Centric inaugurează un laborator modern pentru studenţii Facultăţii de Informatică
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment

Centric inaugurează un laborator modern pentru studenţii Facultăţii de Informatică

GALERIE
poza-unupoza-doipoza-patrupoza-cincipoza-sase
 • poza-unu
 • poza-doi
 • poza-patru
 • poza-cinci
 • poza-sase
- +

De la intrarea sa pe piata de IT din Iasi, Centric a investit continuu timp și energie în relațiile create cu instituțiile de învățământ superior.

 Anul acesta, compania adauga pe lista activitatilor desfasurate in colaborarea cu Facultatea de Informatica Iasi si renovarea completa a unui laborator de care vor beneficia zilnic studenti din toti anii de studiu.

Tinerii absolventi au jucat intotdeauna un rol important in succesul si dezvoltarea companiei noastre. Acesta este si motivul pentru care dorim sa multumim universitatilor din Iasi pentru efortul depus in educarea si pregatirea lor. Consideram ca ele reprezinta unul din stalpii industriei IT din Iasi si ca toate companiile IT care isi doresc sa reziste pe piata locala trebuie sa cultive un dialog constant cu universitatile si un raport de colaborare si sprijin recirpoc. Dorim sa multumim Facultatii de Informatica Iasi pentru ajutorul si sprijinul acordat de-a lungul anilor si sa confirmam ca le vom fi parteneri si in anii ce urmeaza.” a declarat Andrei Spițelnicu, Operations Manager @Centric IT Solutions Romania, la festivitatea de inaugurare a noului laborator.

Printre activitățile desfasurate în colaborare cu mediul universitar putem aminti si stagiile anuale de internship, concursuri IT, cursuri de dezvoltare software (back-end și front-end), teze de master și licență realizate în co-tutelă, prezentări tehnice (unele dintre acestea realizate cu sprijinul colegilor din Olanda), activități de cercetare si nu in ultimul rand 3 programe educationale cu 3 facultati diferite:

 

 • Introducere in .NET, curs introdus in programa scolara si sustinut de colegul nostru Florin Olariu la Facultatea de Informatica;
 • Curs optional de testare, sustinut de Lucian Bara si Brandusa Gamaniata la Facultatea de Matematica;
 • Curs facultativ si workshop-uri lunare, sustinute de Vlad Iacob si Anton Andrei la Facultatea de Automatica si Calculatoare.

 

Despre Centric

Centric, companie care face parte din grupul internațional Sanderink Investments, este o organizație europeană, prezentă în 10 țări și oferă clienților săi în principal soluții software, dar și servicii precum outsourcing în domeniul IT, BPO, staffing. Compania are sedii în țări precum Olanda (țară în care a fost și fondată în 1992), Belgia, România, Germania, Franța, Norvegia, Suedia și Elveția.
Centric este o companie de produs, care în cei 25 de ani de existență se poate mândri cu o creștere continuă, indiferent de climatul economic. Acest lucru a asigurat stabilitatea companiei si a angajatilor nostri, oferind totodata posibilitatea ca profitul sa fie reinvestit in dezvoltarea organizației, a calității și complexității portofoliului de produse și servicii oferite.
Centric produce soluții software variate ce pornesc de la sectorul public, sănătate, resurse umane și salarizare, construcții, logistică, închirieri de locuințe, până la soluții complete (software și echipamente) pentru marile lanțuri de magazine. Compania are avantajul de a putea oferi angajaților săi posibilitatea de a lucra atât la produse software destinate anumitor segmente de piață, cât și la proiecte special create pentru clienții nostri.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.