anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 07.08.2020

CENTRUL MEDICAL “RECUMEDIS” Iași - Spitalul de recuperare medicală și balneofizioterapie - Sănătatea pe primul loc!

GALERIE
05
  • 05
- +

Centrul medical RECUMEDIS este o bază de tratament modernă și performantă, unde omul este prețuit, consolidând astfel conceptul sub care spitalul își desfășoară activitatea: ”grijă pentru oameni”.
În secția de recuperare medicală și balneofizioterapie sunt tratate afecțiuni cu deficit funcțional ușor până la sever, oferind un grad sporit de siguranță și supraveghere medicală.
RECUMEDIS oferă servicii de recuperare medicală și întreținere corporală și efectuează analize medicale la standarde de calitate ridicate.RECUPERAREA MEDICALĂ urmărește obținerea normalității sau a unui status aproape de normal al persoanei tratate și este adaptată fiecărui pacient în parte, în funcție de tipul, gravitatea bolii și afecțiunile coexistente. Spitalul RECUMEDIS oferă diverse proceduri de recuperare medicală:

KINETOTERAPIA reprezintă terapia prin mișcare și este efectuată prin programe speciale de recuperare medicală care urmăresc refacerea unor funcții diminuate sau creșterea nivelului funcțional în diverse afecțiuni.

DUȘUL SUBACVAL constă în aplicarea sub apă a unui jet de mare presiune 3-6 atmosfere cu temperatură mai mare decât a apei de baie. Se poate efectua într-o cadă dotată cu diuze la 35°-38°C sau cu ajutorul unui duș sul mobil cu presiune mare, manevrat de către asistent și care se introduce în apă pe segment până la 5-10 cm de regiunea de aplicat. Durata procedurii este de 20 minute.


BĂILE DE PLANTE reprezintă un procedeu natural de tonifiere, ameliorare sau optimizare a funcțiilor organismului. Acestă procedură constă în imersia generală sau parțială a corpului într-un vas cu apa caldă în care este amestecată o cantitate calculată de fiertură sau infuzie de plante.

BĂILE GALVANICE, cea mai simplă formă de terapie, se bazează pe curentul electric continuu, ca unic agent terapeutic.


APLICAȚIILE CU PARAFINĂ sunt utilizate pentru recuperarea sau ameliorarea durerilor provocate de tendinite, entorse, rupturi de ligament, precum și în procedurile estetice. Efectele aplicațiilor cu parafină sunt vasodilatații capilare, decontracturant, altialgic.

MASAJUL TERAPEUTIC presupune efectuarea unui ansamblu de manevre sistematice manuale, prin care se acționează asupra corpului uman și prin care se obține un efect terapeutic în funcție de necesitățile pacientului.

ELECTROTERAPIA este tratamentul prin stimulare electrică ce se bazează pe un curent de joasă intensitate, perceput de bolnav sub forma unor pulsații, care acționează asupra mușchilor și terminațiilor nervoase. Acest curent electric determină în mod constant contractarea și relaxarea mușchilor. Stimularea repetată poate determina consolidarea și relaxarea mușchilor, obținându-se astfel diminuarea durerii.

SHOCK-WAVE este o procedură de recuperare ce are la bază generarea unei energii foarte intense într-o perioadă foarte scurtă de timp, unda de șoc străbătând astfel țesuturile cu o viteză foarte mare.

LYMPHASTIM prespune stimularea sau normalizarea circulației limfei și a țesuturilor conjuctive. Efectele drenajului limfatic sunt: eliminarea toxinelor din celule, resorbția edemelor, prevenirea apariției varicelor, ameliorarea artrozei, îngrijirea post traumatică.

MAGNETOTERAPIA este o procedurムcare utilizează câmpuri electromagnetice generate de curenți de joasムfrecvență.LABORATORUL DE ANALIZE MEDICALE RECUMEDIS are ca principală preocupare eficientizarea traseului "ANALIZĂ - REZULTAT" atât pentru clienți juridici (firme, companii), cât și pentru persoane fizice (asigurate de către CAS, dar și persoane neasigurate).

Serviciile oferite mențin standardul de calitate asumat de către întregul spital, laboratorul fiind dotat cu aparatură de ultimă generație, cu scopul de a furniza o gamă cât mai diversă de investigații paraclinice (analize medicale).

