Centrul Medical Arcadia Nicolina – Tot mai aproape!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 16.05.2021

Comunicat de presă

Centrul Medical Arcadia Nicolina – Tot mai aproape!

GALERIE
1_Cabinet Pediatrie2_Hol3_Cabinet Oftalmologie4_Cabinet Oftalmologie6_Cabinet ORL8_Sala tratamente (Dermatologie)
 • 1_Cabinet Pediatrie
 • 2_Hol
 • 3_Cabinet Oftalmologie
 • 4_Cabinet Oftalmologie
 • 6_Cabinet ORL
 • 8_Sala tratamente (Dermatologie)
- +

Reper important în sistemul medical privat, cea mai mare rețea medicală din nord-estul României, Arcadia – Spitale și Centre Medicale, continuă investiția în sănătate, în acord cu misiunea pe care și-a asumat-o de la început, de a oferi servicii medicale de calitate, cu respect pentru fiecare pacient în parte.

Situat în Iași, șoseaua Nicolina nr. 171 A, într-un spațiu generos, de peste 500 mp, Centrul Medical Arcadia Nicolina este ușor accesibil pentru locuitorii zonelor Nicolina, CUG și Miroslava, dar este dedicat tuturor pacienților care își doresc servicii medicale de calitate.
Cu o echipă medicală complexă și o tehnologie de top, noul Centru Medical asigură consultații în următoarele specialități medicale: Pediatrie, Oftalmologie, ORL, Alergologie și Imunologie clinică, Neurologie, Cardiologie, Pneumologie, Medicină internă, Endocrinologie, Urologie, Chirurgie vasculară, Dermatologie, Obstetrică-Ginecologie. Cabinetul de recoltare de analize medicale de laborator întregește structura integrată a Centrului Medical Arcadia Nicolina.

Programul de funcționare este adaptat necesităților pacienților, care pot accesa serviciile medicale de luni până vineri între orele 8:00-20:00 și sâmbăta între orele 8:00-14:00. Programările se pot realiza prin apelarea numărului de Call Center  0232 920.

Centrul Medical Arcadia Nicolina respectă standardele de performanță comune rețelei și se alătură celorlalte 5 Centre Medicale Arcadia din Iași, oferind servicii medicale de calitate, punând accent și pe accesibilitate și confortul pacienților, sub sloganul „Tot mai aproape!”.

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).


Centrul de Medical Arcadia Nicolina
Iași, Șoseaua Nicolina nr. 171 A
Program:  Luni – Vineri, 08:00 – 20:00
Sâmbătă 8:00 – 14:00
Call Center: 0232. 920
www.arcadiamedical.ro | info@arcadiamedical.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Principiul lui Peter şi sportul

Nicolae GRECU

Principiul lui Peter şi sportul

Cei care nu izbutesc să treacă trec graniţa dintre competenţă şi incompetenţă se consideră insultaţi de către cei care observă aceasta.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

În ultimul foileton al acestei serii sunt analizate două „contribuţii“ recente ale unor autori români, marcate de manipularea de tip protocronist a unor documente de istorie medievală europeană.

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

pr. Constantin STURZU

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

Ziua de mâine, a treia duminică a Paştilor, este consacrată femeilor mironosiţe (purtătoare de miruri la mormântul Domnului). Un bun prilej pentru a vorbi despre condiţia femeii în creştinism.

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Azi doresc să vă provoc la reflecţie, fără să mă implic impunând vreun punct de vedere personal care să mă înregimenteze într-o tabără pro sau contra. E un subiect incitant, argumentele variate ale apărătorilor şi acuzatorilor nefiind deloc futile în a decela un răspuns definitiv.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.