE
poza-unupoza-doipoza-patrupoza-cincipoza-sase
 • poza-unu
 • poza-doi
 • poza-patru
 • poza-cinci
 • poza-sase
- +

De la intrarea sa pe piata de IT din Iasi, Centric a investit continuu timp și energie în relațiile create cu instituțiile de învățământ superior.

 Anul acesta, compania adauga pe lista activitatilor desfasurate in colaborarea cu Facultatea de Informatica Iasi si renovarea completa a unui laborator de care vor beneficia zilnic studenti din toti anii de studiu.

Tinerii absolventi au jucat intotdeauna un rol important in succesul si dezvoltarea companiei noastre. Acesta este si motivul pentru care dorim sa multumim universitatilor din Iasi pentru efortul depus in educarea si pregatirea lor. Consideram ca ele reprezinta unul din stalpii industriei IT din Iasi si ca toate companiile IT care isi doresc sa reziste pe piata locala trebuie sa cultive un dialog constant cu universitatile si un raport de colaborare si sprijin recirpoc. Dorim sa multumim Facultatii de Informatica Iasi pentru ajutorul si sprijinul acordat de-a lungul anilor si sa confirmam ca le vom fi parteneri si in anii ce urmeaza.” a declarat Andrei Spițelnicu, Operations Manager @Centric IT Solutions Romania, la festivitatea de inaugurare a noului laborator.

Printre activitățile desfasurate în colaborare cu mediul universitar putem aminti si stagiile anuale de internship, concursuri IT, cursuri de dezvoltare software (back-end și front-end), teze de master și licență realizate în co-tutelă, prezentări tehnice (unele dintre acestea realizate cu sprijinul colegilor din Olanda), activități de cercetare si nu in ultimul rand 3 programe educationale cu 3 facultati diferite:

 

 • Introducere in .NET, curs introdus in programa scolara si sustinut de colegul nostru Florin Olariu la Facultatea de Informatica;
 • Curs optional de testare, sustinut de Lucian Bara si Brandusa Gamaniata la Facultatea de Matematica;
 • Curs facultativ si workshop-uri lunare, sustinute de Vlad Iacob si Anton Andrei la Facultatea de Automatica si Calculatoare.

 

Despre Centric

Centric, companie care face parte din grupul internațional Sanderink Investments, este o organizație europeană, prezentă în 10 țări și oferă clienților săi în principal soluții software, dar și servicii precum outsourcing în domeniul IT, BPO, staffing. Compania are sedii în țări precum Olanda (țară în care a fost și fondată în 1992), Belgia, România, Germania, Franța, Norvegia, Suedia și Elveția.
Centric este o companie de produs, care în cei 25 de ani de existență se poate mândri cu o creștere continuă, indiferent de climatul economic. Acest lucru a asigurat stabilitatea companiei si a angajatilor nostri, oferind totodata posibilitatea ca profitul sa fie reinvestit in dezvoltarea organizației, a calității și complexității portofoliului de produse și servicii oferite.
Centric produce soluții software variate ce pornesc de la sectorul public, sănătate, resurse umane și salarizare, construcții, logistică, închirieri de locuințe, până la soluții complete (software și echipamente) pentru marile lanțuri de magazine. Compania are avantajul de a putea oferi angajaților săi posibilitatea de a lucra atât la produse software destinate anumitor segmente de piață, cât și la proiecte special create pentru clienții nostri.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dar la Primărie când se ajunge?

Ionuț BENEA

Dar la Primărie când se ajunge?

Arestarea lui Cristin Zămosteanu este doar vârful unui iceberg pe care procurorii trebuie să-l arate la adevărata sa dimensiune.

Filmuletul zilei

opinii

O călătorie ratată

Alexandru CĂLINESCU

O călătorie ratată

Frumoase sunt, în schimb, ilustraţiile, cărţi poştale aflate în colecţia autorului. Altfel, încercarea lui Radu Mârza de a ne fi ghid într-o călătorie care se anunţa promiţătoare este un eşec. Am dus-o până la capăt din obligaţie profesională: mărturisesc însă că am fost tentat să cobor la prima staţie.

Inventica

Neculai SEGHEDIN

Inventica

În anul 1983 eram în Munţii Orăştiei, la Sarmisegetuza Ulpia Traiana. Am intrat în magazinul sătesc, care era „cu de toate”, unde am găsit o carte care m-a fascinat de cum am deschis-o: „Inventica” de Pierre Verone, Editura Albatros, Colecţia Lyceum. Să cumperi cărţi atunci când urci pe munte cu rucsacul în spate, recunosc, nu atestă o inteligenţă prea grozavă, ba dimpotrivă, mai ales atunci când nu eşti chiar o forţă a naturii...

Geopolitrucuri

Nicolae CREŢU

Geopolitrucuri

Aproape că nu e zi care să treacă fără vreo ştire, comentarii şi dezbateri (o vocabulă, aceasta din urmă, mai puţin compromisă decât mulţimea de „talk-show”-uri în care nu numai că nu se dezbate nimic, dar domneşte o „armonie” adormitoare, între eternii lor „abonaţi”, mereu aceiaşi şi tare temători de polemos) gata să citeze ierarhii, rating-uri pe scala cărora România (deci noi, românii) se situează foarte jos. 

pulspulspuls

Cum i-a păcălit sforarul combinator Piramidon pe tăţi din breaslă

Cum i-a păcălit sforarul combinator Piramidon pe tăţi din breaslă

Caricatura zilei

Guma

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.