Centric IT Solutions îşi extinde centrul de dezvoltare din Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 26.01.2022

Eveniment

Centric IT Solutions îşi extinde centrul de dezvoltare din Iaşi

GALERIE
IMG_6042IMG_5908IMG_5926Petrecere Centric-0005Petrecere Centric-0105Petrecere Centric-0111Petrecere Centric-0124Petrecere Centric-0145
 • IMG_6042
 • IMG_5908
 • IMG_5926
 • Petrecere Centric-0005
 • Petrecere Centric-0105
 • Petrecere Centric-0111
 • Petrecere Centric-0124
 • Petrecere Centric-0145
- +

Pe 10 februarie Centric IT Solutions România a inaugurat două etaje adiţionale, mărind astfel spaţiul de lucru pentru numărul în continuă creştere al angajaţilor săi (n.r. 234). Noua suprafaţa măsoară 1650 de metri pătraţi şi va fi spaţiul de lucru pentru încă 170 de angajaţi.


Aceasta extindere se leagă de planul grupului olandez din care face parte Centric IT Solutions România de a muta mare parte din procesul de dezvoltare al produselor software ale companiei în afara Olandei.
În biroul din Iaşi, Centric dezvoltă din 2010 produse software pentru diverse arii de business precum sectorul public, retail,  imobiliare, domeniul sănătăţii şi al resurselor umane, folosind în principal tehnologii Microsoft.

Această extindere face parte din strategia companiei de a-şi diversifica aria de activităţi în cadrul biroului din Iaşi. "Suntem conştienţi că activăm într-un mediu extrem de provocator, în care apar zilnic jucători noi şi de aceea încercăm să ne poziţionăm ca o companie axată în primul rând pe oameni. Credem cu tărie că un angajat eficient şi loial este un angajat căruia reuşim să îi facilităm confortul, educaţia şi bineînţeles o remuneraţie competitivă, aliniată la piaţa locală. 

Oferim angajaţilor noştri condiţii optime de lucru, în birouri care dispun de cele mai avansate dotări şi tehnologii, fiind echipate conform standardelor occidentale pentru clasa A.

Ne mândrim cu faptul că le punem la dispoziţie toate instrumentele necesare pentru a-şi perfecţiona atât abilităţile tehnice cât şi zona de soft skills. Un astfel de instrument îl reprezintă School of Centric, un proiect implementat din aprilie 2016, sub umbrela căruia se reunesc o paletă variată de training-uri, cursuri, workshop-uri, conferinţe naţionale şi internaţionale, platforme de e-learning şi o bibliotecă internă. De la lansare şi până în prezent în cadrul acestui program au fost livrate peste 60 de training-uri colegilor noştri.

O altă prioritate este alinierea la trendurile salariale ale mediului IT local. Facem parte dintr-o piaţă dinamică şi în plină ascensiune, iar acest lucru se reflectă într-o continuă creştere a nivelului salarial pentru specialiştii din acest domeniu. De aceea, participam mereu la studii salariale şi ne revizuim constant grilele, având ca obiectiv poziţionarea  Centric în partea superioara a mediei pieţei în ceea ce priveşte compensaţia.

Un alt aspect foarte important în activitatea noastră îl reprezintă menţinerea unui echilibru constant între viaţa personală şi viaţa profesională", a declarat Andrei Spiţelnicu, Operations Manager, Centric IT Solutions România.

Nu în ultimul rând, Centric investeşte timp şi energie în relaţiile create cu instituţiile de învăţământ superior. Printre activităţile demarate în acest domeniu, sunt incluse stagiile de internship, conferinţe, un program dezvoltat intern denumit Centric Express şi dedicat exclusiv studentilor IT-işti, teze de master şi licenţă realizate în co-tutelă, prezentări tehnice (unele dintre acestea realizate cu sprijinul colegilor din Olanda). ”Peste 70% dintre participanţii la programul de internship  au devenit ulterior colegii noştri şi fac parte din echipele Centric care dezvoltă proiecte sau produse împreună cu partenerii din Olanda şi Belgia.” a mai menţionat A. Spiţelnicu.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dialog pre-diplomatic între Rusia şi Occident (II)

Lucian DÎRDALA

Dialog pre-diplomatic între Rusia şi Occident (II)

Atunci când şi-au prezentat pachetul de cereri adresate Occidentului, reprezentanţii diplomatici ruşi nu aveau cum să spere că simplul zăngănit de arme în preajma graniţelor ucrainene poate inversa un amplu proces geopolitic derulat pe un interval de aproape trei decenii.

Filmuletul zilei

opinii

Asachi întemeietorul

Florin CÎNTIC

Asachi întemeietorul

Gh. Asachi este una dintre figurile fondatoare ale instituţiilor moderne în Iaşi. Printre ele, şi Arhivele Statului Moldovei care, la 190 de ani de funcţionare neîntreruptă, rămâne una dintre instituţiile fundamentale ale oraşului.

Hombre şi patimile

Radu PĂRPĂUȚĂ

Hombre şi patimile

Hombre locuia în Iaşi, în oraşul culturii cum se zice cu o vorbă tocită. Dar dacă ne referim la cartierul Bularga cel puţin nici nu poate fi vorba de „oraşul culturii”. Bulargăi îi spun, chiar locuitorii cartierului, ŢŢŢ, adică Ţaţe, Ţoape şi Ţărani. Sigur, or fi şi oameni deosebiţi printre ei. Desigur că şi alte oraşe au asemenea cartiere. Şi asemenea oameni. Spun asta deşi nu am fost la Londra, Avignon sau Târgu Bujor.

Dan Eremia Grigorescu - regizorul imaginii fotografice (II). Moneda rotundă

Alex VASILIU

Dan Eremia Grigorescu - regizorul imaginii fotografice (II). Moneda rotundă

Deși subiectul e același ca într-o povestire de Sadoveanu - o vânătoare -, alt text scris de Dan Eremia Grigorescu păstrează tușe din stilul, din atmosfera prietenului vârstnic și taciturn. Dar nu admirăm, ca să mă exprim în termeni de facere a imaginii, panoramări îndelungi, detalii generos lăsate privirii. Acum savurăm cadre scurte, ritmic, aproape nervos montate, potențând starea de neliniște, de pericol iminent, aproape fatal. Nu numai descrierea momentelor de așteptare imprimă viteza, savoarea lecturii, ci, în plus, momentul unic, de povestire incredibilă dar adevărată a dansului vânătorului cu fiara, ultimă încontrare pe viață și pe moarte, urmată de finalul imprevizibil.

pulspulspuls

A fost sau n-a fost? La cerneală ne referim: aranjament sau furie. Iată variantele!

A fost sau n-a fost? La cerneală ne referim: aranjament sau furie. Iată variantele!

Aşadar, vorba filmului lui Porumboiu jr.:A fost sau n-a fost un scenariu pus la punct chiar de Simion&compania lui de băieţi cu ochi albaştri ce privesc înspre răsărit, aşa cum pare multora să fi fost acolo în piaţă, la episodul cu cerneala peste meclă? 

Caricatura zilei

Șoșoacă și racheta

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X