anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Comunicat de presă

Centrul Medical Arcadia Nicolina – Tot mai aproape!

GALERIE
1_Cabinet Pediatrie2_Hol3_Cabinet Oftalmologie4_Cabinet Oftalmologie6_Cabinet ORL8_Sala tratamente (Dermatologie)
 • 1_Cabinet Pediatrie
 • 2_Hol
 • 3_Cabinet Oftalmologie
 • 4_Cabinet Oftalmologie
 • 6_Cabinet ORL
 • 8_Sala tratamente (Dermatologie)
- +

Reper important în sistemul medical privat, cea mai mare rețea medicală din nord-estul României, Arcadia – Spitale și Centre Medicale, continuă investiția în sănătate, în acord cu misiunea pe care și-a asumat-o de la început, de a oferi servicii medicale de calitate, cu respect pentru fiecare pacient în parte.

Situat în Iași, șoseaua Nicolina nr. 171 A, într-un spațiu generos, de peste 500 mp, Centrul Medical Arcadia Nicolina este ușor accesibil pentru locuitorii zonelor Nicolina, CUG și Miroslava, dar este dedicat tuturor pacienților care își doresc servicii medicale de calitate.
Cu o echipă medicală complexă și o tehnologie de top, noul Centru Medical asigură consultații în următoarele specialități medicale: Pediatrie, Oftalmologie, ORL, Alergologie și Imunologie clinică, Neurologie, Cardiologie, Pneumologie, Medicină internă, Endocrinologie, Urologie, Chirurgie vasculară, Dermatologie, Obstetrică-Ginecologie. Cabinetul de recoltare de analize medicale de laborator întregește structura integrată a Centrului Medical Arcadia Nicolina.

Programul de funcționare este adaptat necesităților pacienților, care pot accesa serviciile medicale de luni până vineri între orele 8:00-20:00 și sâmbăta între orele 8:00-14:00. Programările se pot realiza prin apelarea numărului de Call Center  0232 920.

Centrul Medical Arcadia Nicolina respectă standardele de performanță comune rețelei și se alătură celorlalte 5 Centre Medicale Arcadia din Iași, oferind servicii medicale de calitate, punând accent și pe accesibilitate și confortul pacienților, sub sloganul „Tot mai aproape!”.

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).


Centrul de Medical Arcadia Nicolina
Iași, Șoseaua Nicolina nr. 171 A
Program:  Luni – Vineri, 08:00 – 20:00
Sâmbătă 8:00 – 14:00
Call Center: 0232. 920
www.arcadiamedical.ro | info@arcadiamedical.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un mai prea îndepărtat (I)

Cătălin ONOFREI

Un mai prea îndepărtat (I)

Au trecut peste trei decenii de la primele alegeri „libere”!

opinii

Papua Noua Românie

Briscan ZARA

Papua Noua Românie

Furtul şi distrugerea lucrurilor care nu-ţi aparţin sunt obiceiuri respectate cu sfinţenie de toţi aici. Fiecare dintre aceste fapte va fi recompensată cu vârf şi îndesat în lumea de apoi, deci e bine să ai cât mai multe din astea în portofoliu.

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Cristina DANILOV

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Conceptul de „violenţă de gen”, considerată a fi iniţial o chestiune de familie ce nu trebuia să iasă pe uşi şi, deci, în care nu trebuie să se intervină din afară, denumeşte azi o problemă mai largă ce pare să se fi extins, dincolo de uşa casei, pe mai multe paliere din viaţa de zi cu zi a multor femei. Prezenţa acestui tip de violenţă în relaţii de cuplu sau profesionale scoate în evidenţă, din păcate, şi mai mult imaginea femeilor aflate în situaţie de subordonare faţă de bărbaţi şi presupune asumarea relaţiilor de putere inegale din punct de vedere istoric dintre cele două genuri, prin care bărbaţii sunt legitimaţi să-şi menţină status-quo-ul de dominaţie.

Artă şi război

Mihai DORIN

Artă şi război

Războiul a fost mereu o temă de reflecţie pentru istorici şi artişti, dar şi o temă de investigaţie declarat „obiectivă” de către istorici şi asumat subiectivă de către artişti. Nu e o competţie între cele două viziuni, ci o formă de complementaritate liberă. 

pulspulspuls

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

Pentru că tot este astăzi în calendarul ortodoxiei ziua Sfântului Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat, haideţi să împărtăşim cu ocazia asta şi cu domniile voastre, iubiţi drept-credincioşi, o chestiune de care ne minunăm şi ne tot roade de mai multă vreme pe noi, iar mai nou auzim că roade şi unele feţe bisericeşti de prim rang din toată arhiepiscopia, şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.