Centric IT Solutions îşi extinde centrul de dezvoltare din Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment

Centric IT Solutions îşi extinde centrul de dezvoltare din Iaşi

GALERIE
IMG_6042IMG_5908IMG_5926Petrecere Centric-0005Petrecere Centric-0105Petrecere Centric-0111Petrecere Centric-0124Petrecere Centric-0145
 • IMG_6042
 • IMG_5908
 • IMG_5926
 • Petrecere Centric-0005
 • Petrecere Centric-0105
 • Petrecere Centric-0111
 • Petrecere Centric-0124
 • Petrecere Centric-0145
- +

Pe 10 februarie Centric IT Solutions România a inaugurat două etaje adiţionale, mărind astfel spaţiul de lucru pentru numărul în continuă creştere al angajaţilor săi (n.r. 234). Noua suprafaţa măsoară 1650 de metri pătraţi şi va fi spaţiul de lucru pentru încă 170 de angajaţi.


Aceasta extindere se leagă de planul grupului olandez din care face parte Centric IT Solutions România de a muta mare parte din procesul de dezvoltare al produselor software ale companiei în afara Olandei.
În biroul din Iaşi, Centric dezvoltă din 2010 produse software pentru diverse arii de business precum sectorul public, retail,  imobiliare, domeniul sănătăţii şi al resurselor umane, folosind în principal tehnologii Microsoft.

Această extindere face parte din strategia companiei de a-şi diversifica aria de activităţi în cadrul biroului din Iaşi. "Suntem conştienţi că activăm într-un mediu extrem de provocator, în care apar zilnic jucători noi şi de aceea încercăm să ne poziţionăm ca o companie axată în primul rând pe oameni. Credem cu tărie că un angajat eficient şi loial este un angajat căruia reuşim să îi facilităm confortul, educaţia şi bineînţeles o remuneraţie competitivă, aliniată la piaţa locală. 

Oferim angajaţilor noştri condiţii optime de lucru, în birouri care dispun de cele mai avansate dotări şi tehnologii, fiind echipate conform standardelor occidentale pentru clasa A.

Ne mândrim cu faptul că le punem la dispoziţie toate instrumentele necesare pentru a-şi perfecţiona atât abilităţile tehnice cât şi zona de soft skills. Un astfel de instrument îl reprezintă School of Centric, un proiect implementat din aprilie 2016, sub umbrela căruia se reunesc o paletă variată de training-uri, cursuri, workshop-uri, conferinţe naţionale şi internaţionale, platforme de e-learning şi o bibliotecă internă. De la lansare şi până în prezent în cadrul acestui program au fost livrate peste 60 de training-uri colegilor noştri.

O altă prioritate este alinierea la trendurile salariale ale mediului IT local. Facem parte dintr-o piaţă dinamică şi în plină ascensiune, iar acest lucru se reflectă într-o continuă creştere a nivelului salarial pentru specialiştii din acest domeniu. De aceea, participam mereu la studii salariale şi ne revizuim constant grilele, având ca obiectiv poziţionarea  Centric în partea superioara a mediei pieţei în ceea ce priveşte compensaţia.

Un alt aspect foarte important în activitatea noastră îl reprezintă menţinerea unui echilibru constant între viaţa personală şi viaţa profesională", a declarat Andrei Spiţelnicu, Operations Manager, Centric IT Solutions România.

Nu în ultimul rând, Centric investeşte timp şi energie în relaţiile create cu instituţiile de învăţământ superior. Printre activităţile demarate în acest domeniu, sunt incluse stagiile de internship, conferinţe, un program dezvoltat intern denumit Centric Express şi dedicat exclusiv studentilor IT-işti, teze de master şi licenţă realizate în co-tutelă, prezentări tehnice (unele dintre acestea realizate cu sprijinul colegilor din Olanda). ”Peste 70% dintre participanţii la programul de internship  au devenit ulterior colegii noştri şi fac parte din echipele Centric care dezvoltă proiecte sau produse împreună cu partenerii din Olanda şi Belgia.” a mai menţionat A. Spiţelnicu.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spiritul critic se află în moarte clinică

Alexandru LĂZESCU

Spiritul critic se află în moarte clinică

Scepticismul, spiritul critic sunt în pragul extincţiei într-un peisaj în care conformismul, alinierea cuminte la abordările predominante ale momentului sunt în ascensiune rapidă.

Filmuletul zilei

opinii

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Nichita DANILOV

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Având o astfel de istorie în spate, cartea-album este document îmbibat cu dragoste faţă de Iaşi şi România, un imn închinat istorie dulcelui Târg, menit să echilibreze, prin atmosfera şi sentimentele pe care le degajă, acele atitudini şi acele cărţi ce privesc istoria noastră dintr-un unghi din ce în ce mai derizoriu.

Efecte şi reacţii

Dana ȚABREA

Efecte şi reacţii

Nu numai că „Jocul de-a măcelul” de Eugen Ionescu pare să anticipe reacţiile oamenilor pe timp de pandemie, dar cei de la Teatrul Studenţesc Thespis au avut inspirata idee de a realiza un spectacol. Până la urmă, e spectacolul vieţilor noastre de aproape un an de zile. Cine şi-ar fi imaginat că o viaţă comună, normală, aşa cum am avut până la izbucnirea pandemiei de Covid ar putea fi dezideratul vremurilor pe care le traversăm?

2+2=4 pastile media

Michael ASTNER

2+2=4 pastile media

Orice şedere a mea la ţară înseamnă şi un fel de cură mediatică de detelevizare, în sensul că timp de două-trei săptămâni ori chiar timp de două luni nu mă uit la televizor. Desigur, mă mai „dau” pe net, da. Dar în principiu legătura mea cu ţara se face prin intermediul radioului. Care radio merge non-stop cât îs în casă (inclusiv noaptea, când dorm), iar asta invariabil pe RRA. În principiu, pot s-o spun, sunt mulţumit de mixul oferit dintre ştiri şi muzică etc.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.