CEO Conference – Shaping the Future Companiile şi liderii lor “au zero” timp de pierdut! (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

CEO Conference – Shaping the Future Companiile şi liderii lor “au zero” timp de pierdut! (P)

GALERIE
Vizualuri comunicare social media cu speakeri
  • Vizualuri comunicare social media cu speakeri
- +
Care sunt tendinţele şi direcţiile de redresare economică şi ce strategii adoptă liderii marilor companii din România pentru adaptarea la „noul normal”?
 
Live, 3 martie, ora 10:00
Miercuri, 3 martie, începând cu ora 10:00, are loc prima ediţie din acest an, din seria de trei conferințe online CEO Conference – Shaping the Future –  care va reuni liderii celor mai mari companii din România într-o dezbatere despre “Strategy in the Disruption Storm – the Next Normal”, într-un eveniment marca Doingbusiness.ro.
 
În cadrul acestei sesiuni, lideri reprezentativi pentru domeniile lor de activitate vor împărtăşi din experienţa şi planurile lor de redresare şi dezvoltare a instituțiilor pe care le conduc dar şi a industriilor din care fac parte acestea pentru a oferi inspiraţie, idei şi direcţii de urmat în această perioadă pe care toți o dorim, de redresare. 
 
Discuţiile vor porni de la prognoza Băncii Mondiale privind perspectivele de creștere economică din acest an, provocările legate de consolidarea fiscală, riscuri și oportunități pentru companiile din România, pe schimbările și tendințele din comportamentul consumatorilor și pe tehnologiile pe care le pot folosi companiile în strategia de dezvoltare și redresare. 
 
Astfel, împreună cu invitaţii din panel, dar şi cu participanţii, vom încerca să găsim raspunsuri la intrebări precum:
• Care sunt tendințele macroeconomice și pe ce curba de redresare ne situăm?
• Cum se măsoară impactul pandemiei în diverse industrii precum retail, FMCG, IT &C, Telecom, Energy dar și la nivel național?
• Cum facem față provocărilor și ce măsuri implementăm pentru a asigura dezvoltarea companiei?
• Cum regândesc liderii companiilor procesele interne pentru a pune clienții în centrul activității?
• Cum se adaptează companiile în fata schimbărilor de regim de lucru, a redefinirii rolurilor și a noului normal?
• Cum se transformă procesele pentru sustenabilitate și reziliență?
 
Speakerii care îşi vor expune viziunea şi vor dezbate subiectele propuse în cadrul acestei ediţii, prin exemple aplicate şi soluţii implementate, sunt:
Chairman: Marius Perşinaru, CEO Antreprenor & Consultant Strategic şi Organizaţional.
Keynote Speaker: Cătălin Păuna, Senior Economist, World Bank Office în România
Ramona Jurubiță, Country Managing Partner, KPMG România
Adrian Ariciu, CEO, METRO Cash & Carry România
Florin Popa, Director B2B, Orange România
Costin Avram, General Manager - Crystal System
 
Companiile și liderii lor timp de pierdut! Pandemia a creat o provocare majoră pentru companii și pentru liderii acestora, diferită de orice s-au confruntat vreodată, forțând o schimbare bruscă a comportamentului și nevoilor clienților, a funcționarii proceselor interne și chiar a modelelor de afaceri. Liderii din toate industriile au acum provocarea de a își regândi și reseta strategia, de a fi creativi si inovatori, având o sarcină dificilă în recalibrarea afacerilor și o mare responsabilitate, atât față de propria  companie cât și față de societate.
Leadership-ul este mai important ca niciodată în mobilizarea resurselor necesare.  
Astfel, ne dorim să promovăm şi să aducem de fiecare dată în faţa oamenilor de afaceri soluții concrete, experiențe valoroase și autentice”, declară Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro & Kompass România. 
 
Evenimentul va fi transmis live, cu ajutorul unei platforme online interactiva online, care permite inclusiv interacțiunea video cu participanții, aceștia având posibilitatea de a intra în direct pentru a adresa întrebări şi mesaje speakerilor, folosind microfonul si camera video a propriului dispozitiv. Înregistrarea la eveniment se poate face pe pagina evenimentului: www.ceoconference.ro.
 
Partenerii evenimentului sunt: Orange Romania, METRO Cash & Carry, Crystal System, KPMG Romania, World Bank Office in Romania, Kompass Romania, iar British Romanian Chamber of Commerce ne este alături în calitate de Organizație Suport.
 
Promovarea evenimentului este susținută de parteneri de prestigiu, precum: AGERPRES, Financial Market, Spațiul Construit, SPOT Media, Cariere Online, Jurnalul de Afaceri, Prahova Business, Bucuresti Business, Jurnal de Craiova, Ziarul de Iași, SoftLead.
 
Despre Doingbusiness.ro
 
Doingbusiness.ro este platforma de business care oferă utilizatorilor informații despre oportunitățile din economia națională, precum și despre principalele companii active în fiecare domeniu. Proiectele Doingbusiness.ro includ publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania, în variante print și online.
 
Serviciile Doingbusiness.ro includ de asemenea, servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct e-mailing, cercetare de piață. Doingbusiness.ro este organizatorul seriilor de evenimente proprii: CEO Conference – Shaping the Future, Bussines (r)Evolution, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit. 
 
CEO Conference – Shaping the Future este evenimentul de referință al liderilor marilor companii din Romania care, prin componența unică a persoanelor influente pe care o reunește, oferă mediului de afaceri românesc o platformă exclusivă pentru discuții și soluții la nivel înalt.
 
Detalii de contact pentru înregistrare: Madalina Popescu @email: madalina.popescu@doingbusiness.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Abrogare ordin

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.