anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Centrul de balneofiziokinetoterapie și recuperare Recumedis din Iași pune sănătatea pe primul loc!

GALERIE
studentul.info1
 • studentul.info1
- +

Recuperarea medicală, esențială pentru redarea mobilității la orice vârstă!

Recuperarea medicală se adresează pacienților de orice vârstă care necesită redarea mobilității. Această nevoie poate apărea după diverse accidente, în urma unor operații sau a unei perioade lungi de imobilizare la pat, ori în numeroase afecțiuni care limitează capacitățile funcționale ale bolnavului. Așadar, orice persoană poate avea nevoie, la un moment dat în viața sa, de servicii de recuperare medicală.

Recuperarea medicală este foarte importantă aproape oricărei patologii. Principalul domeniu pentru care recuperarea medicala operează este aparatul locomotor care poate fi afectat din numeroase cauze: boli neurologice, boli reumatismale, afecţiuni traumatice, etc.

Programul de recuperare medicală este stabilit de către medicul specialist, în urma consultației de profil și având în vedere tipul și stadiul bolii, dar și celelalte afecțiuni de care pacientul suferă. Astfel, este conceput un pachet de exerciții și proceduri pe care bolnavul trebuie să le urmeze, sub atenta îndrumare a asistenților specialiști, pachet care, în numeroase cazuri, trebuie reluat periodic.

Centrul de balneofiziokinetoterapie și recuperare Recumedis din Iași oferă o gamă largă de proceduri medicale din următoarele categorii:
•    Kinetoterapie;
•    Hidroterapie (duș subacval, masaj subacvatic, masaj cu aer, hidromasaj, baie carbonică, băi de plante);
•    Electroterapie (curenți diadinamici, curenți interferențiali, curent Trabert, ultrasunet, laser, megnetodiaflux, TENS, curenți de medie frecvență, faradizare, băi galvanice);
•    Masaj terapeutic;
•    Magnetoterapie;
•    Shockwave;
•    Aplicații cu parafină;
•    Lymphastim.

Spitalul oferă posibilitatea efectuării procedurilor medicale de recuperare în regim decontat de către Casa de Asigurări de Sănătate Iași, dacă pacientul se prezintă cu o trimitere de la medicul de familie.

Din același proiect medical mai fac parte:
•    Spitalul Sf. Sava, specializat în îngrijiri paliative pentru pacienții ale căror afecțiuni nu mai răspund tratamentelor curative;
•    Centrul Rezidențial ”Sf. Anton”, secție externă a spitalului Sf. Sava, creat special pentru bolnavii afectați de Alzheimer și alte tipuri de demențe;
•    Laboratorul de analize medicale Recumedis;
•    Cabinetul de medicina muncii Recumedis.

Centrul de balneofiziokinetoterapie și recuperare Recumedis este parte a Grupului de firme Iasisting şi este localizat în Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10. Mai multe detalii puteți obține la telefon 0332/882864, fax 0332/882932 sau e-mail office@recumedis.ro.

Nu uitaţi sănătatea dumneavoastră este pe primul loc!

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un mai prea îndepărtat (I)

Cătălin ONOFREI

Un mai prea îndepărtat (I)

Au trecut peste trei decenii de la primele alegeri „libere”!

opinii

Papua Noua Românie

Briscan ZARA

Papua Noua Românie

Furtul şi distrugerea lucrurilor care nu-ţi aparţin sunt obiceiuri respectate cu sfinţenie de toţi aici. Fiecare dintre aceste fapte va fi recompensată cu vârf şi îndesat în lumea de apoi, deci e bine să ai cât mai multe din astea în portofoliu.

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Cristina DANILOV

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Conceptul de „violenţă de gen”, considerată a fi iniţial o chestiune de familie ce nu trebuia să iasă pe uşi şi, deci, în care nu trebuie să se intervină din afară, denumeşte azi o problemă mai largă ce pare să se fi extins, dincolo de uşa casei, pe mai multe paliere din viaţa de zi cu zi a multor femei. Prezenţa acestui tip de violenţă în relaţii de cuplu sau profesionale scoate în evidenţă, din păcate, şi mai mult imaginea femeilor aflate în situaţie de subordonare faţă de bărbaţi şi presupune asumarea relaţiilor de putere inegale din punct de vedere istoric dintre cele două genuri, prin care bărbaţii sunt legitimaţi să-şi menţină status-quo-ul de dominaţie.

Artă şi război

Mihai DORIN

Artă şi război

Războiul a fost mereu o temă de reflecţie pentru istorici şi artişti, dar şi o temă de investigaţie declarat „obiectivă” de către istorici şi asumat subiectivă de către artişti. Nu e o competţie între cele două viziuni, ci o formă de complementaritate liberă. 

pulspulspuls

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

Pentru că tot este astăzi în calendarul ortodoxiei ziua Sfântului Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat, haideţi să împărtăşim cu ocazia asta şi cu domniile voastre, iubiţi drept-credincioşi, o chestiune de care ne minunăm şi ne tot roade de mai multă vreme pe noi, iar mai nou auzim că roade şi unele feţe bisericeşti de prim rang din toată arhiepiscopia, şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.