anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 01.07.2022

CENTRUL MEDICAL “RECUMEDIS” Iași - Spitalul de recuperare medicală și balneofizioterapie - Sănătatea pe primul loc!

GALERIE
05
 • 05
- +

Centrul medical RECUMEDIS este o bază de tratament modernă și performantă, unde omul este prețuit, consolidând astfel conceptul sub care spitalul își desfășoară activitatea: ”grijă pentru oameni”.
În secția de recuperare medicală și balneofizioterapie sunt tratate afecțiuni cu deficit funcțional ușor până la sever, oferind un grad sporit de siguranță și supraveghere medicală.
RECUMEDIS oferă servicii de recuperare medicală și întreținere corporală și efectuează analize medicale la standarde de calitate ridicate.RECUPERAREA MEDICALĂ urmărește obținerea normalității sau a unui status aproape de normal al persoanei tratate și este adaptată fiecărui pacient în parte, în funcție de tipul, gravitatea bolii și afecțiunile coexistente. Spitalul RECUMEDIS oferă diverse proceduri de recuperare medicală:

KINETOTERAPIA reprezintă terapia prin mișcare și este efectuată prin programe speciale de recuperare medicală care urmăresc refacerea unor funcții diminuate sau creșterea nivelului funcțional în diverse afecțiuni.

DUȘUL SUBACVAL constă în aplicarea sub apă a unui jet de mare presiune 3-6 atmosfere cu temperatură mai mare decât a apei de baie. Se poate efectua într-o cadă dotată cu diuze la 35°-38°C sau cu ajutorul unui duș sul mobil cu presiune mare, manevrat de către asistent și care se introduce în apă pe segment până la 5-10 cm de regiunea de aplicat. Durata procedurii este de 20 minute.


BĂILE DE PLANTE reprezintă un procedeu natural de tonifiere, ameliorare sau optimizare a funcțiilor organismului. Acestă procedură constă în imersia generală sau parțială a corpului într-un vas cu apa caldă în care este amestecată o cantitate calculată de fiertură sau infuzie de plante.

BĂILE GALVANICE, cea mai simplă formă de terapie, se bazează pe curentul electric continuu, ca unic agent terapeutic.


APLICAȚIILE CU PARAFINĂ sunt utilizate pentru recuperarea sau ameliorarea durerilor provocate de tendinite, entorse, rupturi de ligament, precum și în procedurile estetice. Efectele aplicațiilor cu parafină sunt vasodilatații capilare, decontracturant, altialgic.

MASAJUL TERAPEUTIC presupune efectuarea unui ansamblu de manevre sistematice manuale, prin care se acționează asupra corpului uman și prin care se obține un efect terapeutic în funcție de necesitățile pacientului.

ELECTROTERAPIA este tratamentul prin stimulare electrică ce se bazează pe un curent de joasă intensitate, perceput de bolnav sub forma unor pulsații, care acționează asupra mușchilor și terminațiilor nervoase. Acest curent electric determină în mod constant contractarea și relaxarea mușchilor. Stimularea repetată poate determina consolidarea și relaxarea mușchilor, obținându-se astfel diminuarea durerii.

SHOCK-WAVE este o procedură de recuperare ce are la bază generarea unei energii foarte intense într-o perioadă foarte scurtă de timp, unda de șoc străbătând astfel țesuturile cu o viteză foarte mare.

LYMPHASTIM prespune stimularea sau normalizarea circulației limfei și a țesuturilor conjuctive. Efectele drenajului limfatic sunt: eliminarea toxinelor din celule, resorbția edemelor, prevenirea apariției varicelor, ameliorarea artrozei, îngrijirea post traumatică.

MAGNETOTERAPIA este o procedurムcare utilizează câmpuri electromagnetice generate de curenți de joasムfrecvență.LABORATORUL DE ANALIZE MEDICALE RECUMEDIS are ca principală preocupare eficientizarea traseului "ANALIZĂ - REZULTAT" atât pentru clienți juridici (firme, companii), cât și pentru persoane fizice (asigurate de către CAS, dar și persoane neasigurate).

Serviciile oferite mențin standardul de calitate asumat de către întregul spital, laboratorul fiind dotat cu aparatură de ultimă generație, cu scopul de a furniza o gamă cât mai diversă de investigații paraclinice (analize medicale).

Laboratorul de analize medicale RECUMEDIS efectuează analize medicale de: HEMATOLOGIE; BIOCHIMIE; IMUNOLOGIE; MICROBIOLOGIE.

Fiecare pacient sosit la recepție cu sau fără bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist va beneficia de efectuarea analizelor. Analizele se pot efectua atât GRATUIT, în limita fondurilor disponibile acordate de Casa de Asigurări de Sănătate Iași, cât și contra cost.

