Centric IT Solutions îşi extinde centrul de dezvoltare din Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment

Centric IT Solutions îşi extinde centrul de dezvoltare din Iaşi

GALERIE
IMG_6042IMG_5908IMG_5926Petrecere Centric-0005Petrecere Centric-0105Petrecere Centric-0111Petrecere Centric-0124Petrecere Centric-0145
 • IMG_6042
 • IMG_5908
 • IMG_5926
 • Petrecere Centric-0005
 • Petrecere Centric-0105
 • Petrecere Centric-0111
 • Petrecere Centric-0124
 • Petrecere Centric-0145
- +

Pe 10 februarie Centric IT Solutions România a inaugurat două etaje adiţionale, mărind astfel spaţiul de lucru pentru numărul în continuă creştere al angajaţilor săi (n.r. 234). Noua suprafaţa măsoară 1650 de metri pătraţi şi va fi spaţiul de lucru pentru încă 170 de angajaţi.


Aceasta extindere se leagă de planul grupului olandez din care face parte Centric IT Solutions România de a muta mare parte din procesul de dezvoltare al produselor software ale companiei în afara Olandei.
În biroul din Iaşi, Centric dezvoltă din 2010 produse software pentru diverse arii de business precum sectorul public, retail,  imobiliare, domeniul sănătăţii şi al resurselor umane, folosind în principal tehnologii Microsoft.

Această extindere face parte din strategia companiei de a-şi diversifica aria de activităţi în cadrul biroului din Iaşi. "Suntem conştienţi că activăm într-un mediu extrem de provocator, în care apar zilnic jucători noi şi de aceea încercăm să ne poziţionăm ca o companie axată în primul rând pe oameni. Credem cu tărie că un angajat eficient şi loial este un angajat căruia reuşim să îi facilităm confortul, educaţia şi bineînţeles o remuneraţie competitivă, aliniată la piaţa locală. 

Oferim angajaţilor noştri condiţii optime de lucru, în birouri care dispun de cele mai avansate dotări şi tehnologii, fiind echipate conform standardelor occidentale pentru clasa A.

Ne mândrim cu faptul că le punem la dispoziţie toate instrumentele necesare pentru a-şi perfecţiona atât abilităţile tehnice cât şi zona de soft skills. Un astfel de instrument îl reprezintă School of Centric, un proiect implementat din aprilie 2016, sub umbrela căruia se reunesc o paletă variată de training-uri, cursuri, workshop-uri, conferinţe naţionale şi internaţionale, platforme de e-learning şi o bibliotecă internă. De la lansare şi până în prezent în cadrul acestui program au fost livrate peste 60 de training-uri colegilor noştri.

O altă prioritate este alinierea la trendurile salariale ale mediului IT local. Facem parte dintr-o piaţă dinamică şi în plină ascensiune, iar acest lucru se reflectă într-o continuă creştere a nivelului salarial pentru specialiştii din acest domeniu. De aceea, participam mereu la studii salariale şi ne revizuim constant grilele, având ca obiectiv poziţionarea  Centric în partea superioara a mediei pieţei în ceea ce priveşte compensaţia.

Un alt aspect foarte important în activitatea noastră îl reprezintă menţinerea unui echilibru constant între viaţa personală şi viaţa profesională", a declarat Andrei Spiţelnicu, Operations Manager, Centric IT Solutions România.

Nu în ultimul rând, Centric investeşte timp şi energie în relaţiile create cu instituţiile de învăţământ superior. Printre activităţile demarate în acest domeniu, sunt incluse stagiile de internship, conferinţe, un program dezvoltat intern denumit Centric Express şi dedicat exclusiv studentilor IT-işti, teze de master şi licenţă realizate în co-tutelă, prezentări tehnice (unele dintre acestea realizate cu sprijinul colegilor din Olanda). ”Peste 70% dintre participanţii la programul de internship  au devenit ulterior colegii noştri şi fac parte din echipele Centric care dezvoltă proiecte sau produse împreună cu partenerii din Olanda şi Belgia.” a mai menţionat A. Spiţelnicu.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Europa se loghează în reţea

Lucian DÎRDALA

Europa se loghează în reţea

Platforma digitală, accesibilă la adresa futureu.europa.eu (cu posibilitatea selectării limbii române), îi invită pe cetăţenii „obişnuiţi” să-şi spună părerea sau să reacţioneze la postările altora, operând asemenea unei reţele sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Sigur că tot talentul, pregătirea minuţioasă şi inspirată la Conservatorul din Bucureşti cu profesorul Constantin Bugeanu (din păcate, rolul său de pedagog în formarea dirijorilor afirmaţi ulterior este trecut astăzi sub tăcere...), pregătirea permanentă după absolvire l-au detaşat pe Cristian Mandeal din rândurile generaţiei sale, dorinţa de a învăţa în continuare, de a-şi înfăptui concepţia interpretativă fructificând ocaziile apărute, i-au asigurat evoluţia. 

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

pulspulspuls

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Atenţie mare în aceste zile nu numai la ştirile politice mai şugubeţe, stimaţi telespectatori, ci şi la alea economice mai săltăreţe, că şi de-aici pot sări iepuri după care să alergi de-ţi ies ochii din cap şi tot să nu-i prinzi. 

Caricatura zilei

Fără facebook

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.