Centrul Medical Arcadia Nicolina – Tot mai aproape!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

Centrul Medical Arcadia Nicolina – Tot mai aproape!

GALERIE
1_Cabinet Pediatrie2_Hol3_Cabinet Oftalmologie4_Cabinet Oftalmologie6_Cabinet ORL8_Sala tratamente (Dermatologie)
 • 1_Cabinet Pediatrie
 • 2_Hol
 • 3_Cabinet Oftalmologie
 • 4_Cabinet Oftalmologie
 • 6_Cabinet ORL
 • 8_Sala tratamente (Dermatologie)
- +

Reper important în sistemul medical privat, cea mai mare rețea medicală din nord-estul României, Arcadia – Spitale și Centre Medicale, continuă investiția în sănătate, în acord cu misiunea pe care și-a asumat-o de la început, de a oferi servicii medicale de calitate, cu respect pentru fiecare pacient în parte.

Situat în Iași, șoseaua Nicolina nr. 171 A, într-un spațiu generos, de peste 500 mp, Centrul Medical Arcadia Nicolina este ușor accesibil pentru locuitorii zonelor Nicolina, CUG și Miroslava, dar este dedicat tuturor pacienților care își doresc servicii medicale de calitate.
Cu o echipă medicală complexă și o tehnologie de top, noul Centru Medical asigură consultații în următoarele specialități medicale: Pediatrie, Oftalmologie, ORL, Alergologie și Imunologie clinică, Neurologie, Cardiologie, Pneumologie, Medicină internă, Endocrinologie, Urologie, Chirurgie vasculară, Dermatologie, Obstetrică-Ginecologie. Cabinetul de recoltare de analize medicale de laborator întregește structura integrată a Centrului Medical Arcadia Nicolina.

Programul de funcționare este adaptat necesităților pacienților, care pot accesa serviciile medicale de luni până vineri între orele 8:00-20:00 și sâmbăta între orele 8:00-14:00. Programările se pot realiza prin apelarea numărului de Call Center  0232 920.

Centrul Medical Arcadia Nicolina respectă standardele de performanță comune rețelei și se alătură celorlalte 5 Centre Medicale Arcadia din Iași, oferind servicii medicale de calitate, punând accent și pe accesibilitate și confortul pacienților, sub sloganul „Tot mai aproape!”.

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).


Centrul de Medical Arcadia Nicolina
Iași, Șoseaua Nicolina nr. 171 A
Program:  Luni – Vineri, 08:00 – 20:00
Sâmbătă 8:00 – 14:00
Call Center: 0232. 920
www.arcadiamedical.ro | info@arcadiamedical.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Cosmin PAȘCA

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Fără un transfer rapid şi real de putere la nivel local, PNL Iaşi nu va avea niciun cuvânt de spus în transferul de putere de la Bucureşti. Va rămâne o organizaţie orfană, o gaşcă tolerată în partid, cu lideri lăsaţi să-şi facă şmenurile prin judeţ, atâta vreme cât nu emit pretenţii la funcţii şi bani de la centru.

Filmuletul zilei

opinii

Tutoriat

Codrin Liviu CUȚITARU

Tutoriat

Drăguşilă a fost întrerupt de un tinerel apărut subit lângă noi: „Nenea îndrumătoru’, nenea îndrumătoru’, ce bine că te întâlnesc! Plănuiam să te textuiesc, dar mai bine-i face-to-face. Sunt Ţiţi Bâtă de la anul I. Nu vrei să mergi matale la Becanat să-mi iei adeverinţă de student? Îmi trebuie iute pentru abonamentul la transporturi.”

Despre oraşele creative ale României (IV)

George ŢURCĂNAŞU

Despre oraşele creative ale României (IV)

Domeniile considerate creative au înregistrat o creştere importantă a numărului de angajaţi, de la 335,9 mii, în 2011, primul an de creştere economică semnificativă după criza de la finalul primului deceniu al secolului actual, la 506,2 mii angajaţi, în 2019, ultimul an pentru care avem date. Din perspectiva procentuală, creşterea e de aproape 50,7%.

Intermedierea financiară şi băncile străine

Alin ANDRIEȘ

Intermedierea financiară şi băncile străine

În România se înregistrează cel mai scăzut nivel al intermedierii financiare din Uniunea Europeană, nivelul creditelor acordate mediului privat fiind de doar 24,7% din Produsul Intern Brut, comparativ cu un nivel mediu în ţările UE de 85,8%. Acest nivel scăzut al intermedierii financiare are ca efect un acces dificil şi redus la finanţare a populaţiei şi a firmelor private, precum şi costuri mai mari de finanţare. 

pulspulspuls

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Am zis că, pe azi, să sărim faza cu jongleriile de bambilici ale băieţilor ăştia noi de la liberalii ieşeni unşi pe funcţii, căci, ne sugerează amicul Archibald Tănase, îi enervăm deja prea tare pe cei ce i-au votat şi văd acuma cât de tare s-au păcălit. 

Caricatura zilei

La un pahar cu extraterestru

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.