CABINETUL DE MEDICINA MUNCII RECUMEDIS oferă operatorilor economici servicii de medicina muncii, ramură a medicinii care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și managementul bolilor profesionale și a bolilor legate de profesie, a accidentelor de muncă, precum și promovarea sănătății și eficienței angajaților la locul de muncă.

Supravegherea stării de sănătate a angajaților și informarea lor privind condițiile de muncă reprezintă un aspect important în dezvoltarea oricărei companii.

SERVICIILE oferite sunt:
a)    monitorizarea stării de sănătate a angajaților prin: examene medicale la angajare, examen medical de adaptare, control medical periodic, examen medical la reluarea activității;
b)    stabilirea aptitudinii în muncă și eliberarea fișei de aptitudine;
c)    îndrumarea activității de reabilitare profesională, reconversie profesională, reorientare profesională în caz de accident de muncă, boală profesională, boală legată de profesie, afecțiuni cronice;
d)    supravegherea femeilor gravide și protecția maternității la locul de muncă;
e)    consilierea angajatorului privind adaptarea muncii și a locului de muncă la caracteristicile psihofiziologice ale angajaților;
f)    consilierea angajatorului privind elaborarea strategiei de securitate și sănătate la locul de muncă.
Cabinetul de medicina muncii Recumedis oferă posibilitatea de a efectua examenele medicale de specialitate (examen neurologic, examen oftalmologic, examen ORL) și investigațiile recomandate în funcție de condițiile particulare de la locul de muncă (recoltări analize, ECG, audiometrie, probe funcționale respiratorii) la sediul companiei beneficiarului.
 
CENTRUL MEDICAL RECUMEDIS este membru al grupului de firme Iașisting și este localizat în Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10
Tel. Spital 0332 882 864
Tel. Laborator 0332 882 865
Mai multe detalii pot fi vizualizate pe www.recumedis.ro .

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (I)

Alexandru LĂZESCU

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (I)

În timp ce puterile europene majore doresc o finalizare rapidă a războiului din Ucraina, indiferent de rezultat, pentru America miza acestuia este una globală, cu impact asupra competiţiei geopolitice cu China.

opinii

Mistica secretului

Alexandru CĂLINESCU

Mistica secretului

Ne îndreptăm oare către un regim autoritar, în care renasc vechi frustrări şi obsesii? (...) Din luările de poziţie pe care le-am urmărit în aceste zile, reiese că situaţia actuală a Arhivelor ridică serioase semne de întrebare. Se perpetuează o anomalie: Arhivele sunt în subordinea Ministerului de Interne, ceea ce ne trimite din nou la isteria „secretului de stat”. Ar fi o regretabilă reîntoarcere în timp.

Arte şi meserii

Neculai SEGHEDIN

Arte şi meserii

Acum mai mulţi ani, după ce se înfiinţaseră universităţi şi filiale ale acestora pe la fiecare colţ de stradă, de ziceai că riscăm să ajungem o naţie de superintelectuali, de se speriase însuşi Comitetul Nobel de avalanşa de potenţiale premii ce urmau să poposească pe plaiurile mioritice, s-a ajuns la concluzia că, totuşi, cineva trebuie să mai muncească şi cu mâinile, pentru că, vorba lui Creangă, … dac-ar fi să iasă toţi învăţaţi […], n-ar mai avea cine să ne tragă ciubotele. 

Patologia şi puţinătatea intelectuală

Radu POPESCU

Patologia şi puţinătatea intelectuală

Perseverenţa cu care Dodon, socialiştii moldoveni şi partenerii lor politici de la Kremlin apelează doar la dezinformări pentru a-şi argumenta părerile reflectă un fenomen aflat la graniţa dintre patologie şi puţinătate intelectuală, rezultatele ultimelor alegeri prezidenţiale şi parlamentare din Republica Moldova arătând că oamenii - obişnuindu-se nu doar cu acelaşi tip de păcăleală, dar şi cu aceiaşi propagatori ai mesajelor false - nu mai pot fi duşi de nas ca pe vremuri. 

pulspulspuls

Speranţe de la Iaşi via Suceava pentru un posibil aranjament în Guvern

Speranţe de la Iaşi via Suceava pentru un posibil aranjament în Guvern

Demisia şi ancheta procurorilor DNA privindu-l pe ministrul pesedist al agriculturii, junele oltean de partid şi de stat Chesnoiu, om al sistemului, cică ar fi creat unele speranţe în anumite zone ale politichiei din mai multe judeţe, printre care şi la Iaşi, auzim. 

Caricatura zilei

Orban contemplând cariera meteorică a lui Cîțu

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.