anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

Advertorial

Certitudini și avantaje ale apartamentelor noi cu sisteme descentralizate de ventilație controlată - indicator important de calitate a vieții (P)

GALERIE
01 - UR vizual 3 valori 2120x1200 SfAndrei_A02 - UR locuinte care respira BRAND 603 - UR - ventilatie rezidentiala C 16x1004 - UR - slide Sf Andrei 5 cu ext05 - UR vizual 3 valori 1x1 A + VFM emb 2 1x106 - UR SfAndrei slide 2 iulie 16x9
 • 01 - UR vizual 3 valori 2120x1200 SfAndrei_A
 • 02 - UR locuinte care respira BRAND 6
 • 03 - UR - ventilatie rezidentiala C 16x10
 • 04 - UR - slide Sf Andrei 5 cu ext
 • 05 - UR vizual 3 valori 1x1 A + VFM emb 2 1x1
 • 06 - UR SfAndrei slide 2 iulie 16x9
- +

Ventilarea controlată, cu filtrarea-purificarea aerului care pătrunde în locuință, este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea fiecărei familii.

În condițiile în care locuința nepoluată și cât mai eficientă energetic devine cea mai căutată soluție locativă, alegerea unui apartament nou echipat cu sisteme descentralizate de ventilație și purificare a aerului controlată, asigură, odată cu beneficiile de bază: automatizare, eficiență, siguranță și confort absolut cu economie de energie și costuri minime, creșterea valorii de piață a locuinței, și o altă serie de avantaje certe:

•    Asigură permanent un climat sănătos - aerul proaspăt este un factor hotărâtor pentru o stare optimă de bine și o importantă condiție pentru menținerea sănătății. Conform OMS petrecem peste 80% din timp în spații închise.

•    În avantaj clar față de aerisirea clasică prin rabaterea ferestrelor, aerisirea prin curenți transversali de aer, sau lăsarea ușilor deschise. Aer proaspăt permanent, fără a trebui să te îngrijești de aceasta. Altfel ar trebui ca la 2 ore sa deschidem pentru 5 minute câte două ferestre pentru aerisire. Putem face asta iarna?

•    Logic - un concept de izolație termică modernă este performant numai asistat de un concept de aerisire cu recuperarea căldurii. Izolație scumpă, ferestre noi, etanșe - și apoi să le deschizi ca să aerisești? Acest lucru este ilogic și contraproductiv.

•    Pe viitor, fără o ventilație „automată” a încăperilor cu o recuperare eficienta a căldurii, nu vor mai putea fi atinse cu adevărat cerințele regulamentelor de economisire a energiei.

•    Nu este vorba aici de economie, ci efectiv se câștigă bani. Aceasta este formularea corectă pentru recuperarea căldurii printr-un sistem de ventilație modern, prin care se recuperează căldura scump plătită. Câștigați bani cu un aer proaspăt și oxigenat permanent în locuință.

Ventilația locuinței moderne, izolate termic corespunzător, printr-un sistem de ventilație cu recuperare de căldură este o certitudine și este esențială.Altfel, având în vedere că în locuința modernă peste 50% din pierderile termice sunt produc prin ventilație, mare parte din avantaje se irosesc. (vezi mai mult despre Beneficiile ventilației controlate...)

Ansamblul de apartamente Premium - UNIQUE Residence Sfântul Andrei:

Asigură noilor proprietari și un pachet de dotări - echipare unicat în piață - pentru locuințe care respiră:

IZOLAȚIE - confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu membrane speciale și vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE - filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România - Germania - Italia);

AUTOMATIZARE - sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii apartamente și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

NATO în faţa unei noi extinderi

Lucian DÎRDALA

NATO în faţa unei noi extinderi

Pentru Alianţă, cererile de aderare ale Suediei şi Finlandei sunt uşor de gestionat din perspectiva compatibilităţii. Există însă unele presiuni şi constrângeri de cu totul altă natură.  

opinii

Metamorfozele lui Eugenides

Codrin Liviu CUȚITARU

Metamorfozele lui Eugenides

Deşi unii comentatori vorbesc despre o „moarte” a postmodernismului american - prin revenirea romanului recent la epic, la poveste -, în realitate nu asistăm acum decît la remodelarea vechilor structuri moştenite de la Barth sau Hassan şi la reconsiderarea funcţiilor esenţiale ale ficţiunii. Reabilitarea instrumentarului epic reprezintă contribuţia estetică a „generaţiei următoare”, în interiorul căreia strălucesc deja Jeffrey Eugenides (laureat al Premiului Pulitzer în 2003) şi Jonathan Franzen (distins cu National Book Award în 2001). 

Politica monetară şi inflaţia

Alin ANDRIEȘ

Politica monetară şi inflaţia

În ultima perioadă se discută foarte mult despre creşterea preţurilor şi reducerea puterii de cumpărare, dar mai puţin despre soluţii şi măsurile ce ar trebui adoptate de autorităţi. Preţurile de consum au crescut în România şîn aprilie?ţ cu 3,7% comparativ cu luna martie 2022, astfel rata anuală a inflaţiei în luna aprilie 2022 comparativ cu luna aprilie 2021 a atins nivelul de 13,8% cel mai ridicat din 2004 când rata inflaţiei a fost 11,9%ş1ţ. 

Dacă nu au profesorii pâine, să mănânce cozonac!

Mircea MORARIU

Dacă nu au profesorii pâine, să mănânce cozonac!

Nu trebuie să fii un observator din cale afară de atent al vieţii politice interne pentru a băga de seamă că dl. prof.dr. Sorin Cîmpeanu este unul dintre cei mai activi miniştri din guvernul Ciucă. Apare aproape zilnic la câte un post de televiziune cu acoperire naţională (şi, slavă Domnului!avem multe), face mereu anunţuri legate de schimbări în sistemul de învăţământ, în procedurile de evaluare,vrea să se renunţe la teze, schimbă pe nepusă masă structura anului şcolar, cheamă pe neaşteptate studenţii din online în sălile de curs, anunţă că profesorilor le va fi prin lege interzis să îşi mediteze propriii elevi. 

pulspulspuls

Cum vorbeşti în dodii când te plesneşte statul cu leafă de 20.000/lună

PULS

Cum vorbeşti în dodii când te plesneşte statul cu leafă de 20.000/lună

Pentru că tot am adus ieri vorba de postări lugubre, pomenind-o pe aia a conţilierului premarelui Chirica, musiu fost vice Botez, care făcea apologia rublei ruseşti, iacătă că unii cetitori mai atenţi ca noi ne-au şi probozit olecuţă, pe motiv că nu vedem şi pe alţii, mai importanţi, care bat câmpii prin bălăriile cu ciulini ale facebook-ului cu şi mai multă graţie.

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.