Laboratorul de analize medicale RECUMEDIS efectuează analize medicale de: HEMATOLOGIE; BIOCHIMIE; IMUNOLOGIE; MICROBIOLOGIE.

Fiecare pacient sosit la recepție cu sau fără bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist va beneficia de efectuarea analizelor. Analizele se pot efectua atât GRATUIT, în limita fondurilor disponibile acordate de Casa de Asigurări de Sănătate Iași, cât și contra cost.

CABINETUL DE MEDICINA MUNCII RECUMEDIS oferă operatorilor economici servicii de medicina muncii, ramură a medicinii care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și managementul bolilor profesionale și a bolilor legate de profesie, a accidentelor de muncă, precum și promovarea sănătății și eficienței angajaților la locul de muncă.

Supravegherea stării de sănătate a angajaților și informarea lor privind condițiile de muncă reprezintă un aspect important în dezvoltarea oricărei companii.

SERVICIILE oferite sunt:
a)    monitorizarea stării de sănătate a angajaților prin: examene medicale la angajare, examen medical de adaptare, control medical periodic, examen medical la reluarea activității;
b)    stabilirea aptitudinii în muncă și eliberarea fișei de aptitudine;
c)    îndrumarea activității de reabilitare profesională, reconversie profesională, reorientare profesională în caz de accident de muncă, boală profesională, boală legată de profesie, afecțiuni cronice;
d)    supravegherea femeilor gravide și protecția maternității la locul de muncă;
e)    consilierea angajatorului privind adaptarea muncii și a locului de muncă la caracteristicile psihofiziologice ale angajaților;
f)    consilierea angajatorului privind elaborarea strategiei de securitate și sănătate la locul de muncă.
Cabinetul de medicina muncii Recumedis oferă posibilitatea de a efectua examenele medicale de specialitate (examen neurologic, examen oftalmologic, examen ORL) și investigațiile recomandate în funcție de condițiile particulare de la locul de muncă (recoltări analize, ECG, audiometrie, probe funcționale respiratorii) la sediul companiei beneficiarului.
 
CENTRUL MEDICAL RECUMEDIS este membru al grupului de firme Iașisting și este localizat în Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10
Tel. Spital 0332 882 864
Tel. Laborator 0332 882 865
Mai multe detalii pot fi vizualizate pe www.recumedis.ro .

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dar la Primărie când se ajunge?

Ionuț BENEA

Dar la Primărie când se ajunge?

Arestarea lui Cristin Zămosteanu este doar vârful unui aisberg pe care procurorii trebuie să-l arate la adevărata sa dimensiune.

Filmuletul zilei

opinii

O călătorie ratată

Alexandru CĂLINESCU

O călătorie ratată

Frumoase sunt, în schimb, ilustraţiile, cărţi poştale aflate în colecţia autorului. Altfel, încercarea lui Radu Mârza de a ne fi ghid într-o călătorie care se anunţa promiţătoare este un eşec. Am dus-o până la capăt din obligaţie profesională: mărturisesc însă că am fost tentat să cobor la prima staţie.

Inventica

Neculai SEGHEDIN

Inventica

În anul 1983 eram în Munţii Orăştiei, la Sarmisegetuza Ulpia Traiana. Am intrat în magazinul sătesc, care era „cu de toate”, unde am găsit o carte care m-a fascinat de cum am deschis-o: „Inventica” de Pierre Verone, Editura Albatros, Colecţia Lyceum. Să cumperi cărţi atunci când urci pe munte cu rucsacul în spate, recunosc, nu atestă o inteligenţă prea grozavă, ba dimpotrivă, mai ales atunci când nu eşti chiar o forţă a naturii...

Geopolitrucuri

Nicolae CREŢU

Geopolitrucuri

Aproape că nu e zi care să treacă fără vreo ştire, comentarii şi dezbateri (o vocabulă, aceasta din urmă, mai puţin compromisă decât mulţimea de „talk-show”-uri în care nu numai că nu se dezbate nimic, dar domneşte o „armonie” adormitoare, între eternii lor „abonaţi”, mereu aceiaşi şi tare temători de polemos) gata să citeze ierarhii, rating-uri pe scala cărora România (deci noi, românii) se situează foarte jos. 

pulspulspuls

Cum i-a păcălit sforarul combinator Piramidon pe tăţi din breaslă

Cum i-a păcălit sforarul combinator Piramidon pe tăţi din breaslă

Caricatura zilei

Degustare